2017. dec 17.

HAGYOMÁNYOS KAPCSOLAT VAGY SPIRITUÁLIS KAPCSOLAT - A DILEMMA

írta: Eszter 777
HAGYOMÁNYOS KAPCSOLAT VAGY SPIRITUÁLIS KAPCSOLAT - A DILEMMA

VÁLASSZ

A Dilemma

Hagyományos Kapcsolat

vagy

Spirituális Kapcsolat

VÁLASSZ

 

Amikor a fejlődésed és a tanulási folyamataid során elérkezel oda, hogy felfogod, a fizikai sík csupán a látszat, felteszed magadnak a kérdést, hogy a korábbi kapcsolataid, vagy akár a jelenlegi hagyományos párkapcsolatod is az? A válasz sajnos IGEN. Ez elkeserít. Felkavar. Megdöbbent.

Lehet, hogy még nem találkoztál a másik feleddel, ezért nem tapasztaltad még azt a hatalmas energiát és rezgést, amivel ezek a spirituális kapcsolatok járnak. Nos, ha így van, még egyelőre könnyű dolgod van - benne maradhatsz a mátrixban, és elhitetheted magaddal, ez neked tökéletesen jó.

Amint azonban találkozol egy más alternatívával, egy spirituális kapcsolattal /az ikerláng és karmikus kapcsolatok is ide számítanak, sőt ezek a NYITÁNYAI, BEVEZETŐI, MEGELŐZŐ SZAKASZAI AZ EGYLÉLEK KAPCSOLÓDÁSNAK, amikor a másik feleddel találkozol/, már nem tudsz soha többé úgy élni, úgy gondolkodni, olyan semmilyen kapcsolatban lenni, mint azelőtt. Mert felébredtél. Ha már ébred a tudatod, és ébred a lelked is, nyílik a magasabb szférákra, nem fogsz tudni megelégedni még a legnagyobb jóindulattal és tenni akarással sem egy hagyományos kapcsolatban. Ezért persze ostorozod magadat. Miért nem elég ez nekem? A világ legjobb férje/pasija/apukája/élettársa az enyém, akiért minden nő összetenné a két kezét - és mégsem elég. Azt érzed, hogy rossz vagy, elégedetlen, hálátlan és amikor a másik tesz valamit érted, magadban magadat utálod a legjobban, hogy MIÉRT NEM ELÉG A FIZIKAI SÍK. Azért nem elég, mert a lelked, tudatod, és már a tested sem ott van, ahol eddig volt. Nem a mátrixban. Félig vagy már egészen kikandikálsz belőle, és tudod, számtalan csodája a világnak, a láthatatlan de számodra már nagyon is érezhető dimenziókban felfedezésre vár. Őrületes fejlődés, csodás energiák, felismerések, küldetés, kapcsolódás a Forrással…. és közben a fizikai párod szomorúan néz rád: hova tűnt az a nő, akit eddig szeretett, és akinek eddig - akár húsz év házasságról is beszélhetünk, és három gyerekről - minden jó volt. Húsz évig minden megfelelt, és most meditál ez a nő, távolba réved a tekintete, olyan dolgokról beszél, amik a másikat megrémítik, gondolkodóba ejtik, és mivel a fizikai párod még a mátrixban van, számára ez az egész, ami veled történik, BORZASZTÓ. Mert tudja, hogy el fogsz menni. Hív az ismeretlen, a láthatatlan, az igaz. Amiről ő nem akarja elfogadni, hogy az. Mert ha elfogadná, akkor belátná, az ő élete is csak LÁTSZAT.

 

Ha már találkoztál a spirituális kapcsolat fogalmával és meg is élted, sőt, túl vagy néhány karmikus és ikerláng kapcsolaton, és már találkoztál a másik feleddel, az egylélek pároddal is, NEM LESZEL KÉPES TÖBBÉ FIZIKAI KAPCSOLATBAN ÉLNI. Ekkor már ráálltál a küldetésed azon részére, ahol az egylélek pároddal hozzátok le a lentre a fentet, az energiákat, az ősi mintákat, a fényt, és egységben és kétségben, jóban és rosszban, de fejlődtök, és afelé haladtok, hogy a KETTŐTÖK KAPCSOLÓDÁSÁBÓL KAPCSOLAT LEGYEN, AZAZ AZ EGYLÉLEK KAPCSOLAT LEJÖJJÖN A FIZIKAI SÍKRA.

 

Ekkor már nem érdekel annyira az, ami eddig érdekelt, teszem azt a szex. Nem veted meg, sőt, a tested másképp éli meg, és szükséged is van rá, de nem úgy, ahogyan eddig. Egy hagyományos szex egy fizikai társsal nem fog kielégíteni. Az már igen, amikor a társaddal egy, kettő vagy három síkon is szeretkeztek, azaz asztrálisan, mentálisan és fizikailag.

Már nem érdekel a pénz, nem hajszolod éjt nappallá téve, mert megértetted, hogy ha kapcsolódsz az áramlásba, mindig megérkezik, aminek meg kell érkeznie.

Már nem érdekel a külvilág véleménye sem, mert nem akarsz senkinek megfelelni és eldobod az elvárásaidat.

A másik feled pedig vonz, mint a mágnes. Egész nap telepatikusan is beszélgettek és jó esetben fizikai kontakt is van. Asztrálisan áramolnak az energiák közöttetek, és soha nem érzed többé, hogy egyedül lennél. Tudod, hogy attól még, hogy effektíve a fizikain nem történik semmi, egy hétig, egy napig, két hétig, egy hónapig, teljesen mindegy mennyi ideig, a többi síkokon igen, és előkészültök a fizikai kapcsolódásra. Az egylélek kapcsolatok igen intenzívek. Nem éveken át tartó eltávolodásról és üres, hiábavaló reménykedésről szólnak, hanem ahogy megfigyeltem, fél éves ciklusok vannak, amikor a fázisok váltakoznak.

http://egyenloelosztas.blog.hu/2017/12/12/mirol_ismered_fel_a_masik_feledet_az_egylelek_folyamat_fazisai#more13485807

 

Ez bizony hatalmas fejlődés és ugrás tudatállapot és lélekállapot tekintetében. Amikor már érted és érzed, a világ nem az, aminek látszik, ez itt a mátrix, mindennek az ellenkezője az igaz.

 

És most.. VÁLASZTANOD KELL.

Hagyományos kapcsolat, vagy spirituális kapcsolat.

Mert ha már eljutottál idáig, akkor döntés előtt állsz. Méghozzá az egész további életedet meghatározó döntés előtt.

Elcsépelt frázis, de hidd el, még mindig működik:

“Jól csak a szívével lát az ember. A többi a szemnek láthatatlan.”

A SZÍVEDRE HALLGASS.

AZ AZ IGAZ ÚT.

 

EGY-Lélek

 

Zuhansz a mélybe, elengedve a korlátaidat,

Leomlottak a falak, a Torony nem véd többé,

Csupasz lélekkel engeded át magadat

a Mindennek és az EGYnek.

 

Eddig tartott a fél-elem, jó volt üresnek lenni,

Nem hinni, nem szeretni,

Kerülni a fényt és mindazt, ami igaz,

Bezárni MAGadat önnön börtönödbe.

 

EGYetlen szó kellett csak, ami éppen akkor ott volt,

Szó, kép és érzés pontosan célba talált benned,

nincs többé az, ami eddig voltál,

mert már nem vagy EGYedül.

 

A szer-elem tud a legfélelmetesebb lenni,

mert meg-adást követel és fel-adást kényszerít,

Amikor két lélek összekapaszkodik a zűrzavaros világban,

vállalva azt, hogy együtt zuhanva összetörnek,

és főnixmadárként születnek újjá egymást formálva át.

 

Mert a szerelem és a halál egy és ugyanaz,

Mert amikor a két lélek összefonódik,

meghal a régi és megszületik az új,

feltétel nélkül, félelem nélkül, titkok nélkül,

egymás elé térdelve, meg-adva MAGukat az EGYségnek.

 

A szerelem nem fáj, csak a félelem fáj,

a zuhanás után nem számít már semmi,

a két lélek az új élet reggelén örökre

megtanul EGYnek lenni.



Eszter

2017. december 17.

 

időpontfoglalás, egyéni tanácsadásra: esztermagegyseg@gmail.com

 

sms 0670 77 22 134

 

Szólj hozzá

mátrix kapcsolat egység lélektárs lelki társ ikerláng egylélek duálpár fizikai kapcsolat karmikus társ másik feled