EGYLÉLEK ANGYALLÁ VÁLUNK SZERTARTÁS SKYPON
2018. március 11. írta: Eszter 777

EGYLÉLEK ANGYALLÁ VÁLUNK SZERTARTÁS SKYPON

2018. MÁRCIUS 16. PÉNTEK 20.00-22.00

Egylélek Angyallá Válunk Szertartás

Skypon

EGYLÉLEK EMELÉS

2018. március 16. péntek

20.00-22.00

 

Visszakaptuk a szárnyainkat. MOST MEGTANULJUK ŐKET HASZNÁLNI. Megismerjük a világegyetemet más nézőpontból is.

Egy új létsíkról fogjuk szemlélni, és egy új létsíkhoz fogunk kapcsolódni, a Társunkkal együtt.

Újjászületőben vagyunk, és ez  hatalmas lépés előre.

Talán nem is kellenek hozzá szavak. Úgyis értitek :)

Arany fényű csoda-szer. :)

 

A héten a mélylélek kerül oldásra. Hatolunk egyre beljebb, lépésről-lépésre, és olyan mélyre megyünk, amennyire lehetséges. Amennyire felkészülve vagyunk rá. Amennyit elbírunk, éppen most. Mindannyian érezzük, ez egy mindent megváltoztató folyamat, egyszerre oldó és emelő.

A hét első két szertartása ismeretlen világokba is kalauzol, olyan lesz, mint egy-egy reinkarnációs utaztatás, de MÉGIS JÓVAL TÖBB ENNÉL.

Én a reinkarnációs utaztatásokat sem úgy csináltam soha, hogy csak megnézzük, mi történt előző életekben, és megyünk tovább, hanem nem mentünk el dolgavégezetlenül :) Oldottunk is. Elég kemény traumákat. Azonban 2017. január 13-a óta, amióta az emberiség energiateréből törölték a Föld csinált-sötét karmáit és reinkarnációs traumáit, inkább más bolygókra. A heti első szertartás kifejezetten a más bolygókon keletkezett SÖTÉT KARMÁT oldja majd, amely ELVÁLASZTJA AZ EGYLÉLEK PÁROKAT.

Aláírtál valamit egy másik bolygón, mert kényszerítettek.

Megtettél valamit, egy másik bolygón, amit nem kellett volna.

A Társad ott volt, a részese volt, emlékszik a lélekMAGja erre, és most talán fél, tart tőled, nem mer közeledni, menekül. Ő maga sem tudja, hogy miért .

HIÁBA TÖRÖLTÉK AZ EMLÉKEINKET.

A LELKÜNK MÉLYE EMLÉKSZIK.

HÁT EZÉRT MEGYÜNK A MÉLYLÉLEKBE március 14-én és 15-én, hogy ezeket feloldjuk.

A hét második szertartása is hasonlóan mély lesz, olyan lélekszerződések és fogadalmak kerülnek feloldásra, melyek akár több millió évvel ezelőtt születtek és MÉG MA IS ÉLNEK, MÉGHOZZÁ A TE JELENEDBEN, ÉS AKADÁLYOZZÁK A TEREMTÉSEDET.

BIZTOSAN VOLTÁL MÁR ÚGY, HOGY NEM TUDTAD, VALAMI MIÉRT NEM SIKERÜL SOHA, AMIKOR MINDENT MEGTETTÉL.

POZITÍVAN GONDOLKODSZ.

ODAFIGYELSZ AZ ÉRZÉSEIDRE, A TEREMTÉSEDRE.

BÁTOR VAGY ÉS JÓ DÖNTÉSEKET HOZOL.

MÉGIS VANNAK VISSZATÉRŐ KÖRÖK AZ ÉLETEDBEN, MELYEKET NEM TUDSZ ÁTTÖRNI. EZEK A SÖTÉT KARMA KÖRÖK, ÉS A SOK MILLIÓ ÉVVEL EZELŐTTI - VAGY EZER ÉS EZER ÉVVEL EZELŐTTI - VAGY TÖBB SZÁZ ÉVES - VAGY ATLANTISZI - VAGY MÁS BOLYGÓKON KELETKEZETT - LÉLEKSZERZŐDÉSEK.

Tegyük fel, hogy a sötét oldallal kellett szerződnöd. Onnan nehéz átjönni a fénybe, mert vissza akarnak húzni.

Tegyük fel, hogy kényszerítettek Atlantiszban, hogy állj bele az ősi démoni alkuba .Onnan nehéz lesz a másik feleddel, az egylélek pároddal egyesülni.

Tehát mélyre megyünk.

Olyan mélyre, amilyen mélyre engednek minket, és annyit oldunk ki,a mennyit ki tudunk. A HÉT ELSŐ KÉT SZERE TEHÁT ERŐS OLDÁSNAK MINŐSÜL.

A hét utolsó, felemelő, léleksimogató, csodálatos Szertartása olyan lesz, az oldások után, mint egy újjászületés, és az is, a szó szoros értelmében.

Felemelkedünk arra az angyali minőségre, akik VALÓJÁBAN VAGYUNK, MÉGHOZZÁ AZ EGYLÉLEK PÁROK EGYSÉGBEN, EGY ANGYALLÁ VÁLNAK.

Ez nagyon sok pozitív következménnyel fog járni a fizikai síkon :)

Persze, ez nem azt jelenti, hogy mostantól tényleg angyalok leszünk.

Azt jelenti, hogy azt a forrásenergiát, minőséget, tudatossági szintet kapjuk meg, amit az Angyalok.

Nagyon várom mindhárom, rendkívül izgalmas szert. Újabb áttörések, és innentől nincs megállás :)

Üdvözöllek a mátrixon kívül :)
  1. Egylélek Más Bolygókról Származó Karma Oldása Szertartás - EGYLÉLEK MÉLYLÉLEK OLDÁSOK I. - 2018. március 13. szerda, 20.00-22.00 SKYPE-on

  2. Egylélek Lélekszerződések és Fogadlamak Oldása Szer - EGYLÉLEK MÉLYLÉLEK OLDÁSOK II. - ATLANTISZI KOR, AZ EMBERISÉG KORÁBBI KORAI, MÁS BOLYGÓK, ÉS MÉG AMI MARADT AZ ELMÚLT EZREDÉVEKBŐL - 2018. március 15. csütörtök 20.00-22.00 SKYPE-on

  3. Egylélek Angyallá Válunk Szertartás - EGYLÉLEK LÉLEKEMELÉS - 2018. március 16. péntek 20.00-22.00 SKYPE-on

 

Minden szertartásról hangfelvétel készül, hogy az, aki nem tud részt venni rajtuk, meghallgathassa őket, AZ ENERGETIKAI KAPUK ELŐTTE ÉS UTÁNA IS NYITVA VANNAK. A szerek hatásosak akkor is, ha utána hallgatod meg őket, és a tapasztalatok alapján, minél többször hallgatod meg őket, annál jobban fejlődsz. Az eddigi szerek, a jövő heti szerek, és az elkövetkezendő szerek hangfelvételeit itt kérheted, illetve jelentkezni is itt tudsz a szerekre: esztermagegyseg@gmail.com

A feltételek a hangfelvételek és a részvétel tekintetében is kedvező.

 

Szerelem

Egység

MAG

 

Eszter

 

Most már újra, személyesen, Budapest hangulatos belvárosában, a Westend környékén tudlak fogadni titeket, nagyon szép, csendes, harmonikus, nyugodt környezetben, a 13. kerületben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr513731046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.