2018. feb 09.

FELOLDOZÁS, A TIZEDIK DIMENZIÓ ÉRINTÉSE

írta: Eszter 777
FELOLDOZÁS, A TIZEDIK DIMENZIÓ ÉRINTÉSE

VÉGRE

FELOLDOZÁS

VÉGRE

A TIZEDIK DIMENZIÓ ÉRINTÉSE

 

Amikor egy férfi és egy nő találkozik, és összetartoznak, azt érzik első benyomásra, első pillantásra, első szóra. Tudják. Utána azonban végig kell járni a Férfivé és Nővé válás iskoláját. A tartást, az önbecsülést újra tanulni, mert előző kapcsolataikban mások már lerombolták azt, sajnos ez az esetek többségében így van. Meggyógyítják egymást, megtanítják egymást szeretni. Számtalan dolog történik köztük, pörögnek az események.

Jönnek rossz dolgok is, szakadás, eltávolodás, harag, akár bosszú.

Írtam erről az Egylélek Folyamat Fázisaiban.

http://egyenloelosztas.blog.hu/2017/12/12/mirol_ismered_fel_a_masik_feledet_az_egylelek_folyamat_fazisai#more13485807

 

Megtanulják önmagukat és egymást tisztelni. Az arany középúton járni. Nem menekülni, és nem üldözni, hanem elfogadni és befogadni.

Megtanulják magukat és a másikat feltétel nélkül szeretni.

Megbocsátani.

Nem a múlttal foglalkozni, hanem a jelenben élni.

Nem átvetíteni sémákat.

Sem hamis tükröket.

Elengedni a kétségeket.

Őket hívom Egylélek Pároknak.

 

A tegnapi Egylélek Feloldozás szeren elengedtük a múlt sémáit, a kimondott rossz szavakat és a ki nem mondottakat, az egymás nélkül töltött idő fájdalmát, a kétségeket, az elvárásokat, a megfelelni akarást, és EGY ŐSI TÖBB EZER ÉVRE VISSZANYÚLÓ REINKARNÁCIÓS FÁJDALMAT, egy fekete gömb jött ki a szívcsakrából, majd minden csakrából. Egy olyan ősfájdalmat, mely ebben a reinkarnációban eddig mindig EGY MEGFEJTHETETLEN BELSŐ SZOMORÚSÁGKÉNT ÉRZŐDÖTT MÁR SZÜLETÉSÜNKTŐL FOGVA.

Feloldoztuk egymást egy gyönyörű szertartással:

  • a párkapcsolatnak kell lenni terhe alól - hogy mindez szabadon mehessen végbe

  • a bűntudat alól

  • az önbüntetés alól

  • az áldozat szerep alól

  • a fájdalom és harag alól

  • a félelem egymás elvesztése alól

  • a tehetetlenség alól

Csodás szavakkal, igaz szeretettel szabadítottuk fel egymást.

Majd Jézus szavait csatornáztam, és MEGÉRINTETTÜK A TIZES DIMENZIÓT, AHOL FELTÉTEL NÉLKÜLI ELFOGADÁS, HÓFEHÉR FÉNYEKBEN RAGYOGÓ SZERETET VAN, ÉS NAGYON KÖZEL VAN A FORRÁS.

Ismét nem lehoztuk a Földre, hanem betekintést nyertünk oda, és majd idővel, ha a világ kész arra, amit ott láttunk, jelenik meg a Földön.

 

A SZER VÉGÉN CSODA TÖRTÉNT, MELYÉRT MINDANNYIAN HÁLÁSAK VAGYUNK, HOGY A RÉSZESEI LEHETTÜNK, ÉS MINKET VÁLASZTOTTAK KI ARRA, HOGY EZT MEGTEHESSÜK.

Egy katolikus templomot láttunk, ahova Jézus vezetésével bementünk, és ott az oltárnál egy könnyező Szűzanya és egy keresztre feszített Jézus szobor volt. A Szűzanya azért könnyezett, mert A NŐ NEM TUDJA ODAADNI SZERETÉT A FÉRFINEK. Jézus pedig a FÉRFIAK SZENVEDÉSÉT A KERESZTEN, A VÉGTELEN ÖNBÜNTETÉST, A FELESLEGES, az egyház által hamisan közvetített ÁLDOZATOK VAGYUNK ÉS BŰNÖSÖK, NEM ÉRDEMELJÜK MEG A SZERETETET, HISZEN JÉZUST IS HAGYTUK KERESZTRE FESZÍTENI SORSVÁLLALÁST JELENÍTETTE MEG, amiről már tudjuk, hogy hazugság, mert Jézust nem feszítették fel, és az sem véletlen, hogy a Bibliában a férfiak feszítik fel Jézust, azaz AZ EGYHÁZ A FÉRFIAKAT TETTE MEG EBBEN ÖRÖK BŰNBAKKÁ, AKÁRCSAK A NŐKET A PARADICSOMI ÁDÁM-ÉVA-KÍGYÓ SZTORIBAN. A férfiakat és velük együtt Jézust LEVETTÜK A KERESZTRŐL.

 

Könnyekig hatódtunk, csodálatos volt, ismét szavakkal leírhatatlan.

Tudjuk, hogy valami nagyot tettünk, amikor megodottuk Jézuson és a Szűzanyán /aki eggyévált Mária Magdolnával, hiszen ezek NŐI MINŐSÉGEK, AKÁRCSAK A JÉZUSI FÉRFI MINŐSÉG/, hogy a nő oda tudta adni szereteté a férfinek, akit az oltáron gyógyítottunk és felemeltünk oda, ahova tartozik: a női elfogadásba és szeretetbe.

 

Tényleg Feloldozás volt, annak minden nemében.

Gyönyörű volt.

Hála, köszönet és áldás.

 

a hangfelvételt itt kérheted: esztermagegyseg@gmail.com

 

Eszter

Szólj hozzá

feloldozás Jézus Mária Magdolna Egylélek Szertartások