2018. jan 23.

MÉLYSÉG-A KISHERCEG ÉS A RÓZSA

írta: Eszter 777
MÉLYSÉG-A KISHERCEG ÉS A RÓZSA

SZÍVTUDATRA ÉBREDÉS

MÉLYSÉG

SZÍVTUDATRA ÉBREDÉS

A kisherceg  és a rózsa

 

A kisherceg a mi belső, tiszta énünk, mely romlatlan, és örök. A lelkünk mélyén rejlő ősi tisztaságot képviseli, és az ő magányos bolygóján a csillagokat figyelve várja, mikor ébredsz rá, ő még mindig ott van benned, szelídítve a rókát - az egót -, ápolgatva a rózsát - a szeretetet. Távolról nézi a lámpagyújtogató bolygóját, ahol VALAKI ÉPPEN LÁMPÁST GYÚJT AZ EMBEREK FEJÉBEN ÉS SZÍVÉBEN - a Földet - és várja, hogy az egész bolygó fénybe boruljon, mert akkor MEGÉRKEZIK.

 

Amikor eléred életed fordulópontját, ahol már nem az ego a domináns, akkor rájössz, hogy téged a mélység érdekel. Az a fajta mélység, ami az emberekben van, és nem mindegyikükben. A mély kapcsolódás, a mély érzelmek, a mély gondolatok. A világot ekkor már magasságaiban fedezed fel - átlátsz azon, amin eddig nem láttál át - a nagyobb igazságok, és az élet értelme, a bolygónk lényeges esszenciája érint meg. Elkezdenek fellebbenni sorra a fátylak a szemedről, és ÖNTUDATRA ÉBREDSZ.

Az emberekkel kapcsolatban pedig SZÍVTUDATRA. A mélységet keresed és meg is találod. Abban, akivel a legmélyebben tudsz kapcsolódni. Nem a felszínesség kell. Nem a külcsín. Nem az, ami a felszínen van egy emberben, amit kifelé mutat. Érzed, mi az ami belül van. Amíg a Földön erős a sötét mátrix - az illúzióháló, a teremtett hamisság - addig az emberek félelemből mást fognak mutatni, mint ami belül van. Félnek, és ennek a legtöbbjük nincsen tudatában. Lehetsz bármilyen spirituális, bármennyire öntudatra ébredt, ismerheted magadat bármennyire, lehetsz tisztában az igazságokkal, akkor is rejteni fogod és védeni a szívedet. Túl sokszor tetted már kockára, és az öntudatra ébredésnek megvolt az ára. Sok fájdalom, elrontott kapcsolat, sokszor újrakezdett élet. Sok bukás, sok felemelkedés, mindig a semmiből. Éppen akkor tanultál meg A SEMMIBŐL GONDOLATOKKAL TEREMTENI, AMIKOR BAJBAN VOLTÁL, ÉS MEG KELLETT VALAMIT OLDANI. Lehetetlennek tűnt? Mégis sikerült? Igen. Ha nem sikerült volna, most nem tudnál olvasni engem. Tehát sikerült. Amilyen pozitívan álltál akkor az élethez, dacára a bajnak, amiben voltál, ugyanolyan pozitívan kell most is hozzáállnod, és ugyanúgy nap mint nap a semmiből kell teremtened. Menni fog, mert ezért van teremtő erőd. Az ember több, mint amit elképzelni tud magáról. Amire képesek vagyunk, az ésszel felfoghatatlan, akárcsak az, ahonnan és ahogyan származunk és amerre tartunk.

A félelem a szerelemtől, a szeretet befogadásának képtelensége akkor alakult ki benned, amikor a tinikori és ifjúkori naiv szerelmek mind a padlóra tettek. Azóta pedig ASSZOCIÁLSZ. ROSSZUL HUZALOZOL. “Akkor ez és ez történt, akkor most is ez és ez fog.” Rossz séma, rossz hiedelemrendszer mentén rejted a szíved és annyira óvod, hogy magadat is elzárod attól, hogy éppen ahhoz kapcsolódj mélyen, aki ugyanilyen mélyen kapcsolódik hozzád.

 

A fizikai sík, amely körülvesz, voltaképpen csak egy ÁLCA. Elrejti azt, ami a valódi. Ami a VALÓSÁG. A valóság SOHA NEM KÍVÜL VAN, MINDIG BELÜL. A valóságot és az igazságot mindig odabent, a szíved MÉLYÉN fogod megtalálni, legyen szó bármiről és bárkiről. Az anyagon, a megfogható, szilárd, szemmel látható létezőn, a mátrixon át kell látnod, át kell érezned. A mélység már megérintett - a magasság már megfogott. Többet, mást akarsz, mint amit addig a percig éltél, amíg először nem találkoztál a mélységgel. Az érzések mélységével, a gondolatok mélységével, a világ, az emberek, a valódi valóság mélységével. Ami kívül esik azon a tartományon, amit szabad szemmel látni fogsz valaha is. Átlátni az anyagon - átlátni a fizikai síkon - átlátni a LÁTSZATON ÉS AZ ÁLCÁN - ez a szívtudatra ébredés.

 

“Csak a szívével lát jól az ember, a többi a szemnek láthatatlan”. Ezerszer hallottad már, mégis mindig elfeledkezel róla és hajlamos vagy a szemednek hinni. Nem a szívednek. A te kisherceged belül él a szívedben, ő tudja, amit te nem tudsz - előbb vagy utóbb, de előbújik majd, amikor megtanulod, hogy a rózsa, amit ápolsz, amiért felelősséget vállaltál, ami gondozást, odafigyelést igényel - a szeretet, a lélek, voltaképpen a tiéd. Aki pedig a rózsát megtestesíti az életedben, az a belső szeretet virágához, a kisherceged rózsájához,a te lelkedhez kapcsolódik. Nem ahhoz, ami kívül van - azon átlát - hanem ahhoz, ami belül van. Ez pedig jóval túlmutat azon, ami anyagként mutatkozik meg, ez sokkal több annál, mint amit az ész felfogni tud, és itt nem is érteni kell - érezni kell.

 

Érezz, élj, kapcsolódj, és soha ne feledd: a boldogság kulcsa benned van.

 

Eszter

2018. január 23.

Egység, Szeretet, Áramlás



elérhetőség és időpontfoglalás: /tanácsadás, meditáció, mag mágia, fejlesztés, teremtés, fekete mágiák oldása, oldások, tisztítások, bolygóközi reinkarnációs utaztatás és minden, amire éppen szükséged van, nincs lehetetlen/ esztermagegyseg@gmail.com

 

sms 06 70 77 22 134

 

Szólj hozzá

ego mátrix kisherceg szeretet rózsa magasság öntudat mélység lámpagyújtogató szívtudat öntudatra ébredés