2017. sze 11.

Energia Kitörés

írta: Eszter 777
Energia Kitörés

2017. szeptember 11.

ENERGIA

KITÖRÉS

2017. szeptember 11.

 

Valami változik. Tudjuk, hogy mi. A világ, a valóság, a tér és az idő. Minden felgyorsul. Alkalmazkodunk a turbósebességgel rohanó eseményekhez, mert mást nem tehetünk. Beleállunk az energiába, és hagyjuk, hogy átmenjen rajtunk. Élvezzük, néha fáradunk, néha kidőlünk, néha túl sok.

A mátrixon kívülről érzékelni a világot, úgy, ahogy azelőtt sosem.

Érezni MINDEN BEJÖVŐ ÉS KIMENŐ ENERGIÁT.

A negatívat és a pozitívat.

A világot OLYANNAK, AMILYEN VALÓJÁBAN.

Nézzük az embereket az utcán, és azon gondolkodunk, vajon ők tudják-e azt, amit mi. Ha pedig rábukkannunk egy felébredt fénytestvérre, kiugrunk a bőrünkből is. Mert ő tudja. Vannak kérdései, de nem kell mindent előlről kezdeni.

Egyszervolt holnemvolt...egy szép világ.. és jöttek a reptilianok… 375 ezer évvel ezelőtt. Atlantiszt is megbuktatták. Egyiptomot is. A sumérokat is. Rabszolgasorba taszítva a világot, módosítva a DNS-t, a tudatot, a tudat alattit, és ellopkodták a lélekrészeinket. A világ pedig erre mondja, hogy ikerláng. Minden ellopott lélekrészed egy-egy ikerlángodban van. Sok ikerlángod van, és addig tart a kín, amíg nem cserélitek vissza a lélekrészeket.

Hosszú történet ez és bele is fogok majd kezdeni.

De most jobb hírek jönnek. Szebbek, ragyogóbbak.

IGEN, TÖRTÉNIK VALAMI.

ÉRZED TE IS, ÉN IS, MINDENKI.

Bizsereg a tested, még az  ujjaid hegye is.

JÖN AZ ESEMÉNY.

Azt hiszik sokan, kívülről fog jönni, megjön a felmentő sereg. Csak úgy.

Azon senki nem gondolkozik, vajon miért vártak eddig. Miért várták meg, hogy majdnem teljesen kiszipolyozzuk Földanyát, módosítgassuk az időjárást és egymást, az emberiség keresztbe-kasul kötögesse egymást feketemágiával, alapvetően miért hagyták, hogy az emberiség elaludjon.

Miért nézték tétlenül.

Nyilván azért, mert nem voltunk készek az ébredésre, és azért, mert mesterien brilliáns hipertervekkel tönkretették az egész világot azok, akiket háttérhatalomnak hívunk.

Várták, hogy egyláltalán készek legyünk arra, hogy megjelenjenek.

Nem csak a mieink jönnek. A reptilianok testvérei és a szürkék is, és még több faj. Nem csak a felmentő sereg jön.

Viszont mi fényből vagyunk és szeretetből. Ezért ragyogunk. Az energia, ami jön, azért jön, hogy feltöltődjünk és erőnk legyen, bármi is fog történni mostantól. Én sem tudom, mi fog történni, a Földön senki sem tudja, csak sejti. Találgatnak. Képeket látnak, ahogyan én is, vagy éppen számításokat végeznek a csillagokat lesve, vagy több információjuk van, mint nekünk, de még ők sem tudnak mindent.

Ugyanis kiszámíthatatlan lesz. Egy dologban azonban biztos vagyok. Ami jön, az a legnagyobb fény. A legnagyobb erő. Már érezhető, jön a szele, jön az ereje, áthat minket, még álmunkban is éberek vagyunk.

Én is dekoncentrált vagyok néha, vagy hirtelen tör rám a fáradtság és már nincs köze ahhoz, mennyit alszok. Nekem is vannak testi tüneteim, itt fáj, ott fáj, majd azt érzem, hogy felrobbanok az energiától és ezt már nem tudom kezelni. Arra figyelek, hogy mindig jól érezzem magam. Nem engedem, hogy a lelki fájdalom vagy félelem illúziója bekússzon. Mert már tudom, hogy a rossz érzések illúziók. A boldogság egy semleges létállapot. Ebben kell lenni, és így lehet a legjobban alkalmazkodni az energiához.

Azt is tudom, hogy a háttérhatalom már vesztésre áll, de miképpen ragadozó katonái, ugyanazt gondolja, mint ők: eddig is mindig ők nyertek, ezután is ők fognak.

Mi eddig mindig veszítettünk, és nem az bántotta az emberiséget, hogy veszített, hanem a veszteség következményei. A bezárt csakrák, az állandó felejtés köde, a hamis isten fogalom, és az erőszak. Erőszak minden síkon és dimenzióban. A lét kiüresedése. Az értelmetlenül leélt, ellopott életek. A semmi, a nihil, hogy azért dolgoztunk, hogy fenntartsuk magunkat, de semmi maradandót nem alkottunk. Ment az időnk a semmibe. A fekete mágia következményei. Az ellopott szerelmek. A veszélyes személyiségek tombolása, a terror.

Most viszont tudjuk, hogy nem veszítünk, és nem azért, mert bántani akarnánk bárkit, hanem mert eljutottunk oda, hogy már nem tűrjük a rabszolgaságot, az értelmetlen életet, nem adjuk az időnket, sem a valóságunkat, sem a szabad akaratunkat.

Annyi mindent kell még elmondanom nektek.

De bizonyos időközönként kell, hogy be tudjátok fogadni. Vannak, akik hozzám hasonlóan átfogóan és azonnal befogadják, vannak, akiknek azonban sok.

Ne féljetek. Az már biztos, hogy a Föld nem fog elégni, nem lesz apokaloptikus megsemmisülés. Vannak dolgok, amikre fel kell viszont készülni. A felkészítő szakasz, A KIKÉPZÉS VÉGÉN VAGYUNK.

Hamarosan jön az éles bevetés :)

MA ENERGIAKITÖRÉS VAN. Kétféleképpen reagáltok rá. Vagy nagyon fáradtak vagytok, vagy kitörően éberek és energikusak. Ez rezgésszinttől függ.

A mai napra jellemző a dekoncentráltság, akármelyik állapotban vagytok is a kettő közül, és a várakozás feszült állapota. Mintha bármelyik pillanatban jönnének a mieink.

Jönnek. Úton vannak.

DE: MI CSINÁLJUK AZ ESEMÉNYT. RÁNK VÁRNAK. NEM MI RÁJUK. ŐK RÁNK.

Bizonyos események összejátszásának eredményeként fognak jönni. Ahogyan az események eredményeként fognak jönni az ellenséges fajok is.

Egyszerre.

Hogy mi lesz a dolgunk, azt tudni fogjuk.

Maradj szeretetből és fényből.

DE VÉDD MAGAD.

NEM TÁMADUNK, CSAK VÉDEKEZÜNK.

NEM HARCOLUNK, HANEM MEGVÉDJÜK AZT, AMI A MIÉNK.

A SZERETET A FEGYVERÜNK.

Annak minden formája.

Az Esemény tehát azért fog jönni, mert mi megmozdítunk valamit itt a Földön. Az egylélek párok főleg, de mások is. Az energia egyszerre fog mozdulni fent és lent.

Bent és kint.

Készülj az örömre, arra, hogy még jobb lesz, még ragyogóbb a világ, mint most. Mert innen, a mátrixon kívülről nézve már most is minden ragyog.

ÉS EZ MÉG CSAK:

A KEZDET :)



Eszter

 

2017. szeptember 11.

KITÖRÉS.

Reptilianok, lejárt az időtök.

 

elérhetőségem: esztermagegyseg@gmail.com

a fény hadseregének vezetőjét, aki a ragadozók felismerésében és az energetikai és fekete mágiás támadások NAPI SZINTŰ elhárításában segít, MEGTANÍT TITEKET VÉDEKEZNI itt éritek el: naphajnalsugar@gmail.com

Képeket is mellékeljetek, az előzetes felmérés ingyenes továbbra is.

 

 




Szólj hozzá