2017. okt 16.

FEKETE MÁGIA

írta: Eszter 777
FEKETE MÁGIA

KUTI NÓRI CIKKE

FEKETE MÁGIA




A mágia a szándéknak megfelelően lehet fehér (pozitív), vagy fekete(negatív).



Először is szerelmi kötéssel kapcsolatban szeretnék tisztázni egy hatalmas nagy félreértést.

 

A szerelmi kötés úgy van benne nagyon sok ember tudatában, hogy az egy jó dolog, ami meghozza, vagy megerősíti a szerelmet, az egy biztosíték, hogy két ember együtt marad és boldogok lesznek.

 

Sok ember most fel fogja kapni a fejét arra, amit mondok, de le kell írnom, mert ez az igazság: a neve is megtévesztés, nem hozza meg a szerelem érzését.

A SZERELMI KÖTÉS EGY NAGYON DURVA BEAVATKOZÁS A SZABAD AKARATBA, FEKETE MÁGIA.

 

 

Ez úgy működik, hogy adott mondjuk egy szerelmes nő (férfi), aki nem biztos a választottjában, ezért úgy gondolja, hogy megcsinálja a mágiát, vagy megcsináltatja valakivel. Még az is lehet, hogy megjelenik nála a férfi (nő), és kapcsolat lesz köztük. Ez egy nagyon rövid ideig fog csak jól működni, aztán elromlanak a dolgok, akkor a szerelmes nő (férfi) úgy gondolja, meg kell erősítenie a mágiát. Meg is csinálja, és megint nem működik a kapcsolat.

 

Azért van, mert fekete mágiát csináltak, és nem csak szerelmi téren, de minden más téren (anyagi, egészség) is elindul egy negatív változás, nemcsak a szerelmet nem kapjuk meg, hanem az egészségi állapotunk is romlani fog, és pénzügyeink sem fognak sikerülni.

 

Ugyanis a fekete mágia (szerelmi kötés) negatív dolgokat vonz az életben, mivel hasonló a hasonlót vonzza.

 

Sok ember mélységesen meg van tévesztve, és nem is tud róla, hogy rosszat csinál, vagy csináltat. Sőt, mivel már a hetedik dimenzióban vagyunk, nem mással csinál rosszat, hanem saját magával. Tehát itt, ezen a rezgésen ez úgy néz ki, hogy valaki megcsinál egy szerelmi kötést, és a választottjára nem hat, aki csinálta, az pedig megőrül a szerelemtől, mégis egyedül van, és senki másra nem tud gondolni, még az igaz Társát sem veszi észre, mert őt magát köti a mágia.

 

 

A másik, amikor valakinek tudomása van arról, hogy valaki mágiát csinált ellene, és azonnal az az első gondolta, hogy dühből, haragból, bosszúból VISSZAKÜLDI A FEKETE MÁGIÁT arra, aki csinálta.

Ennek az a hátulütője, hogy az illető nem is tudja, hogy nem visszaküldi a fekete mágiát, hanem ő maga csinál egy fekete mágiát arra a személyre, akire haragszik.

Ebben az esetben is ugyanaz lesz a helyzet, mint a szerelmi kötésnél, SAJÁT MAGÁRA mágiázik az illető, nem a másikra, saját magának is át kell élnie a szenvedést.

 

A hetedik dimenzióban magunknak teremtünk, jót, rosszat egyaránt. Csakis pozitívan szabad cselekedni, teremteni, bosszúból, haragból sosem, mert azonnal visszahat.

 

Mindenkire, a velünk ellenségesekre is szeretettel kell gondolni, szeretettel kell mindenkihez állni, akkor is, ha bántottak bennünket, ennek a dimenziónak a lényege, hogy mi mindannyian elérjük a Jézusi, Mihályi szintet, harag, düh és egyéb negatív érzelmek nélkül, csakis pozitív érzelmekkel, szeretettel, megbocsájtással legyünk embertársaink felé.

 



Amennyiben azt érzitek, csináltatok valamilyen fekete mágiát, akár tudatosan, akár nem tudatosan, inkább vetessétek le, ne legyen rajtatok, ne cipeljetek felesleges terheket.

 

Nem ítélkezünk, segítünk.

 

  • előzetes ingyenes felmérés során meg tudom mondani, hogy van-e fekete mágia rajtad, van-e ragadozó veszélyes személyiség az életedben

  • TANÁCSADÁSSAL ÉS JÓSLÁSSAL IS FOGLALKOZOM, CROWLEY THOT TAROTTAL DOLGOZOM

  • fel tudom oldani a fekete mágiát

  • képes vagyok védelmet tenni rád fekete mágiával és démonnal szemben

  • képes vagyok a ragadozó veszélyes személyiségekkel szembeni védekezésre megtanítani

  • vissza tudom adni az erődet, amit a ragadozó elvett tőled

  • tanácsokat tudok adni neked, MIKOR HOGYAN VISELKEDJ A RAGADOZÓ VESZÉLYES SZEMÉLYISÉGGEL SZEMBEN

  • felismertetem veled, amit nem látsz meg

 

Kuti Nóri

a Fény Hadseregének vezetője

 

naphajnalsugar@gmail.com

sms: 70/610-3871




Szólj hozzá

szabad akarat fekete mágia