2017. máj 24.

A Fényhozó Szava

írta: Eszter 777
A Fényhozó Szava

I. A szív szerződése

A Fényhozó szava

 

  1. A szív szerződése

 

Ébredj. Itt az ideje, hogy észre vedd, eddig aludtál. Nem azt tetted, amit kellett volna, csak akkor, amikor már a valóság elviselhetetlen volt a számodra. Kérdem én, miért kell ostorral ütni, hogy azt tedd, ami a helyes? Nem kényszerülsz semmire. Nem kötelességed azt tenni, amit tőlem hallasz. Azonban ha önmagad lelkével és tudatával nincsen szerződésed, és nem követed az egyetlen helyes utat, ami bizony ősidők óta adott, akkor ezer és ezer csapás után is ugyanott fogsz állni. Azt látom, hogy csak akkor követed a magad szerződését, ha kellő pofonokat kapsz.

AZ EGYETLEN HELYES ÚT A SZÍV ÚTJA.

A SZÍV SZERZŐDÉSE A LÉLEKKEL ÉS A TUDATTAL.

A szív a központod, nem a fej. A fej csak arra van, hogy irányítsa a testedet. Az elme pedig arra, hogy a felismeréseket nyugtázd és átlásd az összefüggéseket. AZ ELME ARRA VALÓ, HOGY AZ ÉRZÉSEKET TUDATTÁ TEGYE. Kívülről és belülről jövő érzéseket, azaz a külső hatásokat és a belső hatásokat.

Nem az előző életeid szerződéseiről beszélek, azok már régen lejártak. Ezt te is pontosan tudod, csak megpróbálod elhinni, hogy még érvényesek, de te azoknak csak egy részét tartottad be.

Arról a szerződésről beszélek, melyet most kötöttél. Magaddal.

Idézem: “A spirituális úton fogok járni. Fejlődni és tanulni fogok. A küldetésem útjára lépek. Megtalálom a társamat és elfogadom, hogy ehhez tanulnom kell. Alázatot és tiszteletet, szeretetet és önzetlenséget fogok gyakorolni. Előhozom azt a részt magamból, melyet egy másik bolygón felejtettem. Fejleszteni fogom a képességeimet. Adni fogok másoknak. Magyar vagyok, és a magyarságért tenni fogok. Ez a hazám, és itt van dolgom. Ide születtem és segíteni fogok fényt gyújtani a magyarokban, hogy ez az ország azzá váljon, amiért valójában létezik.”

Nem pontosan így fogalmaztad meg, de hasonlóan.

Voltak még ilyen fogadalmaid is mostanság:

“Kinyitom a szívemet a világnak. Önmagamat adom. Egy másik ember része akarok lenni. Egységben szeretnék élni. Egységben önmagammal, egy másik emberrel és a világgal. Szeretni akarok és szeretve lenni. Életre szóló párkapcsolatban. Megélni akarom a fent és lent találkozását.”

Amióta ezen az úton elindultál, TEDD A SZÍVEDRE A KEZED: be is tartottad?

Nem szabályok és törvények mentén kellene élned, hanem a SZÍVSZERZŐDÉSED mentén.

Aki nem él a szíve szerint, az boldogtalan akkor is, ha boldognak kellene lennie mert minden adott hozzá.

Aki a szíve szerint él, az akkor is boldog, ha semmi sem adott hozzá, mert tudja, hogy megadatik, ha a szíve szavát követi.

Fogadd meg a szavaimat.

Köss magaddal szívszerződést.

Vedd komolyan.

Ha nem veszed komolyan MAGadat, akkor más se fog komolyan venni és az életed olyan lesz, amilyen eddig volt.

Ne feledd: azért vagy ott, ahol most vagy, mert oda képzelted magadat. Ha pedig nem jó, ahogy van és ahol vagy, akivel vagy, amiben vagy, akkor nem a szívedet követted.

Hogy honnan tudod, hogy a szíved útján vagy-e?

Nagyon egyszerű:

  1. Tartsd be a szívszerződésedet.

  2. Befelé figyelj, a szívedben lévő érzésekre akkor, amikor bármire választ adsz, döntést hozol, bármit mondasz vagy cselekszel.

  3. A szívedben lévő érzések jelzik, hogy jó úton jársz-e.

 

Ne térj le ez-úttal.

Ne tedd meg magaddal, mással és Velem, mert én érted vagyok.

 

Fényhozó

 

2017. május 24.

Istar-Ízisz napja.

 

Végh Eszter

 

https://www.facebook.com/Eszterspiritualistanito

 

 

Szólj hozzá

fényhozó ősten