2018. már 08.

NINCS SZÜKSÉGED FÁJDALOMRA

írta: Eszter 777
NINCS SZÜKSÉGED  FÁJDALOMRA

FÁJDALOMTEST OLDÁSA

A tegnapi egylélek Szer

 

Hatalmas súlytól szabadultunk meg, ami addig észrevehetetlenül visszahúzott minket. Nem volt egy könnyű szer, nagyjából a feléig erős nyomás a felső három, szellemi teremtő csakrában, amikor tisztították a tudatunkat a fájdalomtest gondolati hatásaitól.

MÁTRIX-FÁJDALOM CHIPEKET TÁVOLÍTOTTAK EL VÉGIG A GERINCÜNKBŐL, A HARMADIK SZEM ELŐL EGY FEKETE FÁTYLAT,  KORONACSAKRÁBÓL EGY FEKETE SZŰRŐT.

A fájdalomtestnek VOLT EGY SÖTÉT APRÓ IGAZGYÖNGYSZERŰ MAGJA a szívcsakrában, melyet egy fekete szál kötött össze egy kihelyezett fájdalomtesttel, ami előttünk lebegett. Minél nagyobb a fájdalomtest, annál nagyobb a trauma, ami ért.

Több istenség és arkangyal is jelen volt, ők együttesen, többen egyszerre vágták el a fekete szálat, és távolították el a fájdalomtestet és a fekete magot is.

Láttuk a felsőbb énünket és a TUDATOS ÉNÜNKET, amely eleinte sokkal nagyobb volt és képviselte az EGOT, majd a kettőt egy nagyságúra - egységbe - hozták, és a tudatos én a felsőbb énnel eggyévált.

A fájdalomtest olyan, mint egy börtön, észrevehetetlen börtön.

Nem enged, nem tágít. TÁPLÁLJA AZ EGÓT, a FÉLELMET.

MINDIG A FÁJDALOMTÓL FÉLÜNK, ÉS A FÁJDALOMTÓL VALÓ FÉLELEM ÚJABB FÁJDALMAKAT GENERÁL. - mondta Mihály rajtam keresztül tegnap este, a szertartás alatt.

A fájdalomtestek eltávolítása után MEGJELENT AZ ÖRÖMTEST, a Társnak ugyanúgy, és a két örömtest egységbe lépett egymással, és ekkor egy fényrobbanást láttunk, majd hazaérkezés érzést, ölelést, boldogságot éreztünk.

Csodálatos volt a vége, nehéz az eleje :)

A fájdalomtestről tudni kell, hogy az úgynevezett négy veszélyes személyiségben /szociopata-ragadozó, bipoláris-borderline, paranoid, nárcisztikus/, erősen és ennél sokkal nagyobbként jelen van, és ez okozza náluk a KETTŐS ÉNT, mivel a traumát nem tudták feldolgozni - valószínűleg túl nagy volt -, és ELZÁRTÁK MAGUKAT A SAJÁT LELKÜKTŐL, NINCS BEJÁRÁSUK SEM A LELKÜKBE, SEM A TUDATUKBA, nem érzik a lelküket, ezért nincs lelkiismeretük, se bűntudatuk, ezért nem félnek, nem érzik a saját valódi énjüket, ezért SZEREPEKET VESZNEK FEL, ÉS PL. A SZOCIOPATÁK RENDSZERESEN ELJÁTSZÁK AZ ÉPPEN AKTUÁLIS SZEREPET, AMI AZ ÉRDEKÜKET SZOLGÁLJA, HOGY ELÉRJÉK, AMIT AKARNAK.

 

A FÁJDALOMTESTÜNK KAPCSOL MINKET A VESZÉLYES SZEMÉLYISÉGEKHEZ, MERT A MI FÁJDALMUNKBÓL, LEGNAGYOBB FÉLELMEINKBŐL TÁPLÁLKOZNAK, EBBŐL NYERNEK ERŐT, EHHEZ KAPCSOLÓDNAK.

 

A fájdalomtest oldása azért is volt fontos, mert most már NINCS MIHEZ KAPCSOLÓDNIUK.  

Felszabadultunk, örökre megszabadultunk tőlük, és mindattól, ami hozzájuk kötött. A reptilianoktól is, akik szintén ebbe a fájdalomtestbe kapaszkodva tudtak RÉST ÜTNI A PAJZSON.

 

Légy ÖNMAGad, és lépj ki a fájdalomból.

Nincs szükséged fájdalomra, sem arra, hogy más életét éljed, mások álmait valósítsd meg, másokért feláldozd magad, és keresztre feszítsd magad. Jézusnak és a Fényhozónak adtuk át a fájdalomtestünket, akik EGYÜTTESEN SEMMISÍTETTÉK MEG: bátorság, szabad akarat, alázat.

 

Légy szabad, légy TE magad, dobd el a fájdalmat és kezdj új életet.

A hangfelvételt itt kérheted tőlem: esztermagegyseg@gmail.com

 

Áldás, Hála

Eszter

2018. 03.08. :)

Ma folytatjuk az Egylélek A Kilenc Fátyol Szerrel, ami AZ IGAZSÁG MAGA.

 

Szólj hozzá

EGYLÉLEK ikerlágnok FÁJDALOMTEST OLDÁSA