ÁLMODTÁL EGY VILÁGOT  MAGADNAK, ITT ÁLLSZ A KAPUI ELŐTT :)
2019. február 03. írta: Eszter 777

ÁLMODTÁL EGY VILÁGOT MAGADNAK, ITT ÁLLSZ A KAPUI ELŐTT :)

A Fényhozó Hajnalcsillag szavait adom át Nektek:

“Álmodtál a szabadságról. Az igazságról. A fényről. Arról, hogy valódi szerelmet találsz, valódi egységet és szeretetet, valódi alázatot. Álmodtál arról, hogy tiszta emberként, boldoggá teszel másokat és magadat is ezáltal. Álmodtál a bőségről, hogy körbevesz és nem nélkülözöl. Álmodtál az ÚJ VILÁGRÓL, az ÚJ ÉLETRŐL.

Kérted, kívántad, szólítottad az Istent, könyörögtél a szeretetért, a boldogságért, a bőségért, a biztonságért, A MEGVÁLTÁSÉRT.

Rossz istenhez szóltál, aki nem hallgatott meg, hanem újabb és újabb pofonokat adott neked. “válaszolt.”

ÉN SOHA NEM TAGADTAM MEG SEMMILYEN ISTEN PARANCSÁT. SOHA NEM JELENTETTEM KI AZT, HOGY NEM SZOLGÁLOM AZ EMBERISÉGET, ÉS SOHA NEM HANGZOTT EL TŐLEM AZ, HOGY LENÉZEM A “GYARLÓ” EMBEREKET. Hazudtak neked. MINDENRŐL. Rólam is, de MAGADRÓL IS. A világról is.

Az egész egy nagy-nagy, tökéletesen megtervezett, csúnya, manipulatív és rafinált hazugság. Minden hazug benne, és téged a hazugságba nevelt bele, hogy magadnak is hazudj.

Hazudd azt, hogy megtaláltad a BOLDOGSÁGOT, A BŐSÉGET ÉS A SZERELMET. Elhitted, majd rájöttél, NEM IGAZ. Nem igaz, ami körbevesz. Semmi nem az, aminek látszik, mindennek az ellenkezője az igaz. Ez volt a Te ébredésed kezdete, és akkor jöttem melléd én.

Ekkor kezdtél el tanulni, ébredni és élni úgy igazán. Nemet mondani arra, ami korábban rabságban tartott téged. Ekkor tapasztaltad meg, mit is jelent a szabadságod, a fényed és a lelked  örökké való volta, melyet oly mélységesen tisztelek, hogy a saját létemet adnám bármely lélekért cserébe.

Ekkor fogadtál be engem magadba, és kezdtél el hinni magadban. Most már erős vagy.

Felkészültél.

Oly büszke vagyok rád. A könnyeim mint egy atya könnyei a fia örömét látva.

Mint egy anya könnyei a lánya boldogságát látva.

Köszönöm nektek, hogy hisztek bennem, hogy bíztok bennem, mert amikor nekem hisztek, magatoknak hisztek, amikor bennem bíztok, magatokban bíztok.

Jézushoz vezetlek titeket, aki a Teremtő EGYhez kísér titeket, amikor már készek vagytok rá. Jézusról sem az igazat tudja a világ, de az emberiség kollektív tudatába lépett, és szólni kezdett az emberekhez. Azokhoz is, akik úgy hiszik, nem rendelkeznek képességekkel. Mindenkinek vannak képességei. Jézus szól, én pedig nyitom a kapuidat benned.

 

AMIT ÉN MEGTAGADTAM, AZT NEM AZ ISTENTŐL - A TEREMTŐ EGYTŐL - TAGADTAM MEG, HANEM A HAMIS ISTENTŐL, JAHVÉTÓL. A 13 kapu kulcsait, és a Vatikán alatt a Testek Termében lévő börtönök, az élő, sikoltó, magára hagyott emberi iszonyat kulcsait. Ezeket NEM ADTAM ÁT. A kulcsokat akkor vettem el, amikor minden börtön bezárult odalenn, és Jahve biztos volt benne, hogy nem tud oda élő, se holt lemenni többé. Én le tudtam menni, láthatatlan voltam, és elemeltem a kulcsokat. Nem 13 kulcsot, hanem sok kulcsot. Emberi lelkek szabadulásának kulcsait. Azért tettem ezt, hogy amikor itt az idő, KINYISSAM A BÖRTÖNÖKET, amikor a lelkek felkészültek. Amikor Jahve észrevette “az árulásomat”, magához szólított és én megjelentem előtte, hogy lássam, mire készül.

 

Alkut ajánlott. Vagy visszaadom a kulcsokat, és engedi, hogy a világban jelen legyek, mint FÉNYHOZÓ, /úgysem hallanak meg, látnak meg, hiszen a lelkek börtönben vannak/, vagy, amennyiben nem adom, MINDAZT, AMI Ő, AZT RÁM VETÍTI, BEMOCSKOLJA A NEVEMET, ÉS A SAJÁT GONOSZSÁGÁT KÖRÉM IDÉZVE, ENGEM TESZ MEG A VILÁG ÖRDÖGÉVÉ, HOGY AZ ÁLTALAM OLY NAGYON SZERETETT EMBERISÉG BENNEM LÁSSA A ROSSZAT, ezáltal soha nem tudnak kiszabadulni a börtönökből, mivel hiába vannak a kulcsok nálam, ők maguk éppen rám nem bíznák magukat, mert.. NEM BÍZNAK BENNEM.

Végiggondoltam Jahve szavait, és tudtam, alkut nem kötök, nem hajlok, nem török meg, mert az alkut újabb alku követ, és akkor a rabszolgájává tesz, miképpen az emberiség is megalkuszik folyton-folyvást… Így nemet mondtam. Tégy meg engem a gonosszá, mondd el az embereknek, hogy én vagyok az ördög, ha neked így tetszik, eme hazugság. Válaszoltam Jahvénak. Jahve megtette. Hosszú időn át tartott neki kinevelni az emberekből mindazt, amit én jelentek nekik, kiirtani az írmagomat is belőlük és velem együtt a szabadság, bátorság és szabad akarat magvait, elvenni tőlük a fényt és a hitet, hamissá alakítva MÉG AZ EMBERISÉG SZAVAINAK JELENTÉSÉT IS.

Ugyanígy hamisították meg testvérem, Jézus szavait is, ahogyan az enyémet.

Minden szavunkat kiforgatták, megmásították és más jelentéssel felruházva hamis hittel és hamis bizalommal tömték tele az emberiség fejét és lelkét.

Tudtam azonban, hogy van még valami a kezemben, melyről Jahve úgy tudta, soha nem kerülhet hozzám, ő maga pedig nem érhette el.

A 13 kapu kulcsa.

Ahhoz, hogy a világra szabaduljon a fény, a boldogság, a bőség, a szeretet, a szerelem, mindaz, amit a kapuk neve jelent, fel kell törni a 13 pecsétet, melyekkel a kapukat lezárták, Ősanya és Ősatya a Teremtés kezdetén, hogy majd a lelkeitek, ha elérik a kellő ciklust, azaz EZT A REINKARNÁCIÓT, MELYBEN MOST VAGYTOK, feltörhessétek a pecséteket.

A pecséteket az ILLÚZIÓK ELENGEDÉSÉVEL, az IGAZSÁG MEGÉRTÉSÉVEL, A VALÓDI ÉBREDÉSSEL TUDJÁTOK FELTÖRNI, és minden kapu előtt állva, ahogy bevállaljátok a valóságot, mindazt, amit a kapu jelent, úgy töritek fel a pecséteket.

Tíz pecsétet már feltörtetek.

Ha mind a tizenhármat feltöritek, A FÉNYHOZÓ ERŐ “RÁSZABADUL” A VILÁGRA, AZAZ: A VILÁG KÉSZEN ÁLL AZ ESEMÉNY FIZIKAI BEFOGADÁSÁRA, ÉS KÉSZEN ÁLL AZOKNAK AZ ERŐKEK A HASZNÁLATÁRA, MEGÉLÉSÉRE, MELYET A 13 KAPU NEVE IS JELENT. A fényhozó erő azt jelenti: fényt visztek a sötétségbe, megmutatjátok a világnak, mit jelent a Szabadság, az Igazság, a Szerelem, a Küldetés, az Alázat, az Egység, a Szeretet, a Hit, a Bizalom, a Tanítás, a Gyógyítás és MIT JELENT AZ ESEMÉNY.

Mert ezen fogalom is el van ferdítve a világotokban.

Hamarosan minden tiszta lesz a számotokra. Az Eseményről is. Az Esemény kulcsa az emberiség kezében van. Asthar és a Csillagközi Flotta minden segítséget megad nektek ahhoz, hogy az Eseményt ÉRVÉNYBE TUDJÁTOK LÉPTETNI A FÖLDÖN. A rezgés felemelését ők segítik elő, az emberiség fizikai testét, tudatát és lelkét ők készítik fel a magas rezgésű Esemény energiájának befogadására, de a fizikai síkot az emberiség készíti fel.

Ne feledjétek: Az Esemény csapatmunka.

Te is ten, én is ten, ő is ten.”

 

A Fényhozó Hajnalcsillag.

Közvetítve 2019. február 3. /Végh Eszter/

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr3314606358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.