Önmagunk vagyunk
2018. február 03. írta: Eszter 777

Önmagunk vagyunk

Belső Istenségek

A tegnapi Egylélek Összefonódó Belső Istenségek Szertartás szinte szavakkal leírhatatlan volt. Hatalmas csoda, amire régóta vártunk.

Önmagunk lettünk végre, és az, aki leérkezett hozzánk az mi magunk vagyunk.

Az isteni énünk lehet istenség, arkangyal, angyal, őrző, főpap, főpapnő, bármi is legyen, megadja azt az erőt, ami az életünket megváltoztatja, arra az útra tereli, amire vágyunk, hiszen arra vágyunk, hogy a magunk életét élhessük, hogy azt tegyük, ami boldoggá tesz minket, aminek értelme, célja van, ami másokat is felemel és minket is.

Voltak köztünk olyanok tegnap, akiknek már tavaly lejött az isteni énje, és most megerősítést kapott. Nekem tavaly előtt érkezett le. Voltak olyanok, akiknek most jött le, és akkora erővel, ami megtöltötte őket hittel, önmagukban és másokban, a képességeikben, melyek most nagyon fel fognak erősödni. A küldetés útjára helyezett a szer mindenkit.

Csodás entitások érkeztek le :)

Minden eszközt megkaptunk a folytatáshoz és az úthoz.

Egy Beavatás is volt benne és a párok isteni énje összefonódott a végén.

AZ A NAGYON FONTOS INFORMÁCIÓ JÖTT LE KÖZBEN, HOGY AZ ISTENSÉGEK, ARKANGYALOK, ANGYALOK UGYANÚGY KETTÉ VOLTAK EDDIG SZAKÍTVA, FÉRFI ÉS NŐI RÉSZRE, NEM VOLTAK EGYEK - ÉS AZ EGYLÉLEK PÁROKBAN EGYESÜLNEK ÚJRA. AZ EGYLÉLEK PÁROK PEDIG MIVEL FIZIKAI TESTBEN VANNAK, TUDNAK TENNI A FIZIKAI SÍKON - AZ ANYAGBAN.

Innentől felpörögnek az események :)

BIZTONSÁGI ÖVEKET BECSATOLNI :)

A szertartás globálisan is hatott.

Már megint nagyobb jelentősége volt, mint amit emberi elme felfogni képes.

Hálás vagyok, hogy ennek a részese lehetek Veletek.

A szertartás hanganyagát itt kérheted: esztermagegyseg@gmail.com

Kérlek emailben írj, ne itt kommentben.

Köszönöm

Áldás

Szeretet

Szerelem

Eszter

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr2713629758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.