A FÉNY ÉS A SÖTÉTSÉG SZERELME
2019. április 22. írta: Eszter 777

A FÉNY ÉS A SÖTÉTSÉG SZERELME

KEZDETBEN NEM VOLT MÁS, CSAK SÖTÉTSÉG, VÉGTELEN ÜRESSÉG AZ ŰRBEN, A SEMMI.
EZ VOLT AZ UNIVERZUM, RÉGES-RÉGEN, AZ IDŐK KEZDETE ELŐTT. MAJD SÖTÉTSÉG MEGTEREMTETTE A FÉNYT, MERT SZÜKSÉGE VOLT ARRA, HOGY ÉRTELME LEGYEN LÉTÉNEK.
EKKOR FÉNY MEGIJEDT SÖTÉTSÉGTŐL ÉS HARCOLNI KEZDETT VELE. FÉNY NEM AKARTA ELFOGADNI SÖTÉTSÉG LÉTEZÉSÉT, ÉS MINDENÁRON SZÁMŰZNI AKARTA ŐT, MINÉL MESSZEBBRE MAGÁTÓL, ELFELEJTVÉN, HOGY BELŐLE LETT. FÉNY MINDEN ESZKÖZT BEVETETT, ÉS ÉVMILLIÁRDOKON ÁT HARCOLT SÖTÉTSÉG ELLEN, AKI KÖZBEN VÉGZETESEN BELESZERETETT FÉNYBE. CSODÁLTA SZÉPSÉGÉT, EREJÉT, BÁTORSÁGÁT.
MAJD FÉNY EGY NAPON RÁÉBREDT, Ő SÖTÉTSÉG RÉSZE ÉS SÖTÉTSÉG AZ Ő RÉSZE, SÖTÉTSÉG AZ Ő ALAPJA, FÉNY RÁ TÁMASZKODIK ÉS ÚGY LÉTEZIK.
MERT A SÖTÉT RÉSZEIDET ÁTTRANSZFORMÁLVA FÉNNYÉ ALAKÍTVA TEREMTED MEG AZ EGYSÉGET. ÉS EKKOR FÉNY NEM HARCOLT TÖBBÉ SÖTÉTSÉG ELLEN, HANEM ELFOGADTA ŐT ÉS EGGYÉVÁLT VELE. EKKOR LETT EGYENSÚLY ÉS EGYSÉG.

Ez van MOST. Ez történik MOST az Univerzumban és a Földön.
Áldás
E

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr8714779650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.