2017. aug 31.

A VÁLASZTÁS - FÉNY FÉRFI ÉS FÉNY NŐ

írta: Eszter 777
A VÁLASZTÁS - FÉNY FÉRFI ÉS FÉNY NŐ

A SZERELEM VÁLASZTÁSA ÉS AZ ÉLET VÁLASZTÁSA - OSZD MEG, ADD TOVÁBB

A Választás

FÉNY ÉS SÖTÉTSÉG

 

FÉNY FÉRFI ÉS FÉNY NŐ

A SZERELEM VÁLASZTÁSA

 

Mindannyiunk életében elérkezik az a pont, amikor választani kell. A választás mindig azt jelenti, hogy a két dolog közül az egyik nem lesz többé, a másikra igent mondunk, legyen az bármi.

A választás nem egyszerű, és nem azért nem, mert nem tudjuk, mit kell választani, hiszen a választás általában egyértelmű, hanem azért nem, mert sokszor nem tudjuk, hogy választanunk kell. Nem látjuk.

Csak azt látjuk, hogy beleragadtunk egy helyzetbe. A választástól pedig félünk, mert amikor választunk, akkor döntünk, és a választás nem olyan döntés, mint a többi. A VÁLASZTÁS AZ VÉGLEGES.

Azért végleges, mert két dolog közül csak egyet választhatunk. Amikor döntéseket hozunk, akkor sok minden van a döntésünkben, egy lépés, egy elindulás, egy változtatás, aminek sok pozitív hozadéka van, ha jól döntünk persze.

Amikor választunk, akkor azonban egyetlen egy dolog marad a kezünkben és amit nem választottunk, arról tudjuk, hogy nem játszik többé szerepet az életünkben.

 

A választással véglegesítünk valamit. Olyan dolgot is választhatunk, amit már ismerünk, de tudjuk, hogy az fény, az a jó nekünk, és olyan dolgot pedig elengedhetünk helyette, amiről már tudjuk, hogy az a sötétség.

EHHEZ AZONBAN FEL KELLETT ISMERNI, HOGY MELYIK A FÉNY, MELYIK A SÖTÉTSÉG.

A fény útján a választás mindig a még nagyobb fény felé visz, nem a sötétségbe, hiszen valamikor régen a sötétségből indultunk el és a fény felé törekszünk.

 

FÉNY FÉRFI ÉS FÉNY NŐ

A szerelem választása

A nő élete azon pontjához érkezett, amikor számbavette mindazt, amin eddig keresztülment. Végiggondolta az elmúlt éveket és ráébredt arra, hogy habár mindig is tudta, hogy döntenie kell, azt nem, hogy választania kell. Azt pedig főleg nem, hogy valójában ki és ki között kell választania. Azon a napon, amikor ráébredt, hogy volt az életében egy fény férfi és egy sötétség férfi, akkor arra is, hogy melyik melyik volt. Ki volt a fény, ki volt a sötétség.

Persze, senki sem csak fény, vagy csak sötétség. Mindenkiben ott van mindkét oldal, a kérdés az, HOGY EGY ADOTT ÉLETÚT ÉS ÉLETHELYZET KIBŐL MIT HOZ KI. KIBŐL HOZZA KI A SORS A FÉNYT, KIBŐL A SÖTÉTSÉGET.  

Azért nevezte el e két férfit fény férfinek és sötétség férfinek, mert a fény férfiről tudta, hogy Ő MAGA A SZERETET. A Férfi, aki magára tetováltatta a fény jeleit, a Szíriuszt és az Oriont. Azért érezte őt a fénynek, mert a Férfiben több volt a fény, mint a sötétség, még ha azt is mondta a nőnek annak idején, hogy rossz ember. Nem az.

Csak be kellett járnia egy utat, ahogyan a nőnek is, és elengedni a bennük lévő sötétséget.

A sötét férfit sokáig meg akarta menteni. Tudta, hogy a férfi a sötétben van, és nem látja, hogy ott van. A sötét férfit a sötétség küldte, a fény férfit pedig a fény.

Azonban a sötét oldalnak van egy trükkje: elhiteti velünk, hogy ami fény, az sötétség, ami sötétség, az fény. A sötétség a fény álruháját veszi magára mégpedig úgy, hogy LEMÁSOLJA A FÉNYT.

A fény férfit másolta le a sötét férfi, és a sötétségével eltakarta a nő elől a fényt, elhitetve vele, hogy a sötétség is fény. Tudta, hogy csak csalással kerülhet a fénybe. Trükkel. Megtévesztéssel.

Végül a sötétsége már olyan erős volt, hogy a nő észrevette, ő a sötétség, és lelepleződött a nő előtt. A nő akkor már tudta, ő a sötét férfi, és hamarosan meglátta, hogy ahol a szerelmet és a fényt kereste, ott a fény férfi van. A fény férfi, aki tudja, hogy a nő is fény.

A két fényből lesz az egységük.

A nő tehát meglátta, nem csak két férfi közül kell választania.

Hanem a sötétség és a fény között.

A FÉNYT VÁLASZTJA. EGYEDÜL ÁLL MÉG AZ ÚTON, DE LÁTJA, HOGY OTT A FÉNY FÉRFI. NEM FÉL MÁR TÖBBÉ A SÖTÉTSÉGTŐL, MERT A FÉNY MINDIG ERŐSEBB, MINT A SÖTÉTSÉG.

A két férfi szíve is olyan, mint amit képviselnek. A fény férfi ismeri a szívét, a sötét férfi tagadja a szívét.

Amikor a nő választ, az olyan a két férfinek, mint EGY SZÍVLÖVÉS.

A fény férfit életre kelti, és látja már, hogy a nő nyújtja a kezét felé.

A sötét férfi pedig továbbra is azt hiszi, ő van a fényben, és a nő a sötétben, de ez azért van, mert a sötét oldal mindig a maga csapdájába és a fordított világba esik bele.

 

A fény férfi és a fény nő egysége olyan, mint Fényisten és Fényistennő egysége. Az egység pedig tény. Az, hogy ebbe bele tud nyúlni a sötétség, Atlantiszban kezdődött el, amikor az elbukott.

Egy ősi egység azonban örökké tart, mindig is volt és mindig is lesz.

Ezért az a választás, amit a nő megtett, valójában már el volt döntve. Mégpedig azért, mert ugyan mindig a nő választ, de a férfi dönt. A férfi pedig már akkor eldöntötte ezt, amikor a nőt először meglátta. Azt is tudta, hogy a nőnek majd választania kell és azt is, hogy mi és mi, ki és ki között, azt is hogy mikor fog választani, és azt is, hogy a nő tudni fogja, a férfi miért is várt eddig.

Mert az igaz, hogy tudta, a nő választani fog. Azonban addig, amíg a nő nem választott, amíg ez az idő el nem jött, addig nem mutathatta meg magát, mert a fény olyan természetű, hogy fel kell ismerni. És igazán felismerni csak az tudja, aki maga is fény.

 

Ez a történet mindenkinél fellelhető más és más formában.

Magatokra fogtok ismerni.

 

Szeretettel

Eszter

 

2017. szeptember 1.

 

Mától új kezdet, tiszta lap

elérhetőségem: esztermagegyseg@gmail.com

Szólj hozzá

fényisten és fényistennő egysége