SZERELMI KÖTÉSEK ÉS FEKETE MÁGIÁK OLDÁSA GLOBÁLISAN AZ EGYLÉLEK PÁROKON
2019. május 27. írta: Eszter 777

SZERELMI KÖTÉSEK ÉS FEKETE MÁGIÁK OLDÁSA GLOBÁLISAN AZ EGYLÉLEK PÁROKON

MÚLT HÉT PÉNTEKI SZERTARTÁS

A múlt hét pénteki szertartás már a nagyon erős mágiák oldásáról szólt.

Először a mágikus eszközöket oldották fel az istenek, mint a woodoo babák, a piros gyertyás viaszos képek, a kettévágott fotók, a lefagyasztott bábuk és fagyasztóba tárolt lefagyasztott nevek szintjétől kezdve a nagyon komoly és éjsötét fekete mágiákig melyekhez már komoly démoni alku kell.

Majd feloldották az entitásokat és elementárokat, amelyeket a mágia céljára használnak a mágusok.

Majd feloldották a mágia befolyásoló hatásait és minden csakrához a 13 fénydimenziót kapcsolták.

Majd feloldották a démoni alkukat és leválasztották a mágiához folyamodó AZT TUDATOSAN ŰZŐ SZEMÉLYEKET. 

Majd leválasztották azok negatív érzéseit és gondolatait, akik NEM TUDATOSAN a mágiát mint gondolati mágiát küldik ránk, úgy, hogy nekik erről fogalmuk sincs. 

A pénteki szertartásban a sötét örvényből kellett kihúzni a társakat, és komoly oldás, fénymunka volt, mely globlisan hatott, mivel a szertartás végén le lett horgonyozva az oldás áldásos hatása és a fény stabilitása.

Azoknak ajánlom, akik felkészültek arra, hogy végigvisznek egy komoly, vezetett oldást magukon és a társukon /AKI NEM MINT KONKRÉT SZEMÉLY, HANEM MINT ENERGIA VAN JELEN, konkrét személyre koncentrálni továbbra sem ajánlom, a társ energiája az, ami "részt vesz" az oldáson./, akik felkészültek arra, hogy a kezükbe veszik a saját erejüket, amit a szer szépen ki is bontakoztat.

A szertartás hanganyaga 1.500 Ft, két hanganyag, egy hosszú, több mint egy órás, és egy rövidebb ráadás. 

Itt kérheted: hajnalcsillagterranova@gmail.com

Áldás

E

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr5014864776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.