ÚJ FELVILÁGOSODÁS KORA, AZ IGAZSÁG KAPUJA ÉS ISTEN HÍD, FIZIKAI SÍK TEREMTŐK 3.
2020. május 07. írta: Eszter 777

ÚJ FELVILÁGOSODÁS KORA, AZ IGAZSÁG KAPUJA ÉS ISTEN HÍD, FIZIKAI SÍK TEREMTŐK 3.

2020. május 8 péntek, 14.00 órai kezdettel, Skype-on

ÚJ FELVILÁGOSODÁS KORA

FIZIKAI SÍK TEREMTŐK

3. RÉSZ
IGAZSÁG KAPUJA
ISTEN HÍD
2020.05.08.
14.00 ÓRAI KEZDETTEL
SKYPE-ON

Szigethi Ági és jómagam vezetésével folytatjuk az Új Felvilágosodás Kora FIZIKAI SÍK TEREMTŐK ÚJ ATLANTISZÉRT képzés és szertartás sorozatot, holnap, kettő órai kezdettel, csakis online, egyelőre, amíg a korlátozás tart.
Szigethi Ági felavatott Kerekasztal lovag, a Híd képviselője emberek és istenek között, valamint a földi fényrendszerben az Igazság kapujának felesketett apostola. Óriási tudása van már most is, remek előadó és jól átlátja a dolgokat, jól összerakja a kirakóst, a legerősebb képessége talán éppen ez: átlátni, amit más nem lát át, és átadni, amit más nem tud, mert Ági Mihály Arkangyalt képviseli a Földön, az ő földi helytartója és közvetítője.
Az EGYETEMES IGAZSÁGOT hozza le, FELÉBRESZTVÉN AZ EMBERISÉGET ÉS LERÁNTVA RÓLUK AZ ÉVSZÁZEZREDES MÁGIKUS FÁTYLAT, mellyel elfedték az emberek előtt, VALÓJÁBAN KIK IS VAGYUNK.
Én beszállok a szerbe, és a képzésbe a MAG.Y.AR NAPTÁRRAL, AMI A TÉRIDŐ KEZÜNKBE VÉTELÉRŐL SZÓL.
AZAZ TE IRÁNYÍTOD A FÖLDET AZ ISTENEKKEL EGYÜTT, TE, ÉN, MI.
Nem a földi áruló háttér hatalalom, a rejtett kéz.
AZ ŐSI EREDETI ILLUMINATIT KÉPVISELJÜK, a Kerekasztal Lovagjaiként, aminek semmi köze a földi háttér hatalomhoz, csupán annyiban, hogy ELLOPTÁK A TILTOTT TUDÁST TŐLÜNK, és tönkre tették a világot, az emberiség pedig ÉPPEN MOST VAN A LEGKEMÉNYEBB RABSZOLGÁSÍTÁS ALATT.
Szóval JÓL FOG JÖNNI AZ IGAZSÁG...
A szertartáson való részvétel: 4.000/fő
A hanganyag ára, ha csak azt kéred: 1.500.
jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

Áldás, Igazság, Békesség
Eszter
/Felavatott Egylélek Lovag, az EREDET KAPU apostola, az Eredeti Illuminati földi vezetője, a Fényhozó Hajnalcsillag képviselője/

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr7515667684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása