2018. jan 14.

EGYLÉLEK SZABADSÁG SZERTARTÁS - MIHÁLLYAL -MEGFELELÉSI KÉNYSZER, FÜGGÉS OLDÁSA A 3D-BŐL

írta: Eszter 777
EGYLÉLEK SZABADSÁG SZERTARTÁS - MIHÁLLYAL -MEGFELELÉSI KÉNYSZER, FÜGGÉS OLDÁSA A 3D-BŐL

2018. JANUÁR 16. KEDD 20.00-22.00

Egylélek Szabadság Szertartás

MEGFELELÉSI KÉNYSZER

FÜGGÉS OLDÁSA A 3D-TŐL

Skypon

2018. január 16. kedd

20.00-22.00

 

A 3D a mátrix. A sötét mátrix. ITT SEMMI NEM AZ AMINEK LÁTSZIK, MINDENNEK AZ ELLENKEZŐJE AZ IGAZ. Ez a KULCS a sötét mátrixhoz. Ahhoz a világhoz, amelyet évezredeken át építgettek, erősítgettek, hamissággal, hazugsággal, tömegbefolyásolással, háborúkkal, manipulációval. A háttérhatalom, mely még mindig az előtérben van, bár egyre többen fordítunk neki hátat. Mégsem enged el olyan könnyen - minden spirituális energiánkat be kell vetnünk, hogy az anyagi síkon lévő káros valóság hatásaitól, pénz, külcsín, hamisság, befolyásolás, besugárzás, illúziókeltés, félelemkeltés, szabadulni tudjunk.

Mihály jött most a segítségünkre.

Az Egylélek párok kezében van az a feladat, hogy megmutassák AZ ŐSI TISZTA MINTÁT, ami a SÖTÉT MÁTRIX KIALAKULÁSA ELŐTT VOLT ÉS MINDEZT ÖTVÖZZÉK AZZAL, AMIT AZÓTA MEGTANULTUNK.

Az Egylélek Szabadság Szertartás alatt Mihály ÁTLENDÍT MINKET AZON A HOLTPONTON, ami után a  SZABADSÁG vár.

Erős szer lesz, már alig várom :)

Tele vagyunk megfelelési kényszerrel, a napjaink még mindig nem olyanok, amilyennek lenniük kellene, mert folyamatos akadályokat állít elénk valami, ami nagyobbnak akar nálunk tűnni - de az emberi lélek teremtő erejénél semmi sem nagyobb.

Már sokszor oldoztuk ezeket a láncokat, de teljesen magunk mögött hagyni a sötét mátrixot CSAK A TÁRSUNKKAL EGYSÉGBEN TUDJUK. Ez a cél.

Feloldozzuk Őt is, magunkat is.

 

Ismét három erős Egylélek Szertartás a héten, melyek újabb lendületet adnak. Nekem folyamatosan “súgják”, mit kell tenni, mi legyen a következő lépés. Ezt követem. Sokan már napi szinten meditáltok a szerekre, és haladtok előre. Sokan most tanultatok meg meditálni, megint mások most ismerik meg a képességeiket, felismerések jönnek a szerek nyomán, tiszta, őszinte, erős döntéseket hoztok, mellyel az életeteket a helyes irányba terelitek.

Mi a helyes?

Mindig a szív útja a helyes, mely elutasít minden manipulációt, minden hazugságot, minden illúziót, mert pontosan tudja, amit az ész nem tud: SZERETET, SZERETET, SZERETET, annak MINDEN MEGNYILVÁNULÁSÁBAN. Álruhában is, és anélkül is.

De: ÁLARCOK NÉLKÜL.



A heti hármas egység:

  1. Egylélek Szabadság Szertartás - MEGFELELÉSI KÉNYSZER ÉS FÜGGÉS OLDÁSA A 3D-TŐL Skypon, 2018. január 16. kedd 20.00-22.00 MIHÁLLYAL

  2. Egylélek Kettősség Oldása, Kettős Én-ek lerakása Szertartás A FÉNYHOZÓVAL 2018. január 17. szerda 20.00-22.00

  3. Egylélek Megadás Szertartás Skypon, 2018. január 19. péntek 20.00-22.00 JÉZUSSAL

 

Minden szertartásról hangfelvétel készül, melyet utólag is elkérhetsz, ha nem érsz rá a megadott időpontokban, a részvétel a szereken továbbra is kedvező, a hangfelvétel kérése úgyszintén, igyekszek minden lehetőséget megadni mindenkinek, hogy senki ne maradjon le a fejlődésről.

jelentkezés és részletek: esztermagegyseg@gmail.com

sms 06 07 77 22 134

Áldás, Fény, Egység

 

Eszter

 

Szólj hozzá

skype szertartás Eszter ikerlángok egylélek