2017. dec 04.

EGYLÉLEK SZÍRIUSZI-ANUNAKI EGYSÉGBEHÍVÁS SZERTARTÁS SKYPON

írta: Eszter 777
EGYLÉLEK SZÍRIUSZI-ANUNAKI EGYSÉGBEHÍVÁS SZERTARTÁS SKYPON

A VILÁG AZ EGYSÉG FELÉ MEGY - 2017. DECEMBER 9. SZOMBAT 20.00-22.00

Egylélek Szíriuszi-Anunaki Egységbehívás

Szertartás

Skypon

A VILÁG AZ EGYSÉG FELÉ MEGY

2017. december 9. szombat

20.00-22.00

 

A hét utolsó szertartása. Egységbehívjuk az egylélek energián belül a szíriuszi és orioni oldalt. Mert e két “faj” egy egylélek kapcsolódáson belül olyan képességekkel és olyan küldetéssel jött a Földre, mely a világokat egyesíteni hivatott.

Minden egylélek párban fellelhető e két energia. A szíriuszi és az orioni, azaz az utóbbi az anunaki. Erről már többször hallottatok tőlem.

A két világ találkozása ugyanolyan erőt képvisel, mint ahogyan az anyabolygónkon találkoztunk több millió évvel ezelőtt, képviselve az Univerzum két erős, tiszta, teremtő faját.

A vér, ami az ereinkben csörgedezik, nem csak e világból való, hanem abból a két távoliból is, melyeket innen csillagként látunk. A Szíriusz és az Orion.

Egyesítjük az erőt, még erősebbé, kikezdhetetlenné téve a kapcsolódást, és átrezegtetjük a világba AZ EGYSÉGET, amit a világ már évezredek óta vár. MERT HA E KÉT FAJ KÉT EMBEREN BELÜL EGYESÜL, az megváltoztatja több ezer más ember életét. HA PEDIG TÖBB EZER EMBERBEN EGYESÜL, az MEGVÁLTOZTATJA A VILÁGOT.

Számomra megtiszteltetés, hogy az egységbehívást mind feladatot én kaptam és kaptuk hozzá a Mag Piramist is :)

 

Ismét három csoda-teremtés a héten, három gyönyörű szertartás, amit lecsatornáztak nekem az angyalok és az istenek azért, hogy emelkedjünk, fejlődjünk. Jobb emberré váljunk, teljesebb életet éljünk, igazán, szívből adjunk és adjuk magunkat egy másik embernek, akivel átéljük az egységet, majd ezt másoknak is megmutatjuk, mert ezért vagyunk itt.

A hetedik dimenzió neve: SZERETET.

Az e heti hármas egység:

  1. Egylélek Bolygóközi Reinkarnációk oldása Szertartás skypon 2017. december 6. szerda 20.00-22.00 - UTAZÁS A VÉGTELENBE

  2. Egylélek Családi Vonalak oldása Szertartás skypon 2017. december 7. csütörtök 20.00-22.00 - LETISZTULT LÉLEKVONALAK

  3. Egylélek Szíriuszi-Anunaki Egységbehívás Szertartás skypon 2017. december 9. szombat 20.00-22.00 - A VILÁG AZ EGYSÉG FELÉ MEGY

 

Jelentkezés és részletek:

esztermagegyseg@gmail.com

sms 06 70 77 22 134

 

A részvétel továbbra is kedvező, és MINDEN SZERT RÖGZÍTÜNK, minden szer utólag is, többször visszahallgatható, AKI NEM TUD RÉSZT VENNI A MEGADOTT IDŐPONTOKBAN, ANNAK ELKÜLDÖM A FELVÉTELT UTÓLAG.

 

Legyen hát EGYSÉG.

 

Eszter

Szólj hozzá

Eszter egylélek skype szertartás szíriuszi anunaki egységbehívás