2018. már 11.

TISZTUL A MÁTRIX

írta: Eszter 777
TISZTUL A MÁTRIX

REPTILIANOK, LEJÁRT AZ IDŐTÖK

TISZTUL A MÁTRIX

EGYLÉLEK VS REPTILIAN  MÁTRIX

Reptilianok, lejárt az időtök

A szer-elem erősebb, mint a fél-elem

 

A pénteki szertartás olyan volt, mint egy műalkotás. Nálunk nagyobb, pozitív erők részéről előre megtervezett, tökéletesen kivitelezett csoda. Olyasmit vittünk véghez, ami a Föld energetikáját elkezdte úgy megtisztítani, hogy habár sok hozzánk hasonló csoport végez a Földön hasonló szertartásokat, mi mélyebbre hatolhattunk, és nagyobb betekintést nyerhettünk, mint eddig bárki. Mindezt le is csatornáztam az ismét maratoni hosszúságú, 54 perces szer alatt.

Láttuk a Nibirut.

Láttuk, amit már  mondjuk eddig is - ez nem volt új -, hogy a Nibiru egy fekete energiacsáppal elszívja a Föld energiáit.

Láttuk a HÉT FŐ REPTILIANT, akik a csáp körül tevékenykedtek.

Láttuk a Nibiru magját, amely a Föld magjából táplálkozik.

Kaptunk ismét sok információt, és tudásanyagot, ÉS TUDJUK, HOGY NAGY FELADATOK JÖNNEK.

Ez már a küldetés MAGa.

 

A Nibiru magját és a hét fő reptiliánt a SZERETET ENERGIÁIVAL gyengítettük el. Ezzel nem tudtak ugye mit kezdeni:)

Mi védve voltunk, eltakartak minket arany pajzsokkal és fehér leplekkel, csakúgy, mint a LOPOTT IDŐ HELYREÁLLÍTÁSÁNÁL.

 

Megváltoztattunk valamit. Érzem.

Én magam is más vagyok.

Érzelmileg, gondolatilag, energetikailag, fizikailag.

Sokkal energikusabb, türelmesebb, nem robbanok azonnal, nem zizegek annyira, nem vagyok olyan nyugtalan. Mintha a világ is más lenne körülöttem. A valóságot másként érzékelem, és néha úgy érzem, nem vagyok a testemben. Erről mások is beszámolnak. Máskor pedig nagyon is érzem a fizikai síkot. A teremtés felgyorsult, nekem azonnal leérkezik, amit kérek, és erről mások is meséltek, akik a szereken részt vesznek, vagy hallgatják a felvételeket. Változunk. Önmagunk vagyunk.

Akinek még nem gyorsult fel a tér és az idő, vagy a teremtés, annak még egy kis önbizalomra kell szert tennie.

 

CSAKAZÉRTIS MEGMUTATJUK, HOGY ELLEN TUDUNK ÁLLNI A SÖTÉT MÁTRIXNAK, ÉS ANNAK A KÉNYELMES MILIŐNEK, AMIT KÍNÁL A RABSZOLGASÁGÉRT CSERÉBE. MERT AZ EMBER MÁR NEM JÁR GYEREKCIPŐBEN. A FÉNYHOZÓNAK KÖSZÖNHETŐEN AZ EMBERISÉG ÚJRA MEGKAPTA ÉS ÉRZI A SZABAD AKARATÁT. MÁR NEM FOGHATUNK MINDENT AZ ORBÁNRA, A POLITIKÁRA, MEG MERT SZAR A VILÁG. Aki még mindig itt tart, az nem nőtt fel.

Egyébként is, aki ujjal mutogat, az négy ujjal magára mutat :)

Tehát: szabad akarat van és MINDAZ, AMI KÖRÜLÖTTED ÉS BENNED VAN, AZT BIZONY TE TEREMTETTED. És te is tudod megváltoztatni.

 

A sötét mátrix pusztul. A pénteki Egylélek vs Reptilian Mátrix Szertartás alatt megmutatták nekünk, hogy az Egylélek Párok mennyire fontosak, mert a Szerelem Energiáján rezegnek, és az Univerzum legerősebb eleme a Szer-elem. Ezt a 9 fátyol szer alatt is láthattuk. Amikor mind a kilenc fátylat eltávolítottuk.

Már nem vagyunk azok, akik akkor voltunk, amikor az Egylélek Szereket elkezdtük. Sokunknak megváltozott az élete azóta. Ez a szer pedig olyan volt, mint egy megváltás.

 

Jövő héten folytatom a hármas egységet:

  1. Egylélek Más Bolygókról Származó Karma Oldása Szertartás - EGYLÉLEK MÉLYLÉLEK OLDÁSOK I. - 2018. március 13. szerda, 20.00-22.00 SKYPE-on

  2. Egylélek Lélekszerződések és Fogadlamak Oldása Szer - EGYLÉLEK MÉLYLÉLEK OLDÁSOK II. - ATLANTISZI KOR, AZ EMBERISÉG KORÁBBI KORAI, MÁS BOLYGÓK, ÉS MÉG AMI MARADT AZ ELMÚLT EZREDÉVEKBŐL - 2018. március 15. csütörtök 20.00-22.00 SKYPE-on

  3. Egylélek Angyallá Válunk Szertartás - EGYLÉLEK LÉLEKEMELÉS - 2018. március 16. péntek 20.00-22.00 SKYPE-on

 

Az Egylélek vs Reptilian Mátrix, az eddigi szerek, és az elkövetkezendő szerek hangfelvételeit itt kérheted: esztermagegyseg@gmail.com

 

Áldás

Fény

Hit

Bizalom

Áramlás

A Szerelem Áradása

 

Eszter

2018.03.11.

Most már újra, személyesen, Budapest hangulatos belvárosában, a Westend környékén tudlak fogadni titeket, nagyon szép, csendes, harmonikus, nyugodt környezetben, a 13. kerületben.

 

Szólj hozzá

mátrix