2017. dec 11.

EGYLÉLEK MÁTRIX KIKÓDOLÁS, SZENVEDÉSTUDAT ÉS FÜGGŐSÉGEK OLDÁSA SZERTARTÁS SKYPON

írta: Eszter 777
EGYLÉLEK MÁTRIX KIKÓDOLÁS, SZENVEDÉSTUDAT ÉS FÜGGŐSÉGEK OLDÁSA SZERTARTÁS SKYPON

LEGYETEK SZABADOK - 2017. december 13. szerda 20.00-22.00

Egylélek Mátrix kikódolás

Szenvedéstudat és függőségek oldása

Szertartás Skypon

LEGYETEK SZABADOK

2017. december 13. szerda

20.00-22.00

 

A jövő a kezetekben van. Rajtatok múlik minden. A fizikai síkot is ti teremtitek, de az asztrálsíkon is rajtatok múlik, hogy milyen energiák áramolnak közöttetek, és a mentális síkon is, hogy milyen gondolatok.

A jövő kulcsa van a kezetekben.

Az a kulcs, ami a jelenből indul ki és a jövőbe vezető ajtót nyitja. Mert ti teremtitek meg az életetekben a magatok menyországát. Rajtatok múlik, hogy mi fog történni. A szabad akarat mentén csak a Teremtő Anyával kell összhangban lenni. A szeretet mentén élni, létezni, cselekedni.

Azonban nehéz sokszor hinni a látatlanban. A számunkra nem kézzel fogható nem fizikai síkú történésekben, mert itt a 3D-ben csak a sötét mátrixot látjuk magunk körül. Az egyik életfeladatunk az, hogy ezen át tudjunk látni és másoknak is megmutassuk, hogyan lássanak át a fizikai síkon, hogyan érezzék meg azt, hogy sokszor SOKKAL FONTOSABB, HANGSÚLYOSABB DOLGOK TÖRTÉNNEK A TÖBBI SÍKON, MINT A FIZIKAIN.

Én minden erőmmel, tudásommal segítem nektek ezt a folyamatot. A Föld az Egylélek párok kezében van.

Ezen a héten három skypeos szertartás lesz, égi kérésre, és egy személyes, mert azokat is emelnem kell, akik személyesen kísértek eddig végig az úton.

A szerek egymásra is épülnek, de külön-külön is részt lehet venni rajtuk. Minden szert rögzíteni fogok, MÉG A SZEMÉLYEST IS, ezért a személyes szertartás anyagát is át tudom e-mailben küldeni bárkinek, aki kéri.

Minden szertartás egy csodateremtés, akkora energiák jönnek le, hogy az eredményük kézzel fogható, most már egyre több részt vevő számol be nekem a szertartások után pár nappal fizikai történésekről. Használd az erőt, éld át az áramlást, fogadd be a csodát.

Az első szertartás tehát a héten az Egylélek Mátrix Kikódolás, szenvedéstudat és függések oldása Szertartás Skypon.

A sötét mátrixból kódoljuk ki az egylélek párokat, hogy tisztán lássanak, érezzenek, és oldjuk az egylélek párokat még Atlantiszból /Atlantisz összeomlása nyomán/ kísérő szenvedéstudatot, elszakadástól való félelmet, és  persze a függőséget, ami bizony itt is megjelenik. Mert mikor ír már.. mikor hív már fel.. mikor érint már meg.. mikor jön már..mikor leszünk együtt.. nem tudok élni nélküle, nem tudok az energiája nélkül létezni.. ugye ismerősek ezek a mondatok? Naponta hányszor fut át a fejetekben, óriási hiányérzettel kísérve? Sokszor, ugye?

Ezt is megoldjuk, mint mindent.

A küldetésemben az Egylélek párok összehozása akkora csoda és olyan hatalmas energiát kíván de ad is, ami nekem egy óriási megtiszteltetés. Az égiek pedig felpörgették a folyamatot, és habár sokszor fáradok el, mégis úgy érzem, a kitartás, a türelem és az alázat próbájaként ez is az életem része és boldogan, örömmel csinálom. Mert tudom, hogy értelme van és VALAMIRE FELKÉSZÍTENEK MINKET.

MINDANNYIAN TUDJUK, HOGY A FELPÖRGETETT TEMPÓ OKKAL TÖRTÉNIK.

Legyetek szabadok . Dobjatok el minden korlátot, törjetek át minden falat. Az én kezemben van a tűz ereje, a Mag Piramis Magja és a Fényhozó fizikai síkú teremtő erő. Megadták az égiek az eszközöket. Ti pedig adjátok az energiátokat, a képességeiteket, az elhivatottságotokat. Megyünk, nem állunk meg és nem adjuk fel. Itt, ezen a ponton már nem :)

Ezúton is nagyon köszönöm azoknak, akik eddig velem voltak minden szertartáson, hogy támogattak és velem tartottak. Szeretettel várok továbbra is mindenkit.

Mivel az egylélek szerek mindegyike önmagában is egy csatornázás, ezért ritkultak a cikkeim, pedig nagyon szeretek írni, és fogok is, ahogy jön plusz infó :)

 

Heti négyesfogat /három skype-os, egy személyes/

 

  1. Egylélek Mátrix Kikódolás, szenvedéstudat és függőségek oldása Szertartás skypeon - LEGYETEK SZABADOK - 2017. december 13. szerda este 20.00-22.00

  2. Egylélek Első Bolygó Tiszta tudat, befolyásolás-negatív besugárzás oldása Szertartás skypeon - A SZÜRKE KÖD FELOSZLIK - 2017. december 14. csütörtök este 20.00-22.00

  3. Egylélek Mag Piramis Teremtés Szertartás skypeon ERŐSÖDŐ KAPCSOLÓDÁS-ERŐSÖDŐ KAPCSOLAT 2017. december 15. péntek este 20.00-22.00

  4. Egylélek Egy Tudat Egy Lélek Egy Test Összehangoló Szertartás AZ EGYSÉG TÉNY személyesen nálam /Budapest, 13. kerület/ 2017. december 16. szombat 14.00-16.00

 

Jelentkezés és részletek: esztermagegyseg@gmail.com

A részvétel továbbra is kedvező minden szertartásra, a személyesre is, és minden szert felveszek, a hanganyagot pedig azoknak, akik a megjelölt időpontokban nem tudnak ott lenni, el tudom emailben küldeni.

 

Fejlődés-fényhozás-fényadás-Áramlás.

                     EGYSÉG

 

Áldás, békesség

Eszter



Szólj hozzá

skype szertartás Eszter Egylélek függések oldása szenvedéstudat oldása