2017. okt 23.

RESTART III - EGYLÉLEK RESTART, TEREMTÉS RESTART, MEGÚJULÁS, HÁROM HÉT

írta: Eszter 777
RESTART III - EGYLÉLEK RESTART, TEREMTÉS RESTART, MEGÚJULÁS, HÁROM HÉT

NÖVEKEDNEK A TÉTEK. - oszd meg, add tovább. fontos lehet.

RESTART III.

ÚJRATEREMTÉS

ÚJRAINDÍTÁS

EGYLÉLEK RESTART

TEREMTÉS RESTART

MEGÚJULÁS

 

A Csillag évében a harmadik újraindítás történt, október 21-ének estéjén. Többen számoltatok be ekkor misztikus jelenségekről, furcsa fizikai-lelki állapotokról. Előtte már napokkal vibrált a levegőben a feszültség.

 

Aznap este ÚJRAINDÍTOTTÁK A TEREMTÉSÜNKET.

Amit addig teremtettünk a hatos dimenzióban - nyáron -, nem volt mindig túl szerencsés, mivel számtalan nehézséggel, felismeréssel, letaglózó ébredési folyamatokkal kellett megküzdenünk, egymást érték a fekete mágikus támadások, az emberek egymás torkának estek, részemről nyár elejétől nagy erőkkel újra elkezdtem menteni a ragadozó-empata /közismerten és hibásan általánosítva, de hogy ráismerj: nárcisztikus-empata/ kapcsolatokból az áldozatokat, igyekeztem fenntartani az általános egyensúlyt és emelni, felrezegtetni mindenkit a Mag Piramis segítségével. De nem volt könnyű. Minden nap egy küzdés volt, és sokszor úgy éreztük, soha nem lesz vége. A teremtésetek sokszor ment a negatív irányba.

Ezért most HÚZTUNK EGY ÉGI-FÖLDI HATÁRVONALAT, ÉS KAPTUNK EGY ÚJ, TISZTA LAPOT, AMIT MI ÍRUNK TELE.  

 

Nem volt minden gondolat tiszta és pozitív, számtalan próbatételnek voltunk kitéve. Minden gondolatunk teremt, és azzal hozzuk létre a valóságunkat.

Új valóságot hozhatunk létre mostantól, HÁROM HÉT ÁLL RENDELKEZÉSRE, ezt az égi információt kaptuk.

HÁROM HÉT ALATT RENDBE KELL HOZNI, ha valamit elrontottunk, újra kell írni, ami nem jó, el kell engedni, amit eddig nem engedtünk el, meg kell hozni a fontos és régóta halogatott döntéseket, meg kell lépni a régóta halogatott lépéseket.

MINDEN TERÜLETEN VÁLTOZTATÁSRA VAN LEHETŐSÉGÜNK A KÖVETKEZŐ HÁROM HÉTBEN. /Utána is, de most különösen erősek az erre irányuló energiák/.

Küldetés.

Párkapcsolat.

Család.

Bőség.

Bármi.

 

Ne késlekedj!

Cselekedj.

A Restart III ismét nem jelenti azt, hogy bármilyen felelősségvállalástól megszabadultál, sőt, mint írtam, rendbe kell hozni, amit eddig elrontottál, ha elmulasztod, TÖBBÉ NEM HOZHATOD RENDBE. Azonkívül pedig egy nagyon fontos információ:

RENDKÍVÜL GYORS LETT A TEREMTŐ ERŐ, TEHÁT, A KÖVETKEZŐ HÁROM HÉTBEN MINDEN TEREMTÉSED, LEGYEN AZ AKÁR JÓ, AKÁR ROSSZ, AZONNAL MEG FOG VALÓSULNI, KÉZZEL FOGHATÓVÁ FOG VÁLNI.

Légy éber.

Befelé figyelj.

A nyugalmat magadban leled meg.

Áldás, béke, egység, varázslat.

Teremtés, szeretet, szerelem.

Az hetedik dimenzió neve: szeretet.

Ez irányítsa minden teremtésedet.

 

A tanulási folyamatban most a MAGATOK LÁBÁRA ÁLLÁS művészete kezdődik :)

Minden levélben azt olvassuk Nórival, hogy egy-egy férfiről van szó. Lányok! MIÉRT KELL MINDIG MINDENNEK EGY VAGY AKÁR ÉPPEN EGYSZERRE KÉT FÉRFI KÖRÜL FOROGNIA? Mikor tanultok meg egyedül megállni a lábatokon? NEM AKAROK EGYEDÜL LENNI, MONDOD. Oké, de ha egyedül nem tudsz lenni, mással sem tudsz majd lenni! Ha mindig valaki másban keresed a boldogságot, magadban soha nem fogod megtalálni, és ha az a valaki elmegy, ami sokszor előfordul, az élet már csak ilyen, akkor az egyedülléttől való félelmedben ÚJRA VALAMI BOLDOGSÁGPÓTLÉK UTÁN NYÚLSZ. Mikor emeled már meg az igényszintedet? Mikor vonatkoztatsz el egy kicsit attól, hogy valaki kell melléd és vagy egyedül, hogy megismerd végre azt a nőt, akit minden reggel látsz a tükörben, hogy mik a VALÓS igényei, mik a  VALÓS vágyai, mire van IGAZÁBÓL szüksége???

Meddig alkudtok még meg??

Tisztelet a számtalan amazon-harcosnő kivételnek, akik körbevesznek minket.

Ugyanez a férfiakra is vonatkozik. Elment a nő. Ha elment, akkor talán okkal ment el. El kell fogadni a döntését és továbblépni, bármerre is vezet az utad, ha visszavezet hozzá, meg fogod találni hozzá az utat, ha nem, akkor meg fogod találni az új utat. De valamerre mozdulnod kell.

Sokszor a nő azért megy el, mert látja, a férfi nem változtat. Ez a leggyakoribb ok. Mi nők szólunk egypárszor :) Ha nem hallja meg a férfi, és sokadik esélyt adtuk, és van női tartásunk, elmegyünk.

 

Vannak olyan kapcsolatok, amik örökre szólnak. Azokért meg kell harcolni önmagunkkal és sajnos egymással is. Vannak olyan szerelmek, amik kitartást követelnek, megadást és feladást, áldozatokat hozunk a szerelemért. Ott a tét: szerelem, vagy halál. Az egylélek kapcsolatok, ahogy én hívom őket, melyeknek célja a világ emelése, közös küldetés és magunk megtalálása a másikban. Eggyéválás. Ezek a legnehezebbek, de ahogy észrevettem ismét a levelekből, SOKAN FEJLŐDÉS ÉS HARC NÉLKÜL VÁRTOK BETELJESÜLÉST, a könnyebb utakon jártok, megfutamodtok. Megriadtok a nehézségektől. Egy ilyen szerelemben nem lehet elmenni örökre. El lehet menni egy időre, és ha a nő itt bezárja a kapukat, azért zárja be, hogy a férfi megtalálja hozzá az utat, és amíg a férfi nem érti meg, hogy a nő szívén át vezet az út, addig kívül marad. Ugyanez fordítva. A nőnek is a férfi szívét kell megérintenie, az egóval ezekben a kapcsolódásokban semmire se mentek. Azonban vannak helyzetek, vannak időszakok, vannak szakaszok, amikor azzal tanítod a másikat, hogy nemet mondasz, és az az emberi fejlődés egyik legszebb erőpróbája, hogy tudsz és mersz nemet mondani, bevállalva ezzel azt, hogy a másik elmegy. Klisé, de igaz: ha hozzád tartozik, akkor visszajön.

DE: / és most jön a de.../

AZ EGYLÉLEK KAPCSOLATOKBAN IS VÁLASZTÓVONAL A KÖVETKEZŐ HÁROM HÉT. NEM SZÉTVÁLASZTÓ VONAL. HANEM ÚJRAINDÍTÁS.

RESTART A SZERELEMBEN, RESTART AZ EGYLÉLEK KAPCSOLATOKBAN.

RESTART A SZÍV ÚTJAIN.

 

Lehetőséged van megkeresni vagy épp megtalálni a társadat. Lehetőség nyílik a rendbehozatalra, ha őszintén indulsz el, álarcok nélkül a szív útján a másik felé. Ha mersz szeretni.

Az egylélek kapcsolódások az év végéig átmennek a szív próbájának új szakaszán, ahol az egység lehetségessé válik, ha mindkét fél le tudja győzni önmagát. A Csillag éve egy harcos év, ahol megküzdve önmagunkkal, kijőve a lélek poklából, kezünkben a szabadság fáklyájával látjuk az utat magunk előtt, amit majd a Hold évében, 2018-ban fogunk bejárni, és ami a Nap évébe, 2019-be vezet, ahol a világ átment a legsötétebb, 2018-as szakaszon, a rejtett titkok a felszínre kerülnek, a világ nagy része pedig felébred több ezer éves álmából. a mátrix eltűnik addigra. Ezért azonban a küzdést most kezdtük el. Az egylélek párok szerves részei ennek a világért folyó küzdésnek, ahol EGYETLEN FÉNYTESTVÉRÜNKET SEM HAGYHATJUK HÁTRA, AKIK VELÜNK AKARNAK JÖNNI. Az egyéni és közös küldetések nagyléptékűek, egyedül nem lehet elbírni őket, oda már egy férfi és egy női energia is kell, azonban az egylélek kapcsolatot a fizikai síkon nem adják tálcán. Ezért ha most éppen egyedül vagy, azért van ez így, mert tanulnod kell, talán éppen egyedül lenni. Vagy sok minden mást.  Elengedni a félelmet, kitartást, egyedül való harcolást tanulni, felismerni a mátrixot, az illuminati trükkjeit.

NE FELEDD, HA A TÁRSAD A FÖLDÖN VAN, AKKOR A KÜLDETÉS IS UGYANOLYAN NAGY, MINT A SZERELEM, AMIT ÉREZTEK.. VILÁGMEGVÁLTÓ..

Nyilván nem fog az öledbe pottyanni, tenni kell érte. Erre meg kell érni, szellemi-lelki vonatkozásban is.

 

Az isteni ének lejövetele erősödik az emberi lelkekbe és elmékbe. Most minden teremtést áthat az isteni éned. Használd az erőt, amit ezáltal kapsz. Te is valakinek a reinkarnációja vagy, valahonnan jöttél, valami feladattal ide. Találd meg önmagadat és engedd be.

 

A Restart III tehát értünk van. Mindannyiunkért. EGY ÚJ ESÉLYT KAPTUNK AZ EMBERISÉG UTOLSÓ FELVONÁSÁBAN.

ÉRTÉKELJÜK.

Hála.

Áldás.



Eszter

2017. október 23.

 

elérhetőség, időpontfoglalás tanácsadásra, oldásra, fekete mágia oldásra, tisztításra, egylélek mélymeditációra, személyiségfejlesztő foglalkozásokrra, teremtő foglalkozásokra: esztermagegyseg@gmail.com

Kuti Nóra, a Fény Hadseregének vezetőjéhez is tudtok időpontot foglalni, tanácsadásra, fény hadserege képzésre, ragadozó-problémákra, ragadozó-empata kapcsolat feloldása, fekete mágia oldása, tisztítás, emelés, személyiségépítés: naphajnalsugar@gmail.com

 

Szólj hozzá

október 2017 tiszta lap újrateremtés RESTART III csillag éve hold éve nap éve 2018 2019