2018. feb 17.

ENGEDD MEG, HOGY SZERESSENEK

írta: Eszter 777
ENGEDD MEG, HOGY SZERESSENEK

HA ELENGEDED, BEENGEDED

ENGEDD MEG A FÉRFINEK, HOGY SZERESSEN

Ha elengeded, beengeded

2018. február 16. este

 

Van olyan nő mindig adni akar. Mindig. Azért, hogy ne tűnjön fel, nem tud befogadni. Az adással, az áldozati szereppel és a szolgálattal leplezi, hogy elfogadni nem tudja a szeretetet, és az adással egyben irányít is. Semmit nem enged ki a kezéből, egyetlen percre sem, hogy nehogy sérüljön. Mert ha nem ő irányít, akkor a férfi kezébe átadva azt, bármi megtörténhet, amit nem tud kontroll alatt tartani. Akkor már át kell adnia magát. Ha pedig csak ad, akkor nem sérülhet, hiszen nem fordulhat elő, hogy nem úgy kap, ahogyan ő azt szeretné - ELVÁRJA.

Az elvárások olyan mélyen vannak belekódolva a tudatalattiba - és sajnos az emberiség kollektív tudat alattijába is - hogy szinte lehetetlen őket azonosítani. De mindaddig, amíg elvársz, addig igenis sérülni fogsz, és ezt még adással sem tudod leplezni, mert amíg csak te adsz, azt fogod érezni, hogy áldozat vagy, ebből pedig igazi férfi bizony nem kér, hanem elmenekül, mert rabláncra fűzve te adagolod neki a szeretet-adagokat, és nem adsz neki lehetőséget, hogy ő is adjon.

Egy férfi szívesen ad, ha azt elfogadják.

Ha azonban folyton csak kifogásokkal elhárítják ezt, vagy éppen azonnal ennek sokszorosát akarják visszaadni, kevésnek fogja magát érezni. Azt látja, hogy bármit tesz, semmi nem jó.

Mert a férfi másképp gondolkodik és érez, mint a nő.

A nő számára természetes kellene, hogy legyen a befogadás és a MEGENGEDÉS.

MEGENGEDNI A FÉRFINEK, HOGY SZABADON ÉRKEZZEN, SZABADON ÉLJEN A NŐ MELLETT, SZABADON ADJON, ÚGY ÉS AKKOR, AMIKOR Ő TUD, MERT HA A FÉRFI SZERETI A NŐT, AKKOR ANNYIT AD, AMENNYIT ÉPPEN ADNI TUD, NEM KEVESEBBET.

Ha nem szereti, az egy más kérdés. Ez az írás nem erről szól, hanem az egymást szerető párokról, ahol a nőknek meg kell tanulniuk megengedni a férfiaknak, hogy szeressék őket.

Elvárások nélkül.

MINDADDIG, AMÍG MEGHATÁROZOD, HOGYAN SZERETNÉL BOLDOG LENNI, NEM LESZEL AZ. AMIKOR EZT ELENGEDED, MEGÉRZED ÉS MEGÉRTED, HOGY AZ ELENGEDÉSBEN VAN A BOLDOGSÁG KULCSA, ÉS EZ BENNED, NEM EGY MÁSIK EMBERBEN. ABBAN, HOGY EL TUDOD ENGEDNI A HOGYANT ÉS A MIKORT, ÉS AZT, HOGY TE IRÁNYÍTS ÉS MEGHATÁROZZ.

 

A Társad sokszor jobban tudja, hogy mi az, amire igazán szükséged van, mint te magad.

 

Azok, akik velem együtt fejlődnek az egylélek szereken, már nagyon magas szintet értek el az elvárások elengedésében, az akarom elengedésében, a boldognak lenni tudásban, a teljességben, az egységben és abban, hogy megengedjenek dolgokat megtörténni, megengedjék a társuknak, hogy szeressen.

A tegnapi Egylélek  Elengedés-beengedés Ősi Játék szertartást egy kisherceg képpel indítottuk, a belső gyermekünket hozva a felszínre, és megjelent a szívcsakránkban a rózsa, a szerelem jelképe, mely ahogy beengedtük a szeretetet, csak nőtt és nőtt…. Megjelent a Társunk is, ugyanígy kishercegként, mellénk telepedve egy apró, kék bolygón, mely távol van a mi világunktól, mégis elérhető: a lelkünk legmélyén lakozó őszinte szeretet megnyilvánulásaként. A rókáink - az egóink - pedig a lábunkhoz telepedve, egymással összesimulva, békésen, megszelídítve jelentek meg.

Jézus egyik arany bolygóján is jártunk, ahol megkaptuk az elengedés, a beengedés, az elfogadás energiáit, és Jézust többször csatornáztam a szer alatt. Nagyon fontos dolgokat mondatott ki általam a részt vevőknek, átadva azt a párkapcsolati esszenciát, amire mindannyiunknak nagy szükségünk volt.

Feltöltő, csodálatos szertartás volt, megkönnyebbülést hozva, magasabb szintre emelve az egylélek kapcsolatokat, az összetartozó párokat, megértetve és megéreztetve velünk, hogy MI NEM ENGEDTÜK MAGUNKAT SZERETNI, HANEM MEGHATÁROZNI AKARTUK, MINDEZ HOGYAN TÖRTÉNJEN ÉS FŐLEG, MIKOR.

Most azonnal, ha lehet… ugye ismerős?

Ez nem jó út.

Meg kell engedni a másik embernek, hogy akkor kapcsolódjon, és úgy, ahogyan neki jó, és ha a szeretet valódi, akkor úgy fog érkezni, hogy az neked is jó legyen.

A tiszta, őszinte szeretetben nincsenek hogyanok, mikorok és miértek.

CSAK SZERETET VAN.

 

A hangfelvételt itt kérheted: esztermagegyseg@gmail.com

Kedvező feltételekkel, emailben küldöm el, és ez a hanganyag napi szintű meghallgatásra ajánlott.

 

Áldás

Eszter

 

Szólj hozzá

ikerlángok EGYLÉLEK ELENGEDÉS