2018. már 15.

A SÖTÉT KARMA SZÁLAI

írta: Eszter 777
A SÖTÉT KARMA SZÁLAI

A LÁTHATATLAN

A SÖTÉT KARMA SZÁLAI

A LÁTHATATLAN


A Marson hatalmas háború dúlt. Többen kényszerültünk rá, hogy olyan dolgot tegyünk, ami a mai személyiségünkkel összegyeztethetetlen és a lelkünk rezgésével is.

A Vénuszon volt  AZ UNIVERZUM NŐI ENERGIÁINAK KÖZPONTJA, 9 főpapnőt láttunk a tegnapi Egylélek Másik bolygókról származó karma oldása szertartás alatt, akik egy középen álló kőbálványba energiát sugároztak és azt kiküldték a világegyetembe, erősítve a női energiákat.

MEG AKARTÁK AKADÁLYOZNI, HOGY AZ UNIVERZUMBAN MINDEN BOLYGÓN A JANG ENERGIA ERŐSZAKOSABBIK OLDALA, A VÉR, HÁBORÚ, BOSSZÚ, PUSZTÍTÁS, URALÁS, RABSZOLGASORBA KÉNYSZERÍTÉS VEGYE ÁT A HATALMAT, ÉS A BÉKÉS, OTTHONTEREMTŐ, ÉLETET ADÓ JIN ENERGIÁT LENYOMTÁK A JANG SÖTÉT OLDALA ALÁ.

A főpapnőket elpusztították a Vénuszon, és az egész bolygó tűzbe borult. Láttuk.

A Vénusz és a Mars most halott bolygó.

A Szíriuszon az Egylélek Párok hüllő fertőzését gyógyították. Már többször írtam arról, hogy a legtöbb emberben most, itt a Földön, van ilyen fertőzés. Már alapvetően több százezer évvel ezelőtt belenyúltak az emberi DNS-be, és módosították azt, akárcsak az agyunk felhasználási arányait.

A fertőzést pedig jóval korábban tették bele a lélekmagba, és a DNS-be.

A DNS-ed tartalmazza mindazt, ami volt, van és lesz. Mindazt a hatalmas apró molekulákban megtestesülő tudást, rezgést, időben és térben történt dolgokat, karmikus szálakat, amik ma benned és körülötted meghatározza a valóságodat. A módosított DNS-sel, mindezt megerősítve a kilenc fátyollal és még számtalan mocskos trükkel, már nem volt nehéz az emberiséget lenyomni.

Ezen kívül másik bolygókon már gondoskodtak arról, hogy sötét karmát vegyünk magunkra. Volt, amit ránk kényszerítettek, - ezt hívom csinált karmának - és volt, amit mi hibáztunk el. Sok-sok életen át vezekeltünk érte.

Tegnap megállítottuk a vezeklést.

Minden bolygón, ahol tegnap jártunk, MARS, VÉNUSZ, SZÍRIUSZ, HOLD, ELSŐ BOLYGÓ, SZATURNUSZ, megállítottuk, hogy a sötét karma és a vállalt karma szálai tovább húzzanak  vissza minket.

Azt is tudjuk most már, hogy A FÖLD EGY KARMA-CIKLUS ÉLET-CIKLUS LEZÁRÓ ÁLLOMÁS,  A FELEMELKEDÉS EBBEN A REINKARNÁCIÓBAN MEGTÖRTÉNIK ÉS UTÁNA, VISSZATÉRVE A TEREMTŐ ANYÁHOZ - ELSŐ BOLYGÓ -, ÚJ CIKLUST KEZDÜNK, AMI MÁR NEM A BÜNTETÉSRŐL, A HÁBORÚRÓL, A VEZEKLÉSRŐL, A BŰNRŐL ÉS EGYEBEKRŐL FOG SZÓLNI.

Egy sötét korszakot tesz le a lelked, ezért érzed azt, hogy a Föld “büntetőbolygó”. Nem az. Az a Nibiru. Az egyház pokolnak hívja. Én inkább purgatóriumnak mondanám. A Föld nem büntetőbolygó. A Föld A VÉGSŐ ÁLLOMÁS. Itt emeljük vissza a 3D segítségével - test- lélek - szellem egységgel a Földet eredeti állapotába, és EGYSÉGBEHÍVJUK A NAPRENDSZERREL ÉS AZ UNIVERZUMMAL, majd asztrális-mentális egységet fogunk teremteni a világegyetemben.

 

A Holdon láttunk embereket és 21. századi épületeket és technikát :) No, de ezt tudtuk :)

/a Hold, meg a fekete fehér képek… a Hold nem fekete-fehér, mégis csak ilyen képeket láthatunk róla/

A Szaturnusz körüli gyűrűben volt fekete kódokkal megerősítve az időmódosítás, az időt gyakorlatilag visszafele forgatták. Mi újra indítottuk azt :)

A Vénuszon a főpapnőket megmentettük, a tomboló tüzet eloszlattuk.

A Marson letettük a háborús karmáinkat.

Az Első Bolygón hazaérkezés érzésben ölelve a Társunkat, az EGY-et, elengedtük az utolsó karmaszálakat is.

 

Pörgős volt, érdekes és felszabadító. Tegnap, egész nap nagyon feszült voltam, és éreztem a sötét oldal támadását. A többiek is hasonlóról számoltak be. Nagyon rossz energiák voltak és minden módon éreztük az erős akadályoztatást, hogy az esti szert ne tudjuk megtartani. A Nap egyébként is erős mágneses vihart támasztott az űrben, ami kb 14-étől 18-áig zavart okozhat az internet, és a telefon szolgáltatásban, és alapvetően az energiaáramlásban. Tombol a Napunk, szerintem helyrerakja az energiákat.

 

A Láthatatlan Univerzumokba olvadva, Csillagok között, Ismeretlen világokban, Ahol minden más mint itt, Látjuk önnön valónkat, Ahogy átalakulunk, Egy másik dimenzióban Is Egyek vagyunk. Összecsúszik az idő a térrel, Az örvényből fény tör elő, A végtelen befogad minket magába, Mágneses földöntúli erő, Évezredeken átívelő vonzódás, Két egymásra éhező lélek, Akik egymás karjába szédülnek. Robbanás előtt minden elcsendesedik, Hirtelen el se hiszed, hogy mégis, Nem készülsz rá, elringat az űr, Majd mindent beborít az arany és a kék, A vörös és a fekete, Az érzékek tánca kezdődik el, Minden dimenzióban kitör a beteljesülés. A két lélek minden világban egy, Leginkább ott, ahol láthatatlan, Ahol nálunk nagyobb erő tesz egymásévá, Ott, ahol minden végtelen és minden egy, Ahol minden elkezdődött százezer éve, Ahol a lelkünk magja fényként berobban, Kitölti a világot, magához öleli a Földet, Magáévá teszi a Napot, Befogadja a Holdat. Néha félünk nem bírjuk el, Túl erős lesz, elveszünk egymásban, De a csillag-örvényben szorosan, Csak egymás kezét fogjuk, Egymás szemébe nézünk ahogy, A világok megremegnek, Amikor a lelkünk egyesül. Eszter

 

 

Az Egylélek Másik Bolygókról származó karma oldása szertartás hanganyagát - és az azelőttieket és a most következőket - itt kérheted: esztermagegyseg@gmail.com

A hanganyagok sokszor meghallgathatóak, nagyon jól segítik a fejlődést, az áttöréseket, a felemelkedést.

A fájdalomtest oldása szer, a tapasztalatok alapján, A RAGADOZÓ-EMPATA, NÁRCISZTIKUS-EMPATA, LABILIS-EMPATA KAPCSOLÓDÁSOKRA IS HAT, segít az áldozatnak kiszabadulni.

 

Ma folytatjuk az Egylélek Lélekszerződések és Fogadalmak Oldása Szertartással.

jelentkezés: esztermagegyseg@gmail.com

 

Időpontfoglalás nálam /Budapesten vagyok, a 13. kerületben, a Westendhez közel/: sms 06 70 77 22 134

email: esztermagegyseg@gmail.com

 

Áldás, Egységbehívás

Eszter

2018. március 15.

“Éljen a magyar szabadság, éljen a haza” :)




Szólj hozzá

ikerlángok egylélek párok sötét karma karma oldás más bolygók karmikus energiái kényszeritett karma