ATLANTISZI CSOPORTOS SÖTÉT KARMA OLDÁSA - MÚLT HÉT SZERDAI SZERTARTÁS
2019. május 27. írta: Eszter 777

ATLANTISZI CSOPORTOS SÖTÉT KARMA OLDÁSA - MÚLT HÉT SZERDAI SZERTARTÁS

 

A MÚLT HETI SZEREK KÖZÜL A SZERDAIN OLDOTTUK AZ ATLANTISZI CSOPORTOS KARMÁT MINT HAMIS, KREÁLT "MÁGIKUS BŰNÜGYET."

ENNEK KOMOLY FELSZABADÍTÓ HATÁSA VOLT. 

A feloldás fellazította az eddig lekötött energiákat. Feloldotta a bűntudatot és felszabadított alóla. 

Feloldotta az általános áldozat és bűnösség érzést.

A hamis karma oldásakor  MINDEN VISSZAKERÜLT A HELYÉRE, és a saját sorsunk útjára léphettünk vissza. 

Ennél több információt sajnos nem tehetek közzé, de minden elhangzott a szertartáson.


EGY ATLANTISZI IKERLÁNG VS EGYLÉLEK CSOPORTOS KARMA OLDÓDOTT. CSINÁLT KARMA, AZAZ MEG VAN FORDÍTVA, MI ÉREZZÜK MAGUNKAT BŰNÖSNEK A VALÓDI BŰNÖSÖK HELYETT. 
A CSINÁLT KREÁLT KARMA LÉNYEGE, HOGY AZT HISZED, TE KÖVETTÉL EL VALAMIT, DE CSAK BŰNBAK VOLTÁL, ATLANTISZ BUKÁSAKOR. A CSOPORTOS KARMA MINT NEM VALÓDI, MINT NEM TANULÁSI FOLYAMAT, HANEM MINT EGY NAGYON ERŐS CSOPORTOS FEKETE MÁGIA VAN JELEN. EZ AZT JELENTI HOGY MINDENKI AKI A TÁRSÁVAL MÁR TALÁLKOZOTT, AZ FELÉ ÚGY TOLJÁK AZ INHUMÁNUS OLDALRÓL A TÁMADÁST, HOGY ÖSSZE VANNAK KAPCSOLVA A FEKETE MÁGIKUS INHUMÁNUS SZERZŐDÉSEN ALAPULÓ SZÖVETSÉGEK, TEHÁT, AMIKOR OLDJUK A FEKETE MÁGIÁT, FELJÖN A TÖBBIEKÉ, AMIT A NYAKUNKBA KAPTUNK, AMIKOR ATLANTISZ BUKÁSAKOR AZ EGYLÉLEK PÁROKAT DARABOKRA SZAGGATTÁK ÉS A LÉLEKRÉSZEIKET OLYAN LELKEKBE HELYEZTÉK, AKIKNEK SEMMI KÖZÜK HOZZÁNK, ÉS A SZENVEDÉSEN ALAPULÓ FÁJDALOM-KÖTÉSEKET ALKALMAZTÁK. AZ IKERLÁNGOK, AKIKBEN LÉLEKRÉSZEINK VANNAK ÉS AKIK VISSZARÁNTANI AKARNAK MINKET. ÉS CSOPORTOSAN TÖRTÉNIK A DOLOG, MIVEL CSOPORTOS "KARMA", HAMIS KARMA, SOKKAL INKÁBB CSOPORTOS FEKETE MÁGIA, AMI ŐSI, ŐSIBB MINT A FÖLDÖN MOST ÉLŐ EMBERISÉG. 

MINDEZT OLDOTTUK FEL MÚLT HÉTEN SZERDÁN. 

A SZERTARTÁS TITKOSÍTVA VOLT PONTOSAN AZÉRT, MERT SOKAN NEM SZERETNÉNEK FELÉBREDNI AZ ILLÚZIÓBÓL, ÉS FOGGAL-KÖRÖMMEL VÉDIK AZT.
Nem hagyjuk magunkat. Harcosok vagyunk.

A szertartás hanganyaga 1.500 Ft, két hanganyag, egy hosszú, több mint egy órás, és egy rövidebb ráadás. 

Itt kérheted: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

https://egyenloelosztas.blog.hu/2017/09/16/az_atlantiszi_leleklopas_es_a_karma?fbclid=IwAR2gDMnjcvg0I6zb05QE6AgeTg0sCjA4kwWMU_AjGHL5FK1q5_4T97Fw3Uc

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr7714864714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.