2017. máj 10.

SZÍRIUSZI-ANUNAKI EGYLÉLEK KAPCSOLÓDÁSOK

írta: Eszter 777
SZÍRIUSZI-ANUNAKI EGYLÉLEK KAPCSOLÓDÁSOK

A szabadság és felemelkedés záloga - oszd meg, ha úgy érzed, másoknak is tudniuk kell erről

Szíriuszi-Anunaki egylélek kapcsolódás

ŐSI SZÖVETSÉG A FÖLDÉRT

 

A szabadság és a felemelkedés záloga

SZÍRIUSZI SZERETET MINTA, AMI KIRÁNTJA A VILÁGOT A MÁTRIXBÓL

Szíriuszi tanítók közöttünk

SZÍRIUSZI FÉRFIAK ÉS ANUNAKI NŐK

Álruhás mestereink akiket nem fogad el a világ

 

A VILÁG ÉPPEN FORDÍTVA VAN, MINT LÁTSZIK

A FIZIKAI SÍK, A 3D A MÁTRIX, AHOL MINDENNEK

ÉPPEN AZ ELLENKEZŐJE AZ IGAZ, MINT AHOGYAN ELSŐRE HISZED

 

A Szíriusz 9,5 millió kilométerre van tőlünk, ami 8.5 fényév, kétszázezer év lenne odaérni földi időszámítás alapján mérve. A Szíriusz felettünk mégis, évmilliók óta az égbolt legfényesebb csillagaként ragyog. Az ókori Egyiptomban Ízisz és Ozirisz legendája szerint, Ízisz, /Istar, mai néven Eszter, Esthajnalcsillag, a névnek semmi köze a héberekhez és a perzsákhoz mint eredet, hanem ők ezt csak átvették/ testvérével, Ozirisszal házasodott. A testvér szót itt én semmiképp nem vérségi kapcsolatként értelmezném, inkább lélektestvérekként vagy egylélekként. Ízisz istennőt a Szíriuszhoz kapcsolták, mondván, a lelke egy a Szíriusszal, Oziriszt pedig az Orionhoz, ahonnan az anunakik érkeztek a világunkba.

A hopi indiánok legendájában szerepelnek az anunakik, akiknek neve anu=hangya, naki=barát jelentéssel bír, /egy másik értelmezés szerint anu-nakik azaz ANYÁK TÖRZSE, de erről lentebb/, és a mára már csak romos épületeik falára lerajzolták a történetet, miszerint az anunakik egy világkatasztrófától mentették meg őket, amikor jött a VÍZ, ÉS AZ ANUNAKIK BÚRÁKKAL KÖRBEVETT KISEBB FELSZÍNI ÓVÓHELYEKET ÉPÍTETTEK NEKIK, ILLETVE A FÖLD ALATT KIALAKÍTOTTÁK SZÁMUKRA A TÚLÉLÉS LEHETŐSÉGÉT. Ez lehetett a Föld 3. bukása.

A sumérokhoz az anunakik hozták el a tudományt, a technikát, a matematikát. Itt fontos kiemelnem, hogy különítsük el őket a reptilianoktól, akik az anunakik fajából kivált szakadár hüllő faj, a háttérhatalom bábjai.

Az anaszázik csillagembereknek nevezték a szíriusziakat, akik mások voltak, mint az anunakik, magas, kékesen sugárzó lények, és az anaszázik a Chaco-kanyonban olyan várost építettek, mely jóval fejlettebb volt a koránál. Kristálylátás szertartásokat végeztek, és rajzaik alapján spirális alakzatú jelképpel tudtak a szíriusziakhoz kapcsolódni.

Az anunakik és a szíriuszak tehát különbözők korokban több népet is meglátogattak, és a korai félisten-mítoszokból sejthető, hogy keveredtek az emberekkel. Belépett a dnsünkbe mindaz, amit ők hordoztak magukkal.

A reptilian-hüllő faj az anunakikhoz köthető ugyan, de fertőzött, szakadár csoport, mely a SZERETETLENSÉG FERTŐZÉSÉT HOZTA EL A FÖLDRE.

A szeretetlenség fertőzéséből alakult ki a sötét mátrix, azaz maga a ma is létező MÁTRIX, mely a Földet a mentális és asztrális síkon körbeveszi. Táplálkozik az emberek félelméből, fájdalmából, haragjából, a tömegmanipulációból, a tömeges illúziókergetésből, a tömeges elmagányosodásból, a média és a politika, a pénzügyi rendszer, a társadalmi rendszer, a vallási rendszer és a háttérhatalom hazugságaiból. Az emberiség a sötét mátrixot újra és újratermeli azzal, hogy NEM HAGY FEL A NEGATÍV GONDOLKODÁSSAL.

Tudósok által is megállapított tény, hogy a Földet körbeveszi egy morfogenetikus mező, ez a Mátrix, azaz a sötét mátrix /hiszen a szó önmagában csupán energiahálót jelent, de az egyszerűség kedvéért most a Mátrix szóra szorítkozom/, és a Mátrix felett ott áramlik az aranyszínű prána, mely védi a Földet, és a tiszta energiahálót, a tiszta és pozitív gondolatokat, a pozitív teremtést, a spirituális megvilágosodást, a szeretetet, hitet, reményt, bizalmat táplálja, erősíti, védi a Földet az univerzális asztrális és mentális támadásoktól /gyanítom a fizikaitól is/, és átáramoltatja magán az univerzális tiszta tudatot, melyet jelenleg nagyrészt éppen a Szíriuszról kapunk, igen nagy mennyiségben áramolva folyamatosan, melyet ha meditáltok, kékes csillogó fényként láthattok.

A tiszta energiahálót is az emberiség tartja fenn és táplálja, akárcsak a sötét mátrixot, azonban ezt a spirituális emberek és fénymagok szakadatlan munkája építette fel és stabilizálta, melyhez földöntúli folyamatos segítséget is kapunk.

A két energiamező között elektromos kisülések vannak, melyek erősen átjönnek azoknak, akik hiperérzékenyek, és a Napkitörések megtámogatják a tiszta energiamező erejét a Fénnyel, melyet a HAARP-pal, és más technikákkal, tömeges tudat és tudatalatti manipulációval, asztrális és telepatikus folyamatos negatív ráhatással el akarnak rejteni előlünk. Elrejtik a Napot, a Fényt, a Csillagokat, de csak a fizikai szemünk elől tudják elrejteni.

A fizikain túli érzékelésünk kiélesedett, egyre többen LÁTnak, HALLanak, ÉREZnek, nyílik az emberiség tudata, asztrális és mentális érzékelése, egyre többen döbbenek rá, hogy tényleg létezik telepatikus kommunikáció, asztrális kapcsolódás.

A szíriuszi oldal a fény, a légies, könnyed, nem evilági, olyan emberek, akik nehezen bírnak el a fizikai síkkal, nem tudják jól az anyagiakat sem az anyagi síkot kézben tartani, nem találják a helyület, különcök, nagyon erős képességeik vannak és NEM TÖRÖLTÉK A REINKARNÁCIÓS EMLÉKEIKET, SEM A FÖLDIEKET, SEM A BOLYGÓKÖZIEKET, SZÁMUKRA EGYÉRTELMŰ, HOGY KÜLDETÉSÜK VAN, LEGTÖBB ESETBEN TUDJÁK IS EZT, A TELEPATIKUS KOMMUNIKÁCIÓT ÉS A LELKI-ÉRZELMI-ENERGETIKAI AZAZ ASZTRÁLIS KAPCSOLÓDÁST NAGYON MAGAS ÉS TUDATOS SZINTEN MŰVELIK.

KONKRÉTAN TUDNAK A MÁTRIXRÓL, A NAPISTEN-BAÁL TÉMAKÖRREL TELJESEN TISZTÁBAN VANNAK, HA VÁLLALKOZÓK, AKKOR SZÁNDÉKOSAN SOK EMBERT TÁMOGATNAK, DE NEM ÚGY, AHOGYAN AZT MÁSOK ELVÁRJÁK, HA NEM VÁLLALKOZÓK, AKKOR ELÉGGÉ KÍNLÓDÓS AZ ÉLETÜK MUNKA SZEMPONTJÁBÓL, AZONBAN A SZABADIDEJÜKBEN AZZAL FOGLALKOZNAK, AMIVEL SZERETNÉNEK.

Eleinte elhinni sem akartam, HOGY TÉNYLEG ILYEN SOK BENNÜK A KÖZÖS JELLEMZŐ, DE MIKOR TALÁLKOZTAM IS ILYENEKKEL, ILLETVE TŐLETEK IS HALLOM AZ ELKÉPESZTŐ BESZÁMOLÓKAT, HOGY TELJESEN KÉPBEN VANNAK A VILÁGRÓL ÉS MINDENRŐL, akkor már láttam, tényleg egy nagyon hasonló vonásokkal bíró nem földi látógatók ők.

A személyiségükben is vannak hasonlóságok.

Először is, rendkívüli makacsak, de annyira, hogy inkább fejjel mennek a falnak, és betörik azt, mint hogy az ajtón menjenek be. Nem lehet nekik semmit sem megmondani, hogy mit csináljanak, képtelenség, hogy hallgassanak ránk, még akkor is, ha tudják, ezzel maguknak okoznak rosszat, ugyanis BELÉJÜK VAN KÓDOLVA, HOGY NEM FOGADNAK SZÓT A FÖLDÖN SENKINEK, SAJÁT TÖRVÉNYEK ALAPJÁN MŰKÖDNEK, A VILÁGOT SAJÁTOS SZEMPONTBÓL LÁTJÁK.

Nem lehet őket semmilyen szinten irányítani, és soha nem akkor tesznek meg bármit, amikor valaki mondja. Ez is közös jellemző, és annyira közös, hogy ezt is elhűlve hallgattam másoktól, hogy tényleg közös… tényleg sokan ebben nagyon egyformák és mind szíriuszi férfiak. A külsejükben is van hasonlóság.

Általában világos szemek, a testalkat se nem kövér, se nem sovány, hanem egy olyan alkat, ami sokkalta funkcionálisabb, mint az  átlag embereké, mind izomzatban, mind testfelépítésben. Jobban közelít a “tökéletesebb” emberi felépítéshez, mellyel a fizikai síkon jól el lehet boldogulni, és ezzel nincs is baj, náluk a lelki elboldogulás nehezíti meg az életüket. Extra érzékenyek, törékeny lélekkel, mindezt erősen palástolják azzal, hogy irányítanak, és a mátrixon kívül jóindulattal manipulálnak, amit a világért és a számukra szeretett emberekért tesznek, de ezt a világ általában félreérti.

Mindegyiküknél nagyon komoly kora gyermekkortól kezdődő lelki traumák vannak, mindenhol sérült apai és anyai szeretet minta, sérült párkapcsolati minta, sérült bizalom és hűség minta. Éppen ezért a megnyilvánulásaik nem úgy történnek, mint másoknál. Teljesen másképp szeretnek, másképp kérnek bocsánatot, másképp gondolkodnak, ami az átlagember és a társadalom számára például elfogadhatatlan, megalázó, tiszteletlen, primitív, az számukra nem az, például a női vonalat is másként értelmezik, teljesen más tartanak megalázónak vagy elfogadhatatlannak, primitívnek vagy tiszteletlennek egy nőben, mint mások, és visszafele magukban is ugyanezt érvényesítik. Őket CSAK A MÁTRIXON KÍVÜLRŐL LÁTHATJÁTOK TISZTÁN.

EZÉRT FONTOS, HOGY A FIZIKAI SÍKON RÓLUK SEMMI NEM AZ, AMINEK LÁTSZIK, MINDENNEK AZ ELLENKEZŐJE AZ IGAZ.

Feltétel nélküli szeretetre, bizalomra vágynak. Arra, hogy pótoljuk nekik az anyát, a barátot, mindent, amit nem kaphattak meg másoktól. Ha kiszemeltek, nem engednek el, mert elhatározták, hogy kerül amibe kerül, végigcsinálják és megkapnak minket, de ezt jó értelemben kell venni. Nem birtokolnak, sőt. Szabadon engednek, de olyasformán, mint amikor aláíratják veled a kórházban, hogy “saját felelősségére távozhat…”.

Bármerre is haladtok, mindig azzal szembesültök velük kapcsolatban, hogy ez sem úgy volt, ahogy ti hittétek, hanem teljesen másképp, mert a mátrixból értelmeztétek a helyzetet.

EZÉRT FONTOS A KIKÓDOLÁS, de ezt napi szinten kell csinálni. Kikódolni, azaz másképp értelmezni.

Mert a fizikai síkról mindennek az ellenkezője az igaz.

Az egylélek párok és a mátrix között ezért vonok erős párhuzamot, mert van! Nem is kis párhuzam, ugyanis EZEK A KAPCSOLÓDÁSOK CSAK A MÁTRIXON KÍVÜL TUDNAK LÉTREJÖNNI.

Ami visszatartja őket, az a mátrix.

A másik, ami fontos, hogy sokmindent blokkol le A FÁJDALOM.

A világ fájdalomelkerülő. Mindent megtesznek, hogy az azonnal öröm kapása érdekében a fájdalmat elkerüljék. Azonban ezt a mátrixon kívül meg kell fordítani. A fájdalom elviselése a későbbi öröm megkapása végett.

Azonban mindezeket a gyakorlatban csinálni: A SZÍRIUSZI SZERETET-SZERELEM-EGYLÉLEK MINTA A FIZIKAI SÍKON.

Ez azzal jár, hogy folyamatosan tanulnunk kell és fejlődnünk, és sokszor azt érezzük, soha nincs vége. Úgy kell elképzelned, mint amikor kijössz egy ketrecből és olyan szűk rácsokon kell átpréselned magadat, amik fájnak, mert elsőre lehetetlennek tűnik átférni, de végül mindig átpréselődsz a következő rácson valahogy, azonban addigra sérülsz…

Hát ez A FÁJDALOM.

A FÁJDALOM ÉS MINDEN MÁS NEGATÍV ÉRZÉS ARRA VALÓ, HOGY KIHÚZZON A MÁTRIXBÓL.

 

A szíriuszi oldal a férfi oldal fizikailag, de általában ezek a férfiak női energiában erősebbek.

Az anunaki oldal a női oldal fizikai testben, de ezek a nők pedig férfi energiában erősebbek.

Ezért van az, hogy a férfi oldal a túlérzékeny, a női oldal a lelkileg erős. Az anunaki női oldalon azonban alapvetően erős nők állnak, akik az életben anyagilag jól elboldogulnak, lelkileg nagyon erősek, egyedül és képesek élni, spirituálisan tudatosak és fejlődnek, elég sok mindent lepakoltak már mára magukról és magukból. A szíriuszi férfi oldallal szemben jól elvannak a mátrixban, azonban szenvednek tőle és mindig keresnek valami mást.. a szíriuszi férfit keresik..

Ebben az esetben szinte száz százalék, hogy a szíriuszi férfi oldalon lévő férfi már régóta felismerte a nőt, és a nő akár évekkel később ismeri fel a férfit.

Az anunaki nők teljesen ellentétei a szíriuszi férfiaknak, ha azt nézzük, hogy:

  • TÖRÖLTÉK A REINKARNÁCIÓS EMLÉKEINKET

  • AZT CSAK UTAZTATÁSSAL ÉS KEMÉNY SPIRITUÁLIS FEJLŐDÉSSEL TUDJUK VISSZAHOZNI, AKÁRCSAK A KÉPESSÉGEINKET, MIVEL MINDEZEKET ELŐZŐ ÉLETEKBEN BLOKKOLTÁK

  • ITT KITÉRNÉK A KÖZÉPKORI BOSZORKÁNYÉGETÉSEKRE, AHOL ÉPPEN MINKET, AZ ANUNAKI NŐKET BÉLYEGEZTEK MEG ÉS VETETTEK MÁGLYÁRA

  • A TELEPATIKUS ÉS ASZTRÁLIS KOMMUNIKÁCIÓT HABÁR TUDTUK, TUDATSZINTEN ELFELEJTETTÜK ÉS VISSZA KELL EMLÉKEZNI MAJD ÚJRATANULNI, MINT AHOGY MINDEN MÁST IS

  • LÁTSZÓLAG KÖNNYEBBEN HAJTUNK FEJET, ENGEDELMESEBBEK VAGYUNK, BELEILLESZKEDÜNK A TÁRSADALOMBA, MUNKAHELY ÉS CSALÁD SZEMPONTJÁBÓL IS, AZONBAN ÉPPEN A SZÍRIUSZI FÉRFIAKKAL SZEMBEN MINDENT ÉRVÉNYESÍTÜNK, AMIT ŐK IS VELÜNK SZEMBEN, AZAZ: még ha tudjuk is, hogy nem jó az irány, nem megyünk arra, amerre ők mondják, makacsak és önfejűek vagyunk, akaratosak, ellenállunk az irányítás és vezetés ellen, felháborodunk a manipuláció ellen és csak idővel esik le, hogy jóindulatú volt, mivel keverjük a mátrixban átélt szándékosan rosszindulatú változatával, úgy akarjuk őket szeretni, ahogyan nem akarják és úgy várjuk el a szeretetet tőlük, ahogyan ők nem tudják és nem akarják adni, ellenállunk az alázattal szemben és megalázásnak hisszük, a mátrixon belülről látjuk a dolgokat primitívnek vagy tiszteletlennek, de ha megfordítjuk, az éppen az ellenkezője. Tele vagyunk elvárással, feltételekkel, önbizalomhiánnyal, fájdalommal és félelemmel, haraggal és előítéletekkel és mindezeket le kell tennünk, azaz ki kell bújni a kalickából, másként nem megy. Ez kőkemény folyamat és EZ  ÉRVÉNYESÜL MOST A FIZIKAI SÍKON, MERT LEJÖTT A MINTA EGY RÉSZE.

 

Az anunaki nők erőteljesek és bátrak, ha nem érzelmekről van szó, de ugyanúgy sérülékenyek és félnek, hátrálnak és menekülnek, ha már erős érzéseket kell átélni. A szíriuszi férfival való bármilyen kapcsolat során előjönnek a legmélyebb félelmeik, a férfi oldal életre kelti őket, előhozza A VALÓDI ÉNJÜKET, ÉS EZ VISSZAFELE IS IGAZ, a szíriuszi férfiakban előjön a valódi én, amit addig senki nem tudott elfogadni, ugyanis a KÖLCSÖNÖS GYÓGYÍTÁSI FOLYAMAT SORÁN MEGSZÜLETIK AZ ELFOGADÁS.

 

A régi minták helyett minden területen ebben a kapcsolódásban az újakat kell érvényesíteni, de ez nehéz, mert öntudatlanul csúszunk be a régi mintába és mire észrevesszük, már megint az dominált.

 

A szeretet mintán belül a feltétel nélküli szeretet mintája, a szerelem mintája és az anya minta lejött már, most ezek vannak hangsúlyosan előtérben, és össze is függenek egymással.

 

minden minőségnek mindkét oldalról be kell integrálódnia

FÉRFI NŐ

APA ANYA

GYERMEK

TESTVÉR

BARÁT

SZERETŐ

TÁRS

FÉR-J

FELE-S-ÉG

 

2017. május 24.-e egy fontos határidő, addigra kell lehozni a szíriuszi mintán belül a fizikai síkra az összes minőséget:

 

ezek vannak lent már és működésbe léptek:

FELTÉTEL NÉKLÜLI SZERETET MINTA

SZERELEM MINTA

ANYA ÉS APA MINTA

 

ezek érkeznek most:

HŰSÉG-BIZALOM MINTA

PÁRKAPCSOLATI MINTA

SZEXUÁLIS MINTA

CSALÁDI MINTA

TÁRSADALMI MINTA

BŐSÉG MINTA

 

ezek pedig már évek óta formálodnak és erősítik a háttérből az előzőeket:

KÜLDETÉSMINTA

SZABADSÁGMINTA

TUDATOSSÁG - GONDOLATI MINTA

ÉRZELEM-MEGÉLÉS, ÁTADÁS MINTA

TELEPATIKUS-ASZTRÁLIS KAPCSOLÓDÁS MINTA

MÁGIKUS TEREMTÉS - ŐSI ATLANTISZI, LEMÚRIAI ÉS MÁS BOLYGÓKON LÉVŐ TISZTA MÁTRIX TEREMTÉS ÉS ADÁS MINTA

 

Mindez elsőre soknak tűnik, vagy sokknak :)

Azonban nem nagyon van más választásunk, mint csinálni, hiszen aki elkezdte, aki “felszáll a vonatra”, az már nem tud leszállni, mert leszállóajtó nincs, csak felszálló ajtó :)

 

A Fény születése, a szabadság a Fényhozóval, aki tényleg elhozta a Fényt az emberi tudatokba és és lelkekbe azzal, hogy kihúzni kezdett minket a Mátrixból, a jézusi szeretet-alázat minta a mária magdolnai megbocsájtás-anya-szerető nő vonallal mind ezt szolgálta az utóbbi időben.

 

Mostanában az az érzésem, hogy minden, ami eddig velünk történt, minden egyes átélt perc, erre a mostani időszakra készített fel minket, és mi döntünk arról, mit kezdünk vele.

HOGY KIK VAGYUNK, ÉS MIT TESZÜNK, MIVÉ VÁLUNK, AZ MOST DŐL EL.



Eszter

 

2017. május 10.

a Skorpió Telihold napja, ahol felszínre kerülnek a rejtett érzések és a világ ELINDUL EGY TRANSZFORMÁLÓ ALKÍMIAI FOLYAMATON.

Az íráshoz csillagászati helyesbítést kaptam, bemásolom nektek:

A Szíriusz 80.361.312.408.000 km-re van innen, ez felel meg 8.5 fényévnek; tehát nem 9.5 millió km-re van tőlünk . A Merkúrt ha alapul veszem, az 58 millió km-re van átlagosan a Naptól, a Plútó pedig kb 5.5 milliárdra.  Szóval röviden a Szíriusz 80 billió km-re van :)

elérhetőségeim:

esztermagegyseg@gmail.com

sms 0670 77 22 134

EGYLÉLEK PÁROK BEAZONOSÍTÁSA A SZÍRIUSZI MINTA ALAPJÁN

Tudatosság- Teremtés- Jelen-valóság tanácsadás

Párkapcsolat-Társ-Egység tanácsadás és meditációk

 

Személyiség- tudatosság, terápiák és foglalkozások

Mag Mágia - tiszta Földanya-szíriuszi energia lelki--szellemi tisztaság és védelem kialakítása, negatív energiák és entitások eltávolítása, Mag Piramis - védelem, teremtés, erő

oktatás, személyiségfejlesztés, teremtő foglalkozások

blogjaim: / a régebbiek és a honlapok is megvannak/

http://szerelemtars.blog.hu/

 

http://egyenloelosztas.blog.hu/

 

http://necsalodjtobbet.blog.hu/

facebook

 

https://www.facebook.com/Eszterspiritualistanito




Szólj hozzá

orion szíriusz szíriuszi lélektársak anunaki napisten Föld Nap napistennő szeretetminta egylélek párok lélekegységek 2017. május 24.