A KILENCEDIK FÉNYDIMENZIÓ. SZERETET.EGYSÉG. ŐSANYA ÉS ŐSATYA SZERTARTÁSA. SKYPON
2019. február 24. írta: Eszter 777

A KILENCEDIK FÉNYDIMENZIÓ. SZERETET.EGYSÉG. ŐSANYA ÉS ŐSATYA SZERTARTÁSA. SKYPON

2019. MÁRCIUS 1. PÉNTEK, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

A KILENCEDIK FÉNYDIMENZIÓ

SZERETET.EGYSÉG

Ősanya és Ősatya

Szertartása

A STABILITÁS

2019. március 1. péntek

20.00 órai kezdettel

Skypon

 

A szeretetedet először önmagad felé kell megtanulnod megadni és csak azután mások felé. Ha önmagad felé nem megy, nem fogod tudni átadni, mert olyan lesz, mint a hamisan csillogó gyémántok, és amint nem adják vissza, úgy érzed, hogy megloptak. Pedig a szeretet sosem fogy el, de akkor nem, ha benned mint ősi tiszta kút, elapadhatatlan forrás, táplálja elsőként azt a lelket, melyet Te jelentesz az Univerzumnak, melynek A LÉLEK MAGA SZENT ÉS SÉRTHETETLEN KINCS, melyért küzdeni, emelkedni, tenni érdemes.

Táplálni fogod mostantól, mert az Szeretet.Egység D-ben megleled önmagad igaz szeretet forrását, és megérted, mennyire fontos vagy mindennek, ami elő, melynek magja van, mert nélküled megbomlik az egység. Nem a test a fontos, a test csupán egy szkafander. Nem is az elme, mely olyan, mint egy lexikon, feltöltöd, lapozod, alakítod, használod, a lélek a fontos, a lélek a Teremtő EGY része, és amikor mozdul a lélek, mozdul a többi lélek is, míg MINDENKI EGYSZERRE TÁNCOL.. és akkor egyszerre mozdul végre a tér és az idő, a szabad akarat és sors kereke, immáron a helyes irányba, hogy ahogy együtt táncolunk, egy közös szeretet szimfoniával hangoljuk át a Világegyetemet, melyről már tudjuk, nem csak körülvesz bennünket, hanem minden egyes bolygó, csillag, atom és molekula, minden, mely az egység és szeretet mentén kapcsolódik, az PONTOSAN UGYANAZT A MINTÁT KÖVETI ÉS KÉPEZI LE, AMIT A TE DNS-ED.

Az egység nélkül nem tudsz tovább haladni az úton, az egységet stabilan érezve magadban nem borulsz újra fel egy-egy nagyobb hullámot kapva, hanem azt mondod: megleltem önmagam belső kincsét, a lelkemet ismerve és érezve nem félek többé.

Erős szertartás lesz, mely olyan mélyre helyez végre önmagadban, hogy megérezd, növekedő virág vagy, mely eddig évezredekig magként szunnyadt és most, hogy meglelte a fényt, nő, növekedik egyre gyorsabban, és erősödik napról-napra, kapcsolódik a többi virághoz, együtt elindítva

A FELVILÁGOSODÁS TAVASZÁT.

Fontos, az Új Felvilágosodás Korát megalapozó információk fognak a szertartáson elhangzani.

Tartsatok velünk fénytestvérek :)

 

Eddig úgy éltél, hogy fuldokoltál. Csak néha jöttél fel levegőt venni. Amikor kibukkantál a felszínen, érezted, hogy élsz. Megérintett a nap sugara, láttad a ringatózó nádat. Láttad, hogy létezik egy MÁSIK VILÁG, de aztán újra a mélybe rántottak. Valamik, vagy valakik, meg sem tudod határozni, hogy mik. Csak azt érzed,a mélység sötét, és ha elég mélyre húznak le, nem tudsz többé feljönni.

Aztán meglelted a kiutat, de nem gondoltad volna, hogy mindenki, aki a parton van, olyan nyugodt, higgadt, és nem futnak a megmentésedre, csupán osztogatják a tanácsokat. Azt vártad, hogy megmentenek, hogy beúsznak érted.

Nem, nem úsznak be, de amit mondanak, ha hallod, ha MEGHALLOD, akkor már félig kinn vagy a vízből…

Majd rájöttél, hogy tudsz úszni. Megy ez. Igaz, nagy a mélység ellenállása és a hínárok olyan nagyok… a múlt indái, a félelem, a fájdalom, a harag. A feldolgozatlan dolgaid, a mélységből kiabáló hamis hangok, amik azt állítják, neked veled van a helyük, odalenn. De már úszol. Lassan, mert fáradt vagy. Kemény munka ennyi fojtogató fuldoklás után végre rájönni, amikor már végleg kimerültél, hogy mégis van valami a kezedben, amivel ki tudsz jutni a partra.

AZ ALÁZAT.  A szeretet. A hit. A belső béke. Amikor már nem félsz többé a mélységtől, de nem is akarsz bosszút állni rajta. Megnyugszol és rájössz, ha kiúsztál, te sem fogsz visszaugrani, hogy azzal együtt fuldokolj, akit megmenteni szeretnél, hanem ugyanúgy rá fogod bízni, vajon mikor jön rá arra, amire te.

Amikor már van hited magadban, amikor már nem a mélység vonz, az önbüntetés mélységes mély bugyrai, akkor egyszercsak észreveszed, hogy a part nagyon közel van, sőt… oly mély illúzióban voltál, hogy azt se láttad, leér a lábad… Felállsz és a víz csupán térdig ér. Kisétálsz a partra és a napfényben sütkérezve érzed, beérkeztél valahova. Önmagadba, egy belső nyugalomba. Ahol már nem ingathatnak meg.

Pengeélen táncolsz. Sétálsz a parton, és érzed, még ingatag a lábad, és habár nem mennél vissza a sötét vízbe semmiért, még nem tudsz magaddal mit kezdeni az új életedben. Furcsa a sok fény, a sok szeretet, hogy hisznek benned, hogy szeretnek hogy stabil kezek ragadják meg a kezed, és visznek a te utadon tovább.

Tudod, hogy a pengeél nem biztonságos, tudod, hogy stabil pontot kell találnod. A szeretet selymén lépkedve tudsz csak lelépni a pengeélről és betekinteni az önmagad EREDETI belső erejébe, és meglátni benne valós önmagadat.

AZ EREDETED OLYAN ERŐS BENNED, HOGY HA MINDEN ILLÚZIÓDAT KIDOBOD VÉGRE, RÁÉBREDSZ, MINDENRE KÉPES VAGY, MINDEN FÖLDI ÉS NEM FÖLDI REINKARNÁCIÓDRA EMLÉKSZEL, MINDEN TUDÁSNAK A BIRTOKÁBAN VAGY, MINDEN KÉPESSÉGED ÉLESÍTVE VAN ÉS HABÁR EMBER VAGY, HUMANOID TESTBEN, MÉGIS ÉRZED, OLY SOK MINDEN VAN ITT, ÉS EZ A MINDEN MIND HOZZÁD KAPCSOLÓDIK.

Eredet. Tiszta, ősi fényed, mely nem enged visszazuhanni többé, mert már érzed, látod, tapasztalod. Eredet, melyben Ő és Te egyek vagytok, mert már hiszed, már engeded, már akarod, megismerni magadat benne, engeded megismerni magát benned.

Csodálatos Egylélek Dimenzió, az Eredet D, mert a párosok idebent végtelenül tiszták és tudják:

VALÓJÁBAN NINCSEN TÉT. TÉT CSAK A MÁTRIXBAN VAN.

NINCSEN TÉT, MERT MINDENT MEGÍRTUNK MAGUNKNAK, MÉG A SZABAD AKARATUNKAT IS TUDTUK ELŐRE, ÉS HABÁR TEHETÜNK KISEBB KITÉRŐKET, MÉGIS, BELSŐ VÁGYUNK VONZ AZ EREDENDŐ ŐSI ÉNÜNKHÖZ, MELYET EGYMÁSBAN LELÜNK MEG.

Igazság. Az igazságod a tiéd, csakis a tiéd és senki nem veheti el tőled. Ami a te igazságod, ha kibukkan a mátrix szürkeségéből, ragyogtat és ragyogóvá teszi a világot körülötted, mert már tudod, mindennek alapja a tiszta, őszinte szeretet, mely elfogad és nem követel, mely adja magát és nem vár el, mely nem akar megfelelni még akkor sem, ha tudja, ezzel a másikból azt váltja ki, hogy megkérdőjelezi őt. Fittyet hány a megkérdőjelezésre, fittyet hány az elvárásokra, éli az életét úgy, ahogyan igaznak tartja.

Mert akinek igazsága van, annak hite van és akinek hite van, az nem befolyásolható. Az értékrendje eltér a megszokottól, minden mozdulatával és szavával tanítja, TALÁLD MEG AZ IGAZSÁGODAT. Légy önmagad, önmagadban stabil, ne kérdezd folyton másoktól, vajon jól csinálsz-e valamit, ne bíráld felül önmagadat csak azért, mert mások szerint nem csinálod jól. A te igazságod a te bizodalmad magadban, és ha mások látják, van hited, van bizalmad, bízni fognak benned, amint meglelik a saját igazságukat.

Szeretet és egység.

Csodálatos hely ez, mindennek a kezdete és vége itt találkozik. Olyan erő ez, mely a fényt viszi a sötétségbe, mert ha egységben vagy, tudod, nincs jó vagy rossz, igaz vagy hamis, csak szeretet van, és minden egy. Ezt elmondtad eddig is, talán még tanítottad is, de NEM ÉREZTED.

Mostantól fogod. Érezd. Nincs más dolgod, mint engedni az egységet kívül és belül, átélni azt, hogy minden negatív érzés, minden, ami a zéró pont alatt van, az csupán illúzió. Minden, ami sötét oldal, minden, ami sötét mágia, minden, ami hamisság, csupán tanítás, tapasztalás. Ezt is tudod, és elmondtad már sokszor, mégis, ha közelít a sötétség, félni kezdesz. Mitől? Attól, hogy még erősebb leszel? Attól, hogy a fényed még messzebb ragyog? Attól, hogy kiképzést kapsz a Teremtő EGYtől, hogyan add át a tudást, hogyan vezesd ki a fénytestvéreket a partra úgy, hogy nem úszol be értük az értelmetlenül sötét vízbe, hogy téged is lerántson?

Az EGYSÉG egy csoda. Belesimulni a kinyújtott tenyérbe, megérinteni a felhőket, repülni az Univerzumban és látni, kapcsolódni mindenhez, ami élő és aminek magja van. A szeretet egy alap, mely nélkül nem tudsz létezni, úgy érzed, hogy elsorvadsz, ha nem táplálod magadban, mint a nyíló virágot, mert magadban kell táplálni és nem várhatod el mástól.

3 stabilizáló dimenzió,

A HETEDIK, A MISZTIKUS, A MEGHATÁROZÓ, A KÖZÉPSŐ. Az Eredet D.

A NYOLCADIK, A VÉGTELEN, A MINDENT MEGVÁLTOZTATÓ, A TUDATOT FELEMELŐ. Az Igazság D.

A KILENCEDIK, MELY MAGA A SZERETET ÖLELÉSE AZ EGYSÉGBEN, A HITBEN, AZ ALÁZATBAN, A BIZALOMBAN, A BÉKÉBEN, A BŐSÉG ÁRAMLÁSÁBAN, SZABADON, A SZER-ELEM TEREMTŐ EREJÉVEL FELVÉRTEZETT MEGINGATHATATLAN FÉNYOSZLOP. A Szeretet.Egység D.

6 entitás, a legnagyobbak közül, akik ellátnak jótanácsokkal, miképpen az emberiség régi koraiban tették azt, mielőtt az emberiség identitását egy hamis istennek adta volna.

Az Eredet Dimenziójában Innana és Pallasz Athéné.

Az Igazság Dimenziójában Justicia és Kronosz.

A Szeretet. Egység Dimenziójában Ősanya és Ősatya.

3 időn és téren átívelő csoda, mely megmutatja, mennyit érsz valójában, mennyire csodálatos vagy és értékes, mennyi mindent tudsz már és mennyi mindent elértél már, mert kész vagy arra, hogy átvedd az istenek ajándékait, melyet önmagadból kiemelve tartanak eléd.

A heti hármas egység:

  1. A HETEDIK DIMENZIÓ. EREDET. Innana és Pallasz Athéné Szertartása - 2019. február 27. szerda, 20.00 órai kezdettel, Skypon. A TEREMTŐ FELAVATÁSÁVAL

 

  1. A NYOLCADIK DIMENZIÓ. IGAZSÁG. Justicia és Kronosz Szertartása - 2019. február 28. csütörtök, 20.00 órai kezdettel, Skypon. AZ IGAZSÁG, A TÉR ÉS AZ IDŐ TALÁLKOZÁSA

 

  1. A KILENCEDIK DIMENZIÓ. SZERETET.EGYSÉG. Ősanya és Ősatya Szertartása - 2019. március 1. péntek, 20.00 órai kezdettel, Skypon. A STABILITÁSA szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

 

hajnalcsillagterranova@gmail.comA hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

 

Ébredés

 

Igazság

 

Szabadság

 

Szerelem

 

Küldetés

 

Eszter

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr2214652371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.