A BŐSÉG KAPUJA - A 13 KAPU EGYIKE A TERRA DIMENZIÓBAN - A SZÜKSÉG ÉS A HIÁNY ILLÚZIÓINAK LEROMBOLÁSA - SZERTARTÁS JÉZUS VEZETÉSÉVEL - SKYPON
2019. január 13. írta: Eszter 777

A BŐSÉG KAPUJA - A 13 KAPU EGYIKE A TERRA DIMENZIÓBAN - A SZÜKSÉG ÉS A HIÁNY ILLÚZIÓINAK LEROMBOLÁSA - SZERTARTÁS JÉZUS VEZETÉSÉVEL - SKYPON

2019. JANUÁR 17. CSÜTÖRTÖK, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

A BŐSÉG KAPUJA

A 13 KAPU EGYIKE A TERRA DIMENZIÓBAN

A szükség és a hiány illúzióinak lerombolása

Jézus vezetésével

Szertartás

Skypon

2019. január 17. csütörtök

20.00 órai kezdettel

A BŐSÉG KULCS

 

A legkedveltebb téma :) A bőség mint olyan. Az emberiség állandóan a bőséget keresi, űzi, hajtja. FÉNYŰZÉSBEN ÉLVE VOLTAKÉPPEN EL IS TOLJA MAGÁTÓL, MERT A VALÓDI BŐSÉG NEM OTT KEZDŐDIK, HOGY DÚSKÁLSZ AZ ANYAGI JAVAKBAN.

A bőség mindenre értendő, bőség a szerelemben, a boldogságban, a gyermekáldásban, a szeretetben, a hitben, az alázatban, az elfogadásban és még sorolhatnám.

Értem, ez szép szép, mondod, de miből fogok megélni?? Kérded.

Mert alázatból ugyan nem fogok!

Hallgasd meg Jézust ezen a szeren, hogy ő mit mond erről, és fedezd fel magadban azokat a gátakat, melyek BLOKKOLNAK TÉGED A VALÓDI BŐSÉG MEGÉLÉSÉBEN, MELYBEN A PÉNZ CSUPÁN MINT ENERGIAKÖZVETÍTŐ ESZKÖZ JÁTSZIK SZEREPET, ÉS NEM TÖBB. A pénz arra való, hogy mielőbb megszabadulj tőle, és azt elcseréld valami másra.

 

Ingatlant szeretnél? Saját lakást? Saját autót? Saját házat? Saját mindent?

AZT HISZED, HOGY AZ ANYAGI JAVAK BIRTOKLÁSA BOLDOGGÁ FOG TENNI?

Tévedsz.

A CÉLJAID ARRÓL SZÓLNAK, HOGY ELÉRJ VALAMIT, AMI NAGY ANYAGI HASZONNAL JÁR? AZT HISZED, EZ BOLDOGGÁ FOG TENNI?

Tévedsz.

AZ ÉLETED AKÖRÜL FOROG, HOGY PÉNZED LEGYEN? HOGY A BANKSZÁMLÁDON TARTALÉK LEGYEN? AZT HISZED, ETTŐL BIZTONSÁGBAN FOGOD MAGADAT ÉREZNI?

Tévedsz.

AZT HISZED, HA ELVÉGZED EZT ÉS EZT AZ ISKOLÁT, EZT ÉS EZT A TANFOLYAMOT, BÁRMIT AKKOR OLYAN MUNKÁD LESZ, AMIBŐL BŐSÉGED LESZ? ÉS EZ BOLDOGGÁ FOG TENNI?

Tévedsz.

Maximum hatalmas nyomás alá helyezed magad és rájössz, te nem ezt kerested, nem ezt akartad, és ez egy erős életközepi nyomással jár.

 

ÁLLANDÓ BŐSÉGHIÁNYBAN SZENVEDSZ, SZÜKSÉGBEN. NEKED NINCS, NEKED NEM MEGY A TEREMTÉS, NEKED ÁLLANDÓAN SZÁMOLGATNI KELL A GARASOKAT.

Az a baj, hogy a pénzre koncentrálsz.

Nem a bőségre.

Abban méred, hogy jó életed legyen, hogy pénzed legyen.

Ne ebben keresd a bőséget, fénytestvérem.

Nem ez a bőség és nem ez a jó élet.

A bőség az egy ÁRAMLÁS, ÉS HA VÉGRE ELENGEDED BELŐLE A PÉNZT, NA ÉPPEN AKKOR FOG MEGÉRKEZNI A PÉNZ IS UGYAN, DE SOKKAL TÖBB MÁS DOLOG IS MELLÉ, AMI TÉNYLEG A BŐSÉG.

Akkor leszel boldog.

Lebontjuk az illúzióidat, hogy át tudj jönni a szükség kapuból a bőség kapuján át a fénybe :)

 

A következő négyesfogatunk az illúziók lebontása, és a szerelem, a szabadság, a bőség és a küldetés valóságába való belépésről szól. Mert ezek a VALÓSÁGOD részei, és nem úgy, hogy NINCSENEK, hanem úgy, hogy VANNAK.

Az, hogy ezek az életed részei, egy ALAP ÁLLAPOT, teljesen természetes, de az emberiség a hiányra nevelték.. arra, hogy azt érezze, a hiány és a szükség megélése az élet része. Ezzel nem azt mondom, hogy valamit rosszul csinálsz, ha most hiányt és szükséget érzel, hanem azt, hogy ismerd fel, a szerelem hiánya, a szabadság hiánya, a rabszolgaélet, ahol nem azzal foglalkozol, ami boldoggá tesz téged és a bőség hiánya csupán ILLÚZIÓ. NINCS OLYAN, HOGY VALAMIBŐL HIÁNY VAN, MINDENBŐL VAN BŐVEN A FÖLDÖN.

A hiány csupán egy illúzió, mely köré még további illúziókat szősz azért, hogy kétségbeesetten kielégítsd a hiányt. Sokféleképpen teszed ezt. Egy hamis, viszonzatlan, elképzelt szerelembe való kapaszkodással. Egy olyan munkahellyel, mely számodra nem nyújt se bőséget, se boldogságot, DE AZT HISZED, HOGY NEKED OTT KELL DOLGOZNOD, RÁ VAGY KÉNYSZERÍTVE, ÉS EZZEL A SOHA KI NEM ELÉGÜLŐ BŐSÉGHIÁNYT PÓTOLOD, persze nem keresel eleget…

Egy olyan élethelyzettel, melyben a RABSÁGOT éled meg, és azt mondod magadnak, NINCS MÁS UTAD, de ez illúzió, csakis rajtad múlik, hogy mikor ébredsz rá, RAJTAD ÁLL MINDEN. Meg tudod magadnak teremteni az új életet. Bármikor.

Egy olyan életúttal, melyről azt hiszed, az Isten által van szabályozva, azaz te TEHETETLEN VAGY, és “isten útjai kifürkészhetetlenek”. Ez sem igaz, te vagy a valóságod megalkotója.

Az emberiség a hiányba és a szükségbe lett taszítva azzal, hogy átvették tőlünk a valóságunk gyeplőjét, és ők irányítanak minket. Ebből törünk ki most.

A 13 kapu segít neked, hogy megtaláld, hol akadtál el.

A heti négyesfogatunk elsőként a legfontosabbakat veszi a kezébe.

A SZERELEMKAPUT.

A BŐSÉGKAPUT.

A SZABADSÁGKAPUT.

A KÜLDETÉSKAPUT.

Ezeken vezet át téged, segít az ezekkel összefüggő illúzióidat lerakni.

Ha illúzióban vagy, azért nehéz, mert az illúzió lényege, hogy nem tudod, hogy az…

Ráébresztelek téged. Felnyitom a szemed.

Nincs több kék tabletta, csak piros van :)

 

A heti négyesfogatunk:

 1. A SZERELEM KAPUJA - A 13 KAPU EGYIKE A TERRA DIMENZIÓBAN  - A szerelmi illúziók lebontása - Aphrodité és Apolló vezetésével - Szertartás Skypon - 2019. január 15. kedd, 20.00 órai kezdettel - A SZERELEM KULCS

 2. A SZABADSÁG KAPUJA -A 13 KAPU EGYIKE A TERRA DIMENZIÓBAN - Életed börtönének kulcsa,a nem szabad élethez kötődő illúziók lerombolása - A Fényhozó és Baál vezetésével - Szertartás Skypon - 2019. január 16. szerda, 20.00 órai kezdettel - A SZABADSÁG KULCS

 3. A BŐSÉG KAPUJA - A 13 KAPU EGYIKE A TERRA DIMENZIÓBAN - A szükség és a hiány illúzióinak lerombolása - Jézus vezetésével - Szertartás Skypon - 2019. január 17. csütörtök, 20.00 órai kezdettel - A BŐSÉG KULCS

 4. A KÜLDETÉS KAPUJA - A 13 KAPU EGYIKE A TERRA DIMENZIÓBAN - Képességek fejlesztése a gyakorlatban - A nem saját sors illúzióinak lerombolása - Asthar és a Bolygóközi Tanács vezetésével - SZEMÉLYES KÉPZÉS NÁLAM - 2019. január 20. vasárnap, 14.00-17.00, 13. kerület, Budapest, a Westend közelében.

 

A mátrix elhagyásához segítségedre van a 13 KAPU.

Egy szemléletes képpel mutatták meg nekünk ezt a rendszert az égiek egy szertartás során, ami a 13 Kapu nevet kapta.

Tehát.

Van a Tengely, ami elválasztja a mátrixot és a mátrixon kívült, de csak addig, amíg erre szükség van, és voltaképpen nem is a mátrixon kívüli Terra Novát védi, mert azt nem kell védeni a magas rezgés miatt, mivel semmilyen támadás oda nem jut be, hanem a mátrixot védi a túl magas rezgéstől, mivel az ott élő alvó emberek nem bírnák el a rezgését.

A Tengely, mint említettem, 2024-ben tűnik el, és 2021-ig van idejük az embereknek DÖNTENI, fény, vagy sötét, mátrix vagy mátrixon kívül, szabadság vagy rabszolgaság, igazság vagy hazugság.

2021 és 2024 között se ki, se be. Akkor már a mátrixon belüliek számára mi eltűnünk, nem leszünk láthatóak, addig azonban igen.

A Tengely alatt van a 13 mátrix kapu, ami jelenleg átjárást biztosít a mátrixból a mátrixon kívülre. A 13 mátrix kapura olyasfélék vannak írva, mint pénz, ego, hatalom, harag, fájdalom, betegség, háború, félelem, önzés, hamisság, manipuláció, hazugság, hamis szerelem. Neked kell rájönni, a 13 közül melyik van az életedben mint RAJTAD URALKODÓ ILLÚZIÓ. Ugyanis az illúzió tart téged bennt a mátrixban, és mindaz, ami a kapukra van írva, ILLÚZIÓ.

Minden félelem, fájdalom, harag példának okáért csak illúzió.

Ezek nem valós érzések, valami vagy valaki miatt érzed ezt, aki, vagy ami kontroll alatt tart. Sokszor az egód tart kontroll alatt, de az ego a mátrixon kívül szemlélődő tudatosság csupán, és az elménket ott nem agyalásra, hanem teremtésre használjuk.

Ahogyan a betegség is a test válasza a lélek bajára, ahogyan a háború is csak egy kreált nagyhatalmi játszma, ahogyan a hamis szerelem is csak a fejedben és a vágyaidban létezik, úgy minden illúzió, mely a ZÉRÓ PONT, AZ ALAP BOLDOGSÁG, BŐSÉG ALATTI RÉTEGBEN TART TÉGED.

Mert a zéró pont alatt nyilvánvalóan a mínusz tartomány van, a negatív érzések, az illúziók, melyekben ugyan jól érzed magad, de sosem fognak teljesülni, és a csillogó hamis kirakatok, érdekek mentén alapuló szövetségek világa lapul.

A mínusz tartományban tartózkodtunk eddig és számunkra a rossz, megszokott volt. Nem is tudtuk elképzelni, hogy a jó lenne az alap… Pedig az. ha ráébredsz, melyik illúzióban vagy, akkor az a dolgod, hogy a mátrix kapun kijöjj, a mátrixon kívülre. Hogy hogyan tudsz kijönni? Úgy, hogy lerakod az illúziót. Elengeded és felfogod, NEM VALÓSÁG.

Tehát a 13 mátrix kapu:

 1. PÉNZ

 2. EGO

 3. HATALOM

 4. HARAG

 5. FÁJDALOM

 6. BETEGSÉG

 7. HÁBORÚ

 8. FÉLELEM

 9. ÖNZÉS

 10. HAMISSÁG

 11. MANIPULÁCIÓ

 12. HAMIS SZERELEM

 13. HAZUGSÁG

Mindegyik önmagában is nagy falat, és éppenséggel lehet többi is az életedben ezek közül, illúzióként jelen. Hogy hogyan lehet pl a pénz illúzió az életedben? Úgy, hogy kergeted, keresed de nem találod, és olyan helyeken keresed a pénzt, a bőséget, ahol nincs bőség csak rabszolgaság van.

A háború réme az, amit a nagyhatalom be akar váltani, és azért illúzió, mert habár esélyes, hogy a sötét mátrixban le is játszák a háborús meccset, valójában csak egy cirkusz a népnek, hogy még jobban féljenek…

Találd meg a kaput, tedd le az illúziókat, és gyere át a Fénybe.

A Fényben a mátrixon kívüli világban találod magad, segítőkkel körbevéve, égi és földi segítőkkel. Emelkedni kezdesz itt is, de ez már egy folyamatos tanulás és öröm egyben.

Van 13 Fénykapu is, melyen ki-be szoktunk járkálni, aktuális következő feladattól függően:)

 1. BŐSÉG

 2. SZERELEM

 3. ALÁZAT

 4. HIT

 5. SZERETET

 6. EREDET

 7. KÜLDETÉS

 8. SZABADSÁG

 9. IGAZSÁG

 10. TANÍTÁS

 11. GYÓGYÍTÁS

 12. BIZALOM

 13. ESEMÉNY

 

A 13 mátrix kapun is lehet ki-be járkálni, attól függően, hogy éppen melyik illúziónál jársz és hova csúszol vissza. Ha visszacsúszol, nem baj, a lényeg az, hogy törekedj arra, ne legyenek az életedben illúziók.A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

 

hajnalcsillagterranova@gmail.comA hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

 

Ébredés

 

Igazság

 

Szabadság

 

Szerelem

 

Küldetés

 

Eszter

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr2314559942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.