2018. ápr 01.

EGYLÉLEK A SORS KEREKE SZERTARTÁS SKYPON

írta: Eszter 777
EGYLÉLEK A SORS KEREKE SZERTARTÁS SKYPON

2018. ÁPRILIS 6. PÉNTEK 20.00-22.00

Egylélek A Sors Kereke

SORSUNK FELSZABADÍTÁSA

Szertartás

Skypon

2018. április 6. péntek

20.00-22.00

III. BEVETÉS ANGYALOK:)



Az első lépésünk a saját valóságunk és sorsunk felé, amit MI TERVEZTÜNK ÉS MI AKARTUNK, NEM MÁSOK, az Lopott idő helyreállítása szer volt. A második lépés a Visszaáramlás Szer volt, amikor visszavettük, ami a miénk.

A harmadik lépésünk  pedig a Sorsunk felszabadítása lesz, az utolsó szálakat is kivéve a minket marionettbábuként manipulálni, magukhoz kötni akarók kezéből. Eddig úgy volt, ahogyan ők akarták. Eleinte harcoltunk, majd beletörődtünk, és ők győztesként dőltek hátra. Amíg a győzelmüket élvezték, /akár tudatos volt ez, akár nem/, addig mi szépen csendben kislisszantunk az életük hátsó ajtaján. Mire észbe kapnak, már nem vagyunk többé ott.

A Sors Kereke Szer ütős lesz. Mindent megmozgatunk azért, hogy a sorsunkban az történjen, aminek már meg kellett volna történnie, ugyanis az utóbbi években NEM VOLT ÉREZHETŐ AZ, AMI MOST MÁR IGEN: MINDEN A LEGJOBB IDŐBEN ÉRKEZIK. Minden akkor, amikor lennie kell. NEM, AZ ELMÚLT ÉVEKBEN AZ ÉREZTÜK, ÉS JOGGAL, HOGY EGY HELYBEN TOPORGUNK. Ezért. Mert a sorsunkat lekötötték mások a maguk szája íze szerint, ismétlem, akár tudatosan, akár nem, de ezt tették. A mindent akaró anyós, aki mindenbe beleszól, a téged folyton energiával leszívó, folyamatosan hívogató barátnő, az ex, aki nem akad le rólad, a munkahelyed, ahonnan úgy érzed, nincs szabadulás. A Sorsunkat lekötő erőt az égiek mutatták meg nekem, hogy megértsem, miért tudták megállítani azokat a dolgokat mindig, újra és újra, amelyeknek meg kellett volna történniük, MIÉRT KERÜLTÜNK SOKAN ÉVEK ÓTA LÉGÜRES TÉRBE, MINTHA EGY SZÜRKE KOPORSÓBA ZÁRTAK VOLNA MINKET. Mindannyian éreztétek ezt.

Most véget vetünk ennek. A szert a Fényhozóval az élen több entitás is vezeti majd, és jelen lesz A FÉNY HADSEREGE.

 

Mintha a szürkeségből lépett volna elő a fény és az IGAZSÁG. Stílusosan, a Hold évéhez illően. Először titokzatosan, és még nem kézzel foghatóan jelent meg. Meg kellett fejteni, mint egy rejtvényt. Asztrális rejtvényt. Ami eleinte még ködös volt és homályos, lassan egyértelművé válik A VALÓDI VALÓSÁG minden apró részletével, mint amikor összerakunk egy kirakósjátékot. Évek óta rakjuk össze a képet, és most végre tisztán látunk.

Hát akkor kezdődjék a valóság :)

A heti hármas egység a VALÓSÁGRÓL fog szólni. Arról, mi az igaz, mi a hamis. KI az igaz, KI a hamis. Ki csak játszik, ki valóban érez, ki az akit csak az érdekek hajtanak, avagy az ösztönök kielégítése, ki az, akit őszinte, tiszta, VALÓDI MÉLY ÉRZÉSEK, MELYEK SOSEM MÚLNAK EL. Mert amit a Teremtő Anya EGYként teremtett, az ember szét nem válassza, csupán egy időre tudja eltávolítani a két embert egymástól.

KÉT TEST EGY LÉLEK. De ki a Társ?

Ki nem az?

Jól érzed-e, hogy Ő?

Vagy csak ILLÚZIÓT KERGETSZ?

Sokan féltek attól, talán most kiderül, rossz irányba haladtatok eddig, pedig AZ IGAZSÁG SZABADDÁ TESZ, mondta Jézus. Ez így van. A heti hármas egységben  minden illúziót eltávolítunk az első szeren, a Fény a fényben szeren, ahol a FÉNY kerül a Fényre, és a Sötétség örökre szertefoszlik a szívben, a tudatban. Nem lesz többé mibe kapaszkodni, aminek mennie kell, és akinek mennie kell, menjen, mert csak FOGLALJA a helyet. Akinek jönnie kell, jöjjön, mert tárt kapuk várják. A csütörtöki szer lesz a legérdekesebb, és legfelkavaróbb. A KIVÁLASZTÁS - HASONLÓ A HASONLÓT VONZZA. Bevetjük a Vonzás Törvényét, és annak egyik alaptézisét, mégpedig a  hasonló a hasonlót vonzza jelenséget, amely nem is csak alaptézis, maga a lényege a vonzásnak. A TÁRSAD OLYAN, MINT TE.

Kiválasztjuk, és aki nem az, azt elengedjük. Keményen hangzik? Nem annyira az. Ha eddig jó irányba haladtál, akkor nem fogsz meglepődni. Ha rossz irányba, akkor mostantól jófelé fogsz menni.

Én nem tudhatom biztosra, ki a te Társad. Ezt csak te tudhatod. Én érezhetek dolgokat, láthatom az energiateredben a Férfienergiát, de a száz százalékos igazságot csak te tudhatod meg.

A hét harmadik szertartása megmozgatja az energiákat körülöttünk. SOKAN, SOKFÉLEKÉPPEN ÁLLÍTOTTAK MEG AZ UTÓBBI ÉVEKBEN SORSSZERŰ TÖRTÉNÉSEKET, AMIKET BEINDÍTOTTUNK AZ IDŐLOPÁS MEGÁLLÍTÁSÁVAL, ÉS AZ IDŐCSAPDA FELOLDÁSÁVAL. A VISSZAÁRALÁS SZERNÉL /Igazság Kardja, Szabadság Kardja/, VISSZAVETTÜK, AMI A MIÉNK.

A Sorsunkat lekötő emberek és energiák, melyek MEGÁLLÍTOTTÁK A SORS KEREKÉK, AZ UTOLSÓ LÉPÉSÜNK LESZ AZÉRT, HOGY AMI EDDIG MEG VOLT ÁLLÍTVA, AZ ELINDULJON.

Szóval komoly szerek lesznek a húsvét utáni héten. A Feltámadás jegyében, azért, hogy minden tiszta legyen.

Mert ami jön, azt tudni kell befogadni, és új életet kezdeni. Tiszta lappal. Ami jön, az még eddig nem volt a Földön, és az Eseményt megelőzően kell beérkeznie hozzánk. Élvonalban járunk. Nem mondtam, hogy könnyű lesz. Csak azt, hogy igaz.

 

Akkor hát a heti hármas egység:

  1. Egylélek Fény a fényben - ILLÚZIÓMENTESÍTÉS Szertartás Skypon - ELENGEDJÜK AZ ILLÚZIÓKAT. MINDEN ILLÚZIÓT AMI EDDIG FOGVA TARTOTT. 2018. április 4. szerda 20.00-22.00

  2. Egylélek A Kiválasztás  - HASONLÓ A HASONLÓT VONZZA Szertartás Skypon - 2018. április 5. csütörtök 20.00-22.00

  3. Egylélek A Sors Kereke - A SORSUNK FELSZABADÍTÁSA - Szertartás Skypon 2018. április 6. péntek 20.00-22.00

 

Jelentkezés, hanganyagok kérése, és a részletek: esztermagegyseg@gmail.com

elérhetőségem /CSAK SMS/: 06 70 77 22 134

 

Fény a fényben

Tűz a tűzben

Eszter





Szólj hozzá

LOPOTT IDŐ LOPOTT SORS ÚJRA KEZDÉS TISZTA LAP