2018. jan 14.

EGYLÉLEK MEGADÁS SZERTARTÁS JÉZUSSAL

írta: Eszter 777
EGYLÉLEK MEGADÁS SZERTARTÁS JÉZUSSAL

2018. JANUÁR 19. PÉNTEK 20.00-22.00

Egylélek Megadás Szertartás

Skypon

2018. január 19. péntek

20.00-22.00

 

A harmadik szertartás a héten, és mint mindig, emelő-egységbehívó, megnyugtató, tökéletes befejezése a hétnek.

Jézus segít minket az alázat, a megbocsátás, a szeretet útján járni, és megadni magunkat, mert a mi megadásunk a Társunk megadása is, amit mi teszünk, az őt is előre viszi, ha látja, hogy biztonságba, egységbe érkezik, akkor ő is megadja majd magát.

Gyönyörű szeretet-szerre hívlak, átélve a csodát, ami bennünk lakozik, lelkünket a Társunk kezébe adva, TERET, IDŐT ADVA NEKI, HOGY LÉPJEN, HOGY MAGA DÖNTSÖN, HITET ÉS BIZALMAT ADVA, HOGY MINDEN FÉLELME, MELYEKET KIMOND, ÉS MELYEKET NEM, HAMUVÁ ÉGJENEK A SZERELEM TÜZÉBEN.

 

Ismét három erős Egylélek Szertartás a héten, melyek újabb lendületet adnak. Nekem folyamatosan “súgják”, mit kell tenni, mi legyen a következő lépés. Ezt követem. Sokan már napi szinten meditáltok a szerekre, és haladtok előre. Sokan most tanultatok meg meditálni, megint mások most ismerik meg a képességeiket, felismerések jönnek a szerek nyomán, tiszta, őszinte, erős döntéseket hoztok, mellyel az életeteket a helyes irányba terelitek.

Mi a helyes?

Mindig a szív útja a helyes, mely elutasít minden manipulációt, minden hazugságot, minden illúziót, mert pontosan tudja, amit az ész nem tud: SZERETET, SZERETET, SZERETET, annak MINDEN MEGNYILVÁNULÁSÁBAN. Álruhában is, és anélkül is.

De: ÁLARCOK NÉLKÜL.




Minden szertartásról hangfelvétel készül, melyet utólag is elkérhetsz, ha nem érsz rá a megadott időpontokban, a részvétel a szereken továbbra is kedvező, a hangfelvétel kérése úgyszintén, igyekszek minden lehetőséget megadni mindenkinek, hogy senki ne maradjon le a fejlődésről.

jelentkezés és részletek: esztermagegyseg@gmail.com

sms 06 07 77 22 134

Áldás, Fény, Egység

Eszter

 

Szólj hozzá

SZERELEM Eszter ikerláng Szertartás EGYLÉLEK