2017. máj 11.

ENERGIÁBÓL VAGY

írta: Eszter 777
ENERGIÁBÓL VAGY

AZ EGYETLEN ÚT A VÁLTOZÁS - add tovább más fénymagoknak a tudatosság útján

Energiából vagy

Az egyetlen út A VÁLTOZÁS

 

Energiaforrás vagy. Végtelen mennyiségű energiát vagy képes felvenni, kibocsátani és termelni. Ami körülötted a szemeddel látható és ami nem, az mind energiát bocsát ki feléd, és energiát vesz fel tőled. Minden azon múlik, hogy te hogyan veszed fel és adod át az energiát.

TUDATOSAN, VAGY SEM.

Ha nem tudatosan, akkor energiát veszíthetsz, olyan emberek által, akiknek az energiája kevés, mert automatikusan rákapcsolódnak és elveszik az energiáidat, szintén nem tudatosan. Pontosan azt és annyit vesznek el, amennyi nekik hiányzik, és amilyen minőségből ők hiányt szenvednek.

Ez bárhol és bármikor megtörténhet.

Egy zsúfolt tömeg közlekedési eszközön, egy munka helyen, vagy akár a saját párkapcsolatodban, otthoni, családi körben is.

Mindenki, aki “kicsit sok”, akinek a jelenlétében fáradt vagy, vagy akár ideges leszel és azon veszed észre magad, hogy védekező mechanizmusokat alkalmazol, azok energiát szívnak el tőled.

Az energia rablás lehet folyamatos, de időszakos is. Te is szívtál már el energiát másoktól úgy, hogy nem vetted észre.

Vannak tudatos energiavámpírok is, akik pontosan tudják, hogyan szívják el az energiát tőled, és szándékosan célozzák azt a pontot benned, lélek- és tudat szinten, ahol a számukra szükséges energia minőséged van.

A tudatos energia rablókat inkább energia vadászoknak hívnám. Nem túl gyakori jelenség, és kifejezetten magas tudatossági szintre és magasan fejlett intelligenciára van szükség, hogy az illető a spirituális képességet energia vadászatra alkalmazza. Az én szemszögemből ők arra vannak programozva, hogy mások energiájából éljenek, és kifejezetten ezt a kapcsolódást keresik mindenkivel. Rendkívül tudatosan veszik fel a környezetből az összes energiát, és ebből töltekeznek, azonban hiányzik belőlük az a képesség, mely azokban megvan, akiktől az energiát elveszik: a kapcsolódás az emberek helyett a bolygóhoz, melyen élünk, a körülöttünk lévő három síkú valósághoz /fizikai, mentális--gondolati, asztrális--lelki sík/. Hogy miért veszítették el ezt a kapcsolódást, holott a képességeikből adódóan meg tudnák csinálni, és miért válasszák a függést, egyelőre titok övezi.

Függők, és mégpedig azoktól függenek, akiktől az energiát elveszik.

Az energia vadászok közé nem csak az embereket sorolnám, hanem olyan entitásokat is, melyek számunkra láthatatlanok.

Holt lelkek - ahogy sokan ismeritek a meghatározást, bár hibás terminus, ugyanis a lélek nem tud meghalni, örökkön fogva létezett és örökké létező energia tömeg, mely a lélekmagban koncentrálódva tud a fizikai test és a szellemi energiák elengedése után is tovább létezni. Tehát inkább úgy hívnám: szellemek. Amikor valaki meghal, és nem tud továbblépni a fizikai síkról, mert a lélektestét - asztráltestét olyan mértékben terheli az élete során átélt negatív érzelmi energia, mint bűntudat, fájdalom, félelem, harag, indulat, elengedni nem tudás, megbocsátani nem tudás, igazságtalan események átélése és azok fel nem dolgozása, akkor ott ragadván a fizikai síkon, sokak által akár láthatóan is, egy energetikai börtönben energia hiányosan él tovább. Elszívja azok energiáját, akik körül ott van, és mindig azok körül van ott, akik életében közel álltak hozzá. Az ilyen szellem állapotát úgy kell elképzelni, mintha téged bezárnának egy szürke üveg kockába és nem adnának se enni, se inni, azonban lenne egy kis rés, ahol a kockán kívül áramló bőséges táplálékból valahogy mégis vehetnél, azonban ehhez mindent meg kellene tenned, hogy életben maradj. Ők ezt élhetik át.

Ezért kapcsolódnak ránk, főleg ha nyitottak vagyunk.

Ezek a szellemek nem tudatosak. Nem tudják, hogy energiát vesznek el, ezért sokszor érezhetjük a kétségbeesésüket, a lélek továbblétezési ösztönét.

Más entitások az asztrális síkon ismét csak tudatos energia vadászok.

Ők a démonok, ahogyan az emberiség ismeri őket.

A démonoknak három alfaja van:

- árnyak, kúszó indák, gyökerek, kígyók: értelem és tudat nélküli lenyomatok, melyek bekúsznak a csakrákba és módosítják azokat.

- elementáris lények - szándékos céllal teremtett, programozott entitások, melyek saját tudat hiányában tovább viszik teremtőjük tudatát, azonban a veszélyes az, ha aki teremtette, nem hívja vissza őket, ha a feladatot elvégezték

- árnynélküliek - ők a legveszélyesebbek. Őket látjátok a Démonok között-ben, a Kör-ben, az Ördögűzőben és a többiben. A Földön csakis gazdatestben élhetnek meg, mivel bennük önálló élet nincs, ezért valahonnan életet kell szerezniük. A gazdatestből táplálkoznak addig, amíg el nem pusztítják. Egy gazdatestben többen is lehetnek, sőt általában elég sokan vannak.

Az árnynélküliek támadása a legerősebb, azonban

VAN VÉDELMED MINDADDIG, AMÍG POZITÍV GONDOLATAID ÉS ÉRZÉSEID VANNAK. HA NEGATÍVBA VÁLTASZ, A VÉDELMED GYENGÜL, HA GONOSZ GONDOLATAID JÖNNEK, AKKOR A MAG PIRAMIS IS KIVET MAGÁBÓL ÉS A VÉDELMED TELJESEN MEGSZŰNIK MINDADDIG, AMÍG NEM VÁLTASZ VISSZA. OTT ÚJJÁÉPÜL A VÉDELMED.

 

A bolygón folyamatos a TELEPATIKUS NEGATÍV BESUGÁRZÁS AZ EMBERI ELMÉKBE. Folyamatosan érkeznek a mátrix hálójába olyan negatív, ok nélküli gondolatok, amelyek gonoszságot, hamisságot csalogatnak elő belőled, aktiválva az egódat.

 

Ha tudatosan veszel fel és adsz tovább energiát, akkor segíthetsz átkelni a szellemeknek, hogy elhagyhassák a fizikai síkot.

Eltávolíthatod magadról és másokról a rosszindulatú entitásokat.

Ehhez azonban MEG KELL TANULNOD TUDATOSAN VENNI ÉS ADNI AZ ENERGIÁT, ÉS ÉRZÉKELNI A KÖRÜLÖTTED LÉVŐ TÖBBDIMENZIÓS ENERGIAMEZŐT.

 

Amikor az energia vadász tudatos, és nem emberi, hanem éteri lény, akkor képes bárhova beáramolni és ott az emberi lény lelkéből és elméjéből energiát elvenni. Parazitaként működik, és minden csakrára rácsatlakozva módosítja az ember tudatát, szabad akaratát, érzéseit, és ENERGIAFELVÉTELI-LEADÁSI ÖSZTÖNÖS MECHANIZMUSÁT, azaz minden beérkező energiát a beépült parazita vesz fel, így az, akiben benne van, folyamatosan energia hiányos, és mivel ez az energia vadász tudatos azaz valamiféle tudatos intelligenciával rendelkezik, ezért úgy manipulálja az áldozatot, hogy az önmagának és másoknak kárt okozzon.

Ez a tudatos intelligencia egy alacsony rezgésű forrásmezőtől származhat, mely az Univerzumban van, véleményem szerint odakint, és ugyanolyan energiamagokat hintett szét a Földön, mint ellentéte, a Fény.

Amikor valakiben egy ilyen parazita ver tanyát, akkor az illető teljesen megváltozik. Agresszívvé, manipulatívvá válik, erőszakossá, mivel folyamatos energia hiányban szenved és belülről szó szerint felemészti valami - ez a lény, azaz démon -, ezért a túlélése érdekében energiát kell elvennie másoktól. Valahol itt lehet az a pont, amikor a benne lakozó démon elvágja tőle a természetes kapcsolódást Föld-anyához,  és a Naphoz, ezért nem tud energiát felvenni  úgy, ahogyan mindenki más, hanem mivel nincs legyökerezve a földhöz, sem a Föld Magjához, illetve nem tud kapcsolódni az égi energiákhoz sem és a Naphoz sem, nem tudja többé bevinni magába a fényt, és a félelem eluralkodik rajta. Ahhoz, hogy életben maradjon, ragadozóvá kell válnia.

Ők a mi világunk veszélyes személyiségei, manipulátorai, tudatosan sötét energiákat használói, démoni alkukat kötői, és sokszor sajnos magas rangú vezetői a pénzügyi, társadalmi, politikai rendszernek.

 

Mivel a világban növekszik a tudatosság, az emberek védekeznek. Sokan járunk-kelünk arany energia gömbbel magunk körül, azaz védelmet alakítottunk ki a ragadozókkal szemben, valamint az éteri energia vadászokkal, démonokkal és szellemekkel szemben is.

 

Egyetlen módon tud bármelyik bejutni az energia terünkbe.

Ha agresszívan áttöri a védelmünket, mégpedig manipulációval. A MÁTRIXON BELÜLI ROSSZINDULATÚ MANIPULÁCIÓVAL.

ÍGY TUDJÁTOK FELISMERNI A TUDATOS EMBERI RAGADOZÓKAT. MINDENKIT A MAGUK ÉRDEKÉBEN ÚGY MANIPULÁLNAK, HOGY:

semmit nem adnak, csak elvesznek, elszívják az energiádat, az életerőd 80-90 százalékát szándékosan úgy, hogy a gyenge pontokon keresztül támadnak. Kíméletlenül és sebészi pontossággal, mindent előre, hideg fejjel megtervezve. ŐK A VALÓBAN VESZÉLYES SZEMÉLYISÉGEK, AKIK AZÉRT VESZÉLYESEK, MERT LEROMBOLJÁK:

  • az önbecsülésedet

  • az önbizalmadat

  • a hitedet

  • az életedet porrá zúzzák

  • elveszik az emberi és tárgyi értékeidet

  • szétzúzzák a családodat

  • az emberi, baráti és szerelmi, valamint a rokoni, szülő-gyermek kapcsolatokat is tönkre teszik azzal, hogy az energia nyerés érdekében egymásnak uszítanak mindenkit mindenkivel

  • elveszik az pénzedet de sosem úgy, hogy elkérik!!hanem úgy, hogy elveszik egyrészt a pénz kereséséhez szükséges energiát, a teremtő erőt, másrészt kicsalják tőled és SEMMIT NEM ADNAK VISSZA. A jelenlétükben fogy a pénzed, az időd, az erőd és ELFOGY AZ ÉLETED, A TESTED, AZ EGÉSZSÉGED.

  • MENEKÜLJ!

  • verbális és FIZIKAI AGRESSZIÓ IS /SZINTE MINDIG MIND A KETTŐ!!/ JELLEMZI ŐKET

  • ők maguk általában nem tudnak bánni a pénzzel, frusztráltak, idegesek, lobbanékonyak

  • közösségben durvák, primitívek, gonoszkodóak, túlzottan cinikusak, gőgősek, arrogánsak, kíméletlenek

  • VÉGTELENÜL NÁRCISZTIKUSAK, LABILISAK, BIPOLÁRISAK ÉS PARANOIA IS JELLEMEZHETI ŐKET

  • állandóan kioktatnak, ledegradálnak

  • egyszóval: eltaposnak, míg semmi nem marad belőled és győztesként távoznak, átlépve az emberi-energetikai hulládon.

A tudatos emberi ragadozó megkeresi a gyenge pontot, és azt töri át, azaz olyan ponton keresztül manipulál, ahol tudja, hogy bejut. Ez a rés a pajzson. Magány, kétségbeesés, kilátástalanság, egy fel nem dolgozott trauma, bármi lehet, amin keresztül bejuthat. Bármi is az, melyben nem vagy rendben magaddal, valójában olyan a fizikai és éteri sík ragadozóinak, mint egy fényes világító pont: itt támadj.

A nem tudatos energiavámpírok úgyszintén ezeken a réseken jutnak be és veszik el az energiát. Köztük is vannak emberi ragadozók, ők általában a borderline-ok, akik nem tudják, hogy mit művelnek. A borderline személyiségzavaruk nárcizmussal párosul és minden jellemző, ami  tudatos emberi ragadozóra ráillik.

 

A világban EGYSÉG VAN. A tudatos energiavadászok általában ezt tudják, és az egységbe vetett hitünket használják ki. Tudják, hogy kiáradó szeretetünk és bizalmunk van, és ezért könnyen tudnak kapcsolódni mindaddig, amíg nem vesszük észre, hogy kapcsolódtak és energiát vesznek el. Amint észrevesszük, védekezni kezdünk, ami azért baj, mert MEGBONTJUK AZ EGYSÉGET a világgal, és ezáltal KÉTSÉGBE ESÜNK.

A kétségbe esésünk pedig újabb finom elszívható energiát generál…

Mi hát a megoldás?

 

Vedd az élet tükreit. Tudd, hogy mindenki azért jön az életedbe, mert ott van dolga. Még az energiavadászok is. Az emberi ragadozók is!!! TÜKRÖZNEK. AZT, HOGY HOL ÉS MIN VÁLTOZTASS.

AZ EGYETLEN MÓD NEM A VÉDEKEZÉS, HANEM A VÁLTOZÁS.

 

Eszter

2017. május 11.

Csodák időszaka

 

elérhetőségeim:

esztermagegyseg@gmail.com

sms 0670 77 22 134

A VÁLTOZÁS ELŐSEGÍTÉSE

MÁTRIX MINTÁK, AZAZ RÉGI MINTÁK ELTÁVOLÍTÁSA

AZ ÚJ MINTA BEÉPÍTÉSE AZ ÉLETEDBE

EGYLÉLEK PÁROK BEAZONOSÍTÁSA A SZÍRIUSZI MINTA ALAPJÁN

Tudatosság- Teremtés- Jelen-valóság tanácsadás

Párkapcsolat-Társ-Egység tanácsadás és meditációk

 

Személyiség- tudatosság, terápiák és foglalkozások

Mag Mágia - tiszta Földanya-szíriuszi energia lelki--szellemi tisztaság és védelem kialakítása, negatív energiák és entitások eltávolítása, Mag Piramis - védelem, teremtés, erő

oktatás, személyiségfejlesztés, teremtő foglalkozások

blogjaim: / a régebbiek és a honlapok is megvannak/

http://szerelemtars.blog.hu/

 

http://egyenloelosztas.blog.hu/

 

http://necsalodjtobbet.blog.hu/

facebook

 

 

https://www.facebook.com/Eszterspiritualistanito

 

Szólj hozzá

változás szeretet energia újjászületés bizalom tudatosság egység életerő főnixmadár kölcsönösség energiavámpírok emberi ragadozók