2017. sze 19.

EGYSÉGÜNK

írta: Eszter 777
EGYSÉGÜNK

AZ EGYSÉG TÉNY - add tovább, oszd meg, vigyük a fény fáklyáját a sötétségbe is

EGYSÉG

A SZABADON ÉBREDŐK KÖZÖTT

A FÉNY HADSREGÉBEN

A MAG NÉPÉBEN

AZ EGYLÉLEK PÁROK KÖZÖTT

EGYSÉG A FÉNYOLDALON

EGYSÉG A VILÁGBAN

EGYSÉG AZ UNIVERZUMBAN



Egység van közöttünk. Ti számíthattok rám, ránk, mi számíthatunk rátok. Ott vagyunk egymásnak, bármi van. Az, hogy érzitek, nem vagytok többé egyedül, hogy van valaki, valakik, akik nyújtják a kezüket, ha baj van, ha elbizonytalanodtok, ha kétségek gyötörnek, nagy dolog. Én is, mi is érezzük, hogy ott vagytok mellettünk, és figyeltek ránk. Hisztek bennünk, hiszünk bennetek.

A szeretet és az igazság a fegyverünk, és ezzel minden mélységet áthidalunk. Mindent megoldunk. A fény oldalán az emberek egyek. Érzik egymást. Meghallják és értik egymást.

Mindig megérzem, mire van szükségetek.

Eszerint fejlődöm én is tovább.

Egészen “véletlenül” mindig azt írom le, ami a ti fejetekben is jár, mégpedig azért, mert ott tartok, ahol ti, és együtt megyünk az úton. Nincs különbségtétel, nincs ítélkezés a fényoldalon.

Senki sem több vagy kevesebb a másiknál, csupán az úton előrébb vagy hátrébb tart. Tanulunk és tanítunk, segítünk és segítséget kérünk.

Ne félj segítséget kérni. Én is szoktam tőletek, amikor kiírom, hogy MAG PIRAMIS TEREMTÉS, vagy FEKETE MÁGIÁS TÁMADÁS VAN, SEGÍTSETEK, vagy KÉREM A FÉNY HADSEREGÉT, A FELAVATOTT BALORA FŐPAPNŐKET, EGYSÉGMÁGUSOKAT ÉS FÉNYMÁGUSOKAT, HOGY AKTIVIZÁLJÁK MAGUKAT.

Mert együtt alkotunk, együtt teremtünk, együtt írjuk a jövőnket olyanná végre, ami nekünk jó. Nem mások tervei szerint élünk, hanem mi tervezünk.

Hitelesek vagyunk, mert átéljük, és leírjuk amit átéltünk. Nem hazudunk és nem kerülgetjük a forró kását. Ha hibázunk, akkor beismerjük. Nem a látszat a fontos és nem akarok én sem mindig erősnek látszani. Látjátok, amikor nem vagyok jól, amikor én is úgy érzem, nehéz. Olyankor érezlek titeket és a segítségemre siettek. NEM KÉRDEZTEK SEMMIT. NEM FIRTATJÁTOK, MI A BAJ. Csak teszitek, ami a dolgotok. Ez ebben a gyönyörű. Egység van és egyenlőség van.

 

A reptilianokat sem bántjuk. Csupán elhatárolódunk tőlük, mert felismertük, léteznek, nagyon sokan vannak, és mérgezik az életünket. Ők bántásnak veszik, de ők már csak ilyenek. Nem harcolunk és nem szítunk tüzet, csupán az igazságot mondjuk ki és védekezünk. Ők harcnak látják és mocskosságnak, de ők már csak ilyenek, mindent fordítva látnak. Ez van és egyelőre úgy tűnik, nem fognak megváltozni. A legrosszabb az, hogy a legtöbbjük elhiszi magáról, hogy amit csinál, az jó és ő maga sem látja be, hogy érzelmek nélkül érdekek mentén él és az érzései hamisak, mert amikor sír, azt siratja, hogy pénzt veszített, csatát veszített, de téged soha nem fog megsiratni. Ha magába száll, csupán a módszereit tökéletesíti. Ők más kollektív tudat mentén működnek. Amikor róluk írok, nem szívesen teszem, mert nem szeretek embereket jellemezni, de az egész reptilian dolog már nagyon égetővé vált és figyelmeztetnem kell a jelenlegi és esetleges jövőbeli áldozatokat. Ha a világ valóban egy hatalmas egység lenne, ők is tudnának változni, beállni az egységbe. Mindezidáig ez nem történt meg.

A nagy egységben, az Univerzális egységben részük van. Ez tény. Ahogy még a Nibirunak is.

Azonban itt nem arról van szó, hogy mi nem akarunk egyek lenni velük, hanem ők nem akarnak beleállni az univerzális egységbe és mindenáron a megosztottságot, a kétséget hajtják, képtelenek letenni az uralkodásról és az önzésről. Ezért mondom azt, hogy nincs helyük az egységben, mert kétséget szítanak.

Talán majd eljön az idő, hogy feladják.

 

Az Univerzum hatalmas energiái úgy mozdulnak majd, hogy visszaálljon az eredeti egységbe, bárhogy is, de az egyensúly helyre fog állni. Ha ez azzal jár, hogy a reptilian faj eltűnik, akkor úgy. Ha azzal, hogy átalakulnak, akkor úgy.

Mert az univerzális egység egy adott középpont körül működik, a Világlélek körül, minden eredendő forrása körül, és mindig az egyensúlyi állapot felé tart.

A fény hadseregében is egység van, fent és lent. Mert a fény hadserege létezik fent is és lent is. A fény hadseregében most még csak nők vannak, elvétve egy-két férfi, éppen ezért egyelőre még asztrális-mentális síkon teremtünk. HA MAJD A FÉRFIAK IS MEGÉRKEZNEK MELLÉNK, AKKOR JÖN LE AZ EGÉSZ TELJESEN A FIZIKAI SÍKRA.

 

A Mag Népében is egység van, a különböző fénymagok érzik egymást és erősítik egymást ismeretlenül is.

A Mag Népének is van kollektív tudata és összetartunk, összefogunk.

A KRITIKUS TÖMEG NEM 144EZER. AZ IGEN KEVÉS LENNE EGY BOLYGÓ MEGMENTÉSÉHEZ. EZ IS EGY HÁTTÉRHATALMI KREÁLMÁNY, MÉGPEDIG AZÉRT, HOGY TE, AKI ELOLVASSA AZ ERRŐL SZÓLÓ ÍRÁSOKAT, AZT ÉREZZE, Ő BIZTOSAN NINCS BENNE.

TÖBB MILLIÓS NAGYSÁGRENDŰ A FÖLDÖN A KRITIKUS TÖMEG.

ÉS EZ A SZÁM NÖVEKSZIK. ÉPPEN MOST EBBEN A PERCBEN IS. MÉGPEDIG AZÉRT, MERT EGYSÉG VAN.

 

Egység van az összetartozó párok között is, akiket én egylélek társaknak hívok. Ők a leginkább egyek, még ha távol is vannak egymástól, vagy akár évek óta nem beszéltek, és még akkor is, ha még csak nem is ismerik egymást.

Fogják.

Találkozni fognak.

Beszélni fognak.

Mert érzik egymást és hisznek benne, hogy ők egyek, hisznek benne, hogy megismerik egymást, hisznek abban, hogy közös út áll előttük, mert tökéletesen érzik belül, mi a helyes.

Tudod miért?

MERT AZ EGYSÉG TÉNY.

 

Szeretettel

Végh Eszter

2017. szeptember 19.

 

elérhetőségem:

esztermagegyseg@gmail.com

számom, főleg smst írjatok: 0670 77 22 134

 

Médiumi csatornázást vállalok, kifejezetten szeretem csinálni, élő és holt lelkeket is tudok közvetíteni, valamint az arkangyali, angyali sereg tagjait és az istenségeket is, amennyiben mondandójuk van a számodra. A fényhozót is csatornázom, Jézust, Mihályt, Mária Magdolnát is szoktam. Halott hozzátartozókat is, élő társat, szerelmet, párt is, leszületendő gyermeklelket is. Mindent, ami élő és magja van, mert ők is egységben vannak velünk.

SZERETEM AZ IGAZSÁGOT A KEZETEKBE ADNI ÉS LÁTNI, AHOGY RENDBE JÖNNEK EMBERI ÉLETEK. A MAG PIRAMIST IS VEZETEM, SEGÍTEK A TEREMTÉSBEN, SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉSBEN, BŐSÉG, SZERELEM ÉS TÁRS TEREMTÉSÉBEN /NEM BEVONZÁSÁBAN/, OLDOM A DÉMONI ALKUKAT, A FEKETE MÁGIÁKAT, A SZERELMI KÖTÉSEKET ÉS AZ ATLANTISZI ŐSI ALKU RÁD VONATKOZÓ RÉSZÉT IS FEL TUDOM OLDANI. KERESS MEG, LÉGY SZABAD, JOGOD VAN HOZZÁ.

KUTI NÓRINAK, AKI A FÉNY HADSEREGÉNEK VEZETŐJE, A RAGADOZÓK FELISMERÉSÉVEL KAPCSOLATBAN ÉS A FEKETE MÁGIÁS TÁMADÁSOKKAL KAPCSOLATBAN ÍRJATOK.

elérhetősége:

naphajnalsugar@gmail.com

száma: 0670 610 3871

 

Szólj hozzá

EGYSÉG VILÁGLÉLEK SZABADON ÉBREDŐK KRITIKUS TÖMEG