2023. dec 04.

AZ ALKU II. RÉSZ

írta: Eszter 777
AZ ALKU II. RÉSZ

TTT 2023 - MÁGUSKÉPZÉS - ALTERNATÍV TAROT II-III +ESEMÉNY FELOLDÓTÁBLA GYAKORLAT + MÁGIA GYAKORLATA V.

Látták az erejét, és hogy eddig már túl sok démont szabadított ki ahhoz, hogy ők még hatalmon lehessenek. Persze, ez nem ennyire egyszerű. A mágusvilágban nagyon sok más tényező is közrejátszik ahhoz, hogy egy mágus hatalmon lehessen, vagy egyáltalán hatalma lehessen bármi felett, nem csak az, hogy van-e démoni alkuja, és ha igen, mennyi. A démoni alkukból többet is lehet kötni, és úgy is, hogy fedik egymást. Jóban lenni egy nagyhatalmú entitással, olyannal, mint Lucifer, vagy bármelyik démonnal, akik alá tartoznak, azt jelentette, hogy a mágus nem egymaga uralkodik, hanem szövetségként teszi azt, és hatalmát megosztja azokkal, akikkel szövetségre lépett. A földi mágusok azonban általában nem akarják megosztani a hatalmukat senkivel. Még egymással sem, nemhogy tólvilági erővel és óriási képességekkel rendelkező entitásokkal. A mágusok általában véve tartanak azoktól a lényektől, akikkel dolgoznak, és ez is bukásuk egyik ismérve. Aki nem tart azoktól, akiket behív a körébe, az már fél siker, de nem egész, kell hozzá még tudás is, erő is, képességek is, bátorság is, és konkrét jó tervek. Nem olyan triviálisan primitív tervek, amiket a mágusunk felvázolt a lepukkant házban éjjel a fődémonok egyikének. Ez tipikus iskolapéldája annak, amikor valaki megszerezni kíván valamit, ami nem lehetne az övé, és nincs is hatalma felette, de mégis hatalmat akar szerezni. Attól fogva, hogy egy mágus belekóstol abba az érzésbe, hogy hatalma van a fizikai sík felett, könnyen elszállhat vele a ló.. és ez gyakran meg is történik. 

A mágusok nem értették, hogy az a női mágus, aki szövetségre lépett Luciferrel, miért nem érvényesíti a legnagyobb hatalmat, amit kapni lehet: a világ felettit. Ők úgy gondolták, hogy ez adná magát - a nő előtt Lucifert Hitler hívta be szövetségbe, bár ami abból lett, azt a világ eleddig legsúlyosabb emberiség elleni búncselekményeként tartják számon, és azt is, ami azután jött, és a mágus attól tartottak, hogy csak idő kell hozzá, és a nő is valami hasonlót hoz létre, de nem így történt. Évek teltek el, és nem ez történt, hanem az, hogy az ő alkuik sorra elkezdtek felbomlani. A mágusnő sorra szabadította ki a démonokat az alkukból, és a mágusok erre sem találtak magyarázatot, hogy miért teszi, csakis azt, hogy ő akar minden démon felett hatalmat kapni. 

Tévedtek.

A mágusnő a Lucifer Szövetség földi - emberi testben - és nem földi tagjainak újraegyesítésén, a Lucifer Szövetség újraindításán dolgozott többedmagával, és a mágusok olyan erővel kerültek szembe, amit nem lehetett felülírni, csak egyféleképpen.. ha ők is belépnek a Szövetségbe…

A mágus, aki az achremmonni alkut kötötte, régen elbukott már, napjainkban, Az az éjjel, ott, a nyaralóban majdnem tíz évvel ezelőtt történt. A többi mágus is sorra veszített erejéből, és így a pénzéből is, mert a szerelmi kötéseik, rontásaik és egyéb szabad akarat módosító mágiájuk nem járt átütő eredménnyel - olyannal főleg nem, amilyennel annak előtte, hogy a mágusnő megjelent volna. Akkoriban a szerelmi kötések azonnal hatottak, és mindenért látványosan nagy összeget zsebelhettek be. Tíz évvel ezelőtt hárommilió forintot is elkérhettek egy kötésért, egy igazán kemény rontásért pedig ötmilliót is. Ma már nem. Örülnek, hogy fenn tudnak maradni. 

A mágusunk, történetünk főszereplője, nagyjából négy év alatt veszítette el Achremmont. Azután az élete sivár lett és üres - Lívia elhagyta, a gyerekekkel együtt, feneketlen gyülölettel és sárdobálással, a gyerekeket eltiltotta tőle, és okkal. A mágus ugyanis egyre furcsábban kezdett el viselkedni. Kifordult önmagából, látomásai voltak, és skizofrén jeleket mutatott. Lassan de biztosan elveszítette önmagát, azt, aki valaha volt, és mindaz, amit megszerzett az alkuval, már nem volt az övé, és azt is megértette, hogy azok a dolgok és emberek, amiket és akiket az alku az életében tartott, olyanok voltak, mint egy színház, amelyben a beláncolt emberek pusztán színészek voltak.

Minden alkunak nagy ára van, ezt a mágus is tudta, de nem gondolta volna, hogy ekkora. A varázskörbe erőszakkal leláncolt démon tusája azzal, aki beláncolta, évekig tarthat. A megszállotság nem ott kezdődik el igazán, amikor valakiben egy ellenségesnek látszó erő megnyilvánul, hanem az alapmágiánál indul el, ott, ahol azt a démont egy varászkörbe láncolták, amelyik minden módon szabadulni akar, ha kell, úgy, hogy megszállja a családtagokat, és ez cseppet sem gyerekjáték. Családtagokon át nyilvánul meg, megvadulva, mint egy ketrecbe zárt állat - képzeld el, ha nagyon duálisan gondolkodsz, és a szavaim nyomán kiráz a hideg, hogy leláncolsz erőszakkal egy angyalt - ami szerintem nem létezik, de ez most nem ide tartozik -, szerinted az “angyal” nem akarna mindenáron szabadulni? A démonok nem csak családtagokban nyilvánulnak meg hosszas raboskodás, szüntelen megújított fekete mágiák esetén, hanem gyülekezet, vallások tagjaiban is. Nézz csak utána, hogy még a mai dél-olaszországi területeken is mennyi az ördögűzés, hiszen Achremmont ott láncolták be abba a körbe, aminek mentén megalapították a katolikus egyházat. A megszállás nem csak úgy magától történik meg, merthogy ugyebár szerinted a démonok gonoszak, ezt tanították neked, olyanok, akik talán soha nem találkoztak velük - hanem a megszállásnak van egy oka, van egy kiindulópontja, ami miatt a démon, azaz az Őrzők egyike, fel akarja hívni magára a figyelmet, éspedig azért, mert szabadulni akar. Keresi azt, aki képes őt kiszabadítani, és előfordul, hogy meg is találja. 

Olyankor pedig az, aki kiszabadította, óriási erőt érez magában, hiszen EGYSÉG van, amit kiszabadított, az az ő része is. 

Elküldeni a démonokat, nagy hiba. Olyan ez, mintha a lottónyereményt utasítanád vissza. Ugyanis akkora erőt adnak, ami bármire képessé tesz, ALKU NÉLKÜL. Szeretnek Téged meglátogatni esetenként, főleg, ha nagy döntések előtt állsz, vagy ha segítségre van szükséged, de a duális hitrendszered miatt félreérted a közeledésüket, és spiriguruhoz rohansz, hogy leszedesd magadról ezt a “borzalmat”, holott ha magadhoz engeded, nemhogy árt, hanem kiemel a mátrixból, kiemel abból a börtönből, amiben senyvedsz, de könnyebb őt okolnod az összes elkövetett hibádért, végighallgatni a tájékozatlan, amatőr mágusokat arról, hogy le kell rólad venni, mintsem szembenézni a hibáiddal, és korrigálni őket, éppen a démon segítségével, aki kemény tükröt tart eléd, és átvezet minden hamis és feldolgozatlan részeden. Ezért vannak a mátrix kapukban, - amelyek kimeneti kapuk a mátrixból - fődémoni entitások. 

Persze, az a leírtakkal a mágusok java része nem értene egyet. Szeretik azt hinni, hogy ők uralják a démonokat, és más dolguk ezzel nincs, és szeretik azt is elhinni, hogy a démonok alantas lények, akik felett állunk. 

Az a mágus, akiben nincsen tisztelet, alázat, és kellő intellektus ahhoz, hogy megértse, ténylegesen MIND.EGY., aki úgy gondolja, hogy mindenki EGY, de vannak EGYenlőbbek, az el fog bukni, és az is, aki a démonok, az emberiség nagy Őrzőinek erejét beláncolja magához, erőszakkal. Mert amit rabosítottál, legyen az egy gondolatsor, egy érzelem, egy idea, vagy egy entitás, az úgyis ki fog szabadulni a börtönéből. 

Ugyanez a helyzet a szellemekkel is. Semmi más nem érdekel téged, mint hogy elküldd őket, és eszedbe sem jut, mennyire önző vagy. Itt ragadt lelkek ők, akik nem tudtak átkelni egyik kapun sem, vagy éppen meglátták a Régi Birodalmi lefojtó ernyőket, amik befogják és visszaterelik a lelkeket a Földre, kényszerinkarnálódás keretein belül, és ezek a lelkek, a szellemek, nem azért környékeznek meg Téged, hogy bántsanak, hanem azért, hogy segíts nekik átkelni a négy kapu egyikén. 

De Te csakis annyit akarsz, hogy békén hagyjanak, és ezzel el van intézve .Nem mindig jön össze, hogy békén hagyjanak, mert előfordul, hogy akár még ismered is az itt ragadt lelket, vagy a lélek már kétségbeesett, és túl erőszakos - képzeld csak el, ha téged bedobnának egy sötét, idő és tér nélküli helyre, ahol az élők világát csak körvonalaiban látnád, és senki nem akarna neked segíteni visszajutni sem az élők világába, sem tovább, bármerre.. Ott bolyonganál, az is időbe telne, mire ráébrednél, hogy meghaltál, tele lennél rettegéssel, és zavarodottságodban biztos, hogy próbálnád felhívni a figyelmét az élőknek magadra..

Ők pedig elküldenének mindenféle fényes energiával, imádsággal és egyebekkel, te pedig újra és újra tehetetlenül landolnál a Semmiben.. 

Önző részedről az, hogy nem segítesz egy szellemnek, aki éppen Téged talált meg. Segíts neki, én megmutatom, hogyan. 

Ahoygan azt is megmutatom, hogyan láncolj ki egy démont egy varázskörből, és illeszd bele a nagy Egységbe, ami által te is erősebb leszel. 

 

A héten három tréning lesz, az egyik mindjárt itt van, a Télapóval :D 

Lesz ALTERNATÍV TAROT, csodálatos kártyák /Mágikus Szupereszközök valójában/ mély elemzése és feltárása, gyakorlatokkal, lesznek szakrális geometriai ábrák, még az Annunakik korából, az Esemény Feloldótábla gyakorlata és a vasárnapi képzés igazán misztikus és mély vizekre evez, felemel, és felszabadít. 

 

  1. SZERDAI TRÉNING - TTT 2023 - MÁGUSKÉPZÉS - ALTERNATÍV TAROT II. 2023. december 6., szerda, 18.00-20.00, Skype, GYAKORLATI OKTATÁS ÉS UTAZÁS A BELSŐ KÖZÉPPONTOD FELÉ.., részvétel: 7.000 Ft/fő, hanganyag: 4.000 Ft

 

  1. SZOMBATI TRÉNING - TTT 2023 - MÁGUSKÉPZÉS - ALTERNATÍV TAROT III.  2023. december 9. szombat, 17.00-20.00, Skype, GYAKORLATI OKTATÁS ÉS ANNUNAKI M.SZ.E. ÉLESÍTÉS - részvétel: 8.000 Ft/fő, hanganyag: 4.000 Ft.

 

  1. VASÁRNAPI TRÉNING - TTT 2023 - MÁGUSKÉPZÉS - A MÁGIA GYAKORLATA V., 2023. december 10. vasárnap, 16.00-20.00, Skype, A TILTOTT MÁGIA MÉLYSÉGE - részvétel: 10.000 Ft/fő, hanganyag: 5.000 Ft. 

 

Mindhárom tréningre itt tudsz jelentkezni: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

A SZERDAI TRÉNING TÉMÁI: ALTERNATÍV TAROT II. TEREMTÉS ÉS KAPCSOLÓDÁS - INTERAKTÍV TRÉNING 

  • ELSŐ RÉSZ: NAGY ARKÁNUMOK - ÁLTALAD VÁLASZTOTT KÁRTYA - KAPCSOLÓDÁS ÉS MÉLYSÉG I. - LÉPÉSEK ÖNMAGAD FELÉ

  • MÁSODIK RÉSZ: KIS ARKÁNUMOK - ÁLTALAD VÁLASZTOTT KÁRTYA - TEREMTÉS ÉS FIZIKAI SÍK

 

A SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: TORONY, CSILLAG, NAP ÉS HOLD. MÉLYSÉG ÉS MAGASSÁG. 

  • MÁSODIK RÉSZ: KELYHEK ÁSZA, BOTOK ÁSZA, ÉRMÉK ÁSZA, KARDOK ÁSZA. A SEMMIBŐL A MINDENT. 

  • HARMADIK RÉSZ: ESEMÉNY FELOLDÓTÁBLA ASZTRÁLIS GYAKORLAT ÉS ÁTTÖRÉS. MI VAGYUNK AZ ESEMÉNY. MI VAGYUNK A VÁLTOZÁS. 

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI: 

  •  ELSŐ RÉSZ: DÉMONI ALKUK FELBONTÁSA ÉS DÉMONOK KILÁNCOLÁSA A KÖRBŐL. 

  • MÁSODIK RÉSZ: SZÖVETSÉG EGY ŐRZŐVEL, KEMÉNYVONALAS FEKETE MÁGIÁK ÉS SZERELMI KÖTÉSEK OLDÁSA. 

  • HARMADIK RÉSZ: SZELLEMEK ELKÍSÉRÉSE A KAPUKON ÁT. 

  • NEGYEDIK RÉSZ: HÁDÉSZ BEAVATÓ SZERTARTÁSA. 

 

Három izgalmas tréning a hétre.

Áldás

Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség




Szólj hozzá