2018. ápr 15.

SZABAD LÉLEK - A LÉLEK TISZTASÁGA SZERTARTÁS SKYPON

írta: Eszter 777
SZABAD LÉLEK - A LÉLEK TISZTASÁGA SZERTARTÁS SKYPON

2018. ÁPRILIS 20. PÉNTEK 20.00-22.00

SZABAD LÉLEK - A LÉLEK TISZTASÁGA SZERTARTÁS

A FELEMELKEDŐ TEREMTŐ EMBER

A TEREMTÉSEDET VISSZAFOGÓK

LEVÁLASZTÁSA RÓLAD

Skypon

2018. április 20. péntek

20.00-22.00

 

A heti Egység III. szertartása. A Lélek Szabadsága. A Teremtés tisztasága. Ez a szertartás kifejezetten arról szól, hogy felturbózza és SZÁMOTOKRA HASZNÁLHATÓVÁ TEGYE A TEREMTŐ ERŐTÖKET. Azokat az entitásokat, energiákat és embereket is leválasztjuk rólatok, akik visszahúznak titeket bármivel.

Szabadok vagytok, és jogotok van azt tenni, úgy élni, úgy érezni, abban dolgozni, tevékenykedni, ami nekünk a legjobb, és amire hivatottak vagyunk. VEGYÉTEK A KEZETEKBE A SORSOTOK IRÁNYÍTÁSÁT, AZ ÉLETETEK VEZETÉSÉT, ÉS LEGYEN EGY IGAZI ÉLET-TERVETEK. Ehhez az első lépéseket a lélekben kell megtenni.

A szer pontosan azt az energiát szabadítja fel a lelketekben, mely végre képes TARTÓSAN ÁTHANGOLNI A TUDATOT A TUDATOS, POZITÍV TEREMTÉSRE ANNAK TELJESSÉGÉBEN ÚGY, HOGY VÉGRE ELHISZED, AMIT TEREMTESZ, AZ OTT IS VAN A VALÓSÁGODBAN. Át fog írni a bőséggel szemben álló szükségre vonatkozó negatív sémákat benned, a pénzzel és a küldetéssel kapcsolatos rossz hiedelmeket.

A szert Gábriel és a Fényhozó fogják vezetni. Eredeti és egyedi párosítás :)

 

Az új kezdet jegyében a heti hármas egység középpontjában a LÉLEK áll.

A lélek kiáradása az ős-teni Teremtés kezdetekor.

A lélek eredete FELKUTATVA A LÉLEKGYÖKEREIDET.

A lélek szabadsága A TEREMTÉSED FELSZABADÍTÁSÁVAL.

Mindhárom szer a lelkedet teszi még teljesebbé, ragyogóbbá és TUDATSZINTRE EMELI  BENNED, HOGY A LELKED HALHATATLANSÁGA VAJON MIT IS JELENT. Neked, ebben az életedben.

Meg fogod ismerni a lelkedet, már amennyire most elbírod az információt.

A Lélek kiáradása, tisztulása és felszabadítása tökéletes ősteni egységben áll a teremtő erőddel, annak fizikai síkú használatával, a tudatosságoddal és a fizikai tested állapotával is. ÖSSZESSÉGÉBEN MINDENNEL.

Mert a lelked EGY mindennel, a tudat illúziói, és a test félelme az, ami a lelkek egységét - GLOBÁLISAN vett Egységét - megbontja.

A lelkünkkel végzett heti fénymunkát azonnal követni fogja a tudat és a test, a fizikai sík és a valóságunk.

Mint mindig.



A heti hármas Egység:

  1. Ősrobbanás A Nyitány - A Lélek Kiáradása -  Szertartás Skypon - A TEREMTÉSKORI LÉLEKMINŐSÉG - 2018. április 18. /8.4.8./ szerda 20.00-22.00

  2. Eredet - A Lélek Stabilizálása - Lélekgyökerek tisztulása - Szertartás Skypon - A FÉNYLÉNY TE VAGY - 2018. április 19. csütörtök 20.00-22.00

  3. Szabad Lélek - A Lélek Tisztasága - A FELEMELKEDŐ TEREMTŐ EMBER - A teremtésedet visszafogók leválasztása rólad - Szertartás Skypon 2018. április 20. péntek 20.00-22.00

 

A szertartásokról továbbra is hangfelvételek fognak készülni, és minden hangfelvétel utólag is elkérhető. Az eddig 69 Egylélek Szer felvétele is megvan nálam. A hangfelvételek megkapása és a szereken való részvétel, valamint nálam minden tanácsadás és oldás, emelés és tisztítás, képzés feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

érdeklődés, részletek, szerekre való jelentkezés, hangfelvételek kérése, időpontkérés: esztermagegyseg@gmail.com

 

Önbizalom, Teremtés,

MINDEN GONDOLAT MEGELEVENEDIK

Eszter

 

Szólj hozzá

skype szertartás szabad lélek