2018. máj 04.

KIFORDÍTOTT VILÁG

írta: Eszter 777
KIFORDÍTOTT VILÁG

KIFORDÍTOTT VILÁG

“Sokan közülük még nem érettek meg az igazságra. Oly mértékben ragaszkodnak a mátrixhoz, függenek tőle, hogy bármire képesek, hogy megvédjék azt. “ /Morpheus - Mátrix. 1999/

 

Biztosan találkoztál már igazi nem-emberekkel. Akiknek hiába mondod el ezerszer ugyanazt az igazságot, meg sem hallják, vagy ha meg is hallják, a szívükig nem jut el, amit mondasz. Látod, ahogyan tönkreteszik a saját életüket, és bebeszélik maguknak, hogy ez így jó. Panaszkodni viszont mindig tudnak - és általában téged találnak meg. Elmondják, hogy milyen rossz az életük, hogy nincs pénz, nem jó a párkapcsolat, a család, az otthon káosz, a gázt mindjárt kikapcsolják. Te, mint megmentő programmal ellátott fénymunkás, azonnali és nagyon jó tanácsokat adsz nekik, majd ők mindent szépen sorjában megcáfolnak, az igen, de… kezdetű mondatokkal.

Valaki egyszer azt mondta, hogy minden, ami a de előtt van, az semmit nem ér..:)

Azt is mindig érezted, hogy te MÁS vagy, mint a többiek. Kilógsz a sorból. Nem fogadnak el. Már a suliban kiközösítettek. Kigúnyoltak, azt mondták, álomvilágban élsz. Nem akartál, nem tudtál úgy belesimulni a mátrixba, abba a felszínes életbe, amit ők élnek, ahogyan ők tudnak. Ahogyan simulékonyan, mindig az adott helyzethez alkalmazkodva, szinte szerepeket vesznek fel.

Jól elboldogulnak. LÁTSZÓLAG. TUDOD HOGYAN CSINÁLJÁK?

Menekülnek az elől, amibe te éppen mostanában, vagy akár már jó régóta bele-belenézegetsz. A LELKÜKTŐL.

Mert a lelkük oly hatalmas, fényes, örökkön való, oly csodálatos, hogy egyrészt fel sem fogják, mit hordoznak magukban, mekkora AJÁNDÉKOT. Másrészt nem is ÉLNEK VELE. Csak vannak. Nem a lélekkel kötöttek szövetséget, hanem A TESTTEL.

A Test.

Csak azt fogadják el, ami kézzel fogható.  Ami a fizikai valóságban LÁTSZIK. A mátrixban.

Ami belül van, az voltaképpen homályos, sejtelmes.

Tudják, hogy valami baj van velük. Azt azonban nem tudják, hogy mi. Nem ismerik a lelküket, sem azt, amit a lelkük tenni tud, és azt sem, amit a tudatuk tenni tud. Sőt. A testüket sem ismerik, mert csupán ALAPFUNKCIÓKRA HASZNÁLJÁK. A test szoros egységben, összefüggsében működik együtt a tudattal és a lélekkel. Jó esteben.

Ha nem így van, akkor jönnek a betegségek. Kisebbek és nagyobbak. Akkor kezd a valóságuk darabjaira omlani, AMIKOR ELŐSZÖR NÉZNEK BELE A SAJÁT LELKÜKBE.

Amikor meditálni kezdenek. Kitekinteni a fizikai síkról.

Akkor látják meg, mi van A MÁTRIXON KÍVÜL.

 

Milyen érdekes az a tény, hogy ahhoz, hogy lásd, mi van a mátrixon kívül, BEFELÉ KELL FIGYELNI. Ebből azt a következtetést lehet levonni, hogy az, ami a mátrixon kívül van, az a lelkedben is ott van, ÉS BÁRMIKOR ELŐ TUDOD HÍVNI.

 

A mátrixon kívül nincsen más, csak fény, szeretet, teremtő erő, tiszta energia, és egy olyan valóság, melyet úgy formálsz, úgy alakítasz, ahogyan te akarod. Minden fény, energia úgy idomul a kezeidhez, mint egy darab agyag. Bármi lehet belőle. Minden tőled függ. Csupán LÁTNI KELL A FÉNYT ÉS A TISZTA ENERGIÁT.

 

Tegnap, a Mátrixon Kívül Szeren mindent láttam. MINDENT, AMIT EZEN A TUDAT SZINTEN LÁTNI LEHET, ÉS NEM CSAK ÉN. Látták a többiek is.

Láttam a kezünkben áramló energiák színeit. Láttam a kezünkben a Szabadság Kardját, Igazság Kardját. Láttam a szívünkbe beépített Kék Kelyhet, a szívünkben ragyogó összefonódott Hajnalcsillagot és Főnixet. Láttam a bennünk összefonód, egységre lépett, EGYSÉGRE HÍVOTT annunaki és szíriuszi enegiákat. Láttam a sejtmagjainkat világítani. Láttam az agyunk idegpályáiban a szinaptikus mozgást, ahogy mennek oda-vissza az információk. Még az áramló vérünket is láttam, vörösen fényleni bennünk. A dobogó szívünket. MINDENT. Láttam az összes istent és istennőt, a Fény hadseregét körülöttünk. Láttam TISZTÁN a Fényhozót, ahogy belép a zöld, rovásírás jelekkel felvértezett piramisainkba és életre kelti A MÁTRIXON KÍVÜLI TISZTA ÉNÜNKET. AZ IGAZI ÖNMAGUNKAT.

Csodálatos, átadhatatlan élmény volt.

Nem találok rá szavakat.

LÁTTAM A RÉSZT VEVŐK ÁRAMLÓ ÉRZÉSEIT, AZOK SZÍNEIT. LÁTTAM A GONDOLATAIKAT. LÁTTAM, AHOGY KIKÓDOLÓDIK BENNÜK SÖTÉT MÁTRIX, HOGY ÁTADJA A HELYÉT A TISZTA ENERGIÁNAK.

LÁTTAM A BENNÜNK SZÜLETŐ MENYORSZÁGOT.

 

Négy kulcsot kaptunk Gábrieltől.

PÁRKAPCSOLAT KULCSA.

BŐSÉG KULCSA.

CSALÁD KULCSA.

KÜLDETÉS KULCSA.

Egy sötét mátrix kódokat magában futtató üveg felülethez érintettük őket egyesével, és kikódoltuk ezeket a mátrixból. Instrukciókat is kaptunk hozzá, mert végig csatornáztam hol Gábrielt, hol a Fényhozót.

 

Lejött az ÚJ ANGYAL, aki a mátrixon kívül fogja mostantól segíteni az emberiséget. A nevét ismerjük, de őt magát másnak hittük, mivel a világ, akárcsak a Fényhozót, őt is másnak ismeri. Sokan rossznak, és félnek tőle. Elmondhatom nektek, bizton állítva, az az angyal, akit tegnap láttunk, nemhogy nem volt félelmetes, hanem csodálatos volt. A maga tökéletes egyszerűségében, segíteni akarásában, szeretetében, hálájában érkezett le hozzánk, és meglepő módon úgy hívják:

ASHRAEL.

Jól olvasod.

Az egyik részt vevőnek mondta meg a nevét, már a szer elején jeleztem neki, hogy az angyal neki mondja meg a nevét. Tehát nem új angyal ő. Távolról sem. A halál angyalaként tartják számon, de mióta a Fényhozóról is kiderült az igazság, én már semmin nem lepődök meg :)

Nem halált hozott, sem pusztítást. Csodát hozott. Teremtést. Fényt. Áldást.

Erőt és hitet nekünk, és azt kérte, ha nem igazodunk ki a mátrixban, őt szólítsuk. Írjunk naplót, vezessük a következő hét napban érkező mátrixon kívüli felismeréseinket.

Ashrael. Nem a halál angyalaként jelent meg, HANEM AZ ÉLET ANGYALAKÉNT. Az újjászületés angyalaként.

Tudjátok, hogy a mátrixban minden az ellenkezője, és mindennek a fordítottja az igaz. A Fényhozó nem a gonosz, hanem az emberiség megmentője. Ashrael nem a Halál angyala, hanem az Életé. Teljesen, vitathatatlanul logikus.

 

A Fényhozó ISTEN KARDJÁT hozta le a Forrásból, és Földanya magjába szúrta, MEGTERMÉKENYÍTÉSI RÍTUSKÉNT, amit MAG KIÁRADÁS KÍSÉRT Földanya magjából, elindítva egy domino effektust: a megváltoztatott, megfordított életek visszafordulnak, mert ha egyvalakinek valamikor megfordították, annak élete mindenki máséra is kihatással volt, majd azoknak élete is másokéra, és így tovább. Amikor csak egy ember élete megfordult a Földön, onnantól mindenki másé is megfordult, a Földön végigsöpört a domino effektus. A visszafordított valóság.

 

Még mindig a hatása alatt vagyok. Eszméletetlen volt :)

Nem voltunk sokan tegnap. Még sokan nem érettek meg a valóságra.

Nem magára a szerre, hanem arra, ami ennek a következményei: hogy mostantól nem tudsz a mátrixban éber álomban tovább élni. Látod a mátrixot, az emberek érzéseit, gondolatait, látod a manipulációt, a Földön uralkodó hamisságot, felszínességet, kicsinyességet, rosszindulatot, gátlástalanságot.

De nem csak ezt látod. Látod a Földön lévő Fényt is. A tiszta, igaz embereket. Az áramló szeretetet,amit energiaként egy gyönyörű, AZ EGÉSZ UNIVERZUMOT BEHÁLÓZÓ FÉNYHÁLÓBAN LÁTTUNK IS TEGNAP. Igen. Az EGÉSZ Univerzumot. Nem csak a Földet hálózza be a fényháló.

 

A Földet TÉNYLEG LÁTTUK KIFORDULNI MAJD VISSZA ÚGY, HOGY A MAGJA KERÜLT KÍVÜLRE, A MEGTERMÉKENYÍTÉSI RÍTUS UTÁN. Majd az egész visszafordult, de már MÁS VOLT.

Minden megváltozott.

Mi is változunk a változó világgal.

 

A szer legvégén KIDERÜLT, HOGY A PIRAMISAINK TÓTÁGAST ÁLLTAK VÉGIG:) Visszafordították és TÉNYLEG VALÓS HÁNYINGERT ÉREZTÜNK, és szédülést egy pillanatra, AHOGY A VALÓSÁGUNKAT VISSZAFORDÍTOTTÁK.

 

Ez egy nagyon meghatározó szer volt. A saját valóságomban érzem. Már sokszor és folyamatosan kódoltam ki magamat, magunkat a mátrixból az elmúlt egy évben, amióta először láttam meg, milyen a mátrixon kívül. /Akkor csináltam ezt a blogot is/, de most először úgy igazán bement az info.

Éreztük a TÁRSUNK érzéseit is tisztán, el ne felejtsem :) Hát… szavakkal le sem lehet írni azt, amikor ezt érezhettük. Minden ember érzését éreztük utána, akikkel valaha és most kapcsolatban állunk. Én az érzések szintjén sokmindent meg is tudtam ezáltal, de a többiek is.

Még egy nagyon fontos eleme a szernek: egy piros bogyó, amolyan gyümölcsös termés, de a piros tablettát szimbolizálta, Gábrieltől kaptuk, lenyeltük és robbant a torokcsakrában, fénnyel, majd onnan átterjedt minden csakrára.

Gigamega szer volt :)

Hallgassátok meg :)

 

A Morhpehus idézethez pedig, a cikk címsorában: igen, bizony, oly mértékben függenek az emberek a saját hazugságaiktól és az illúziótól, melyben élnek, hogy minden módon megpróbálják védelmezni azt. A Torony évében - 2016-ban - sokunk Tornya omlott össze végleg, és másoké is, azoké is, akik nem spirituálisak és mindezekről semmit nem tudnak, azonban TÚL SOKAN ÜCSÖRÖGNEK MÉG A TORNYUK ROMJAIN A RÉGI ÉLETÜKET SIRATVA. A mátrixot siratják, melyben rabok voltak, mert nekik jó volt rabnak lenni, és mert

NEM TUDNAK MIT KEZDENI A SZABADSÁGGAL.

 

Egy korlátok, keretek nélküli világban félnek, és főleg önmaguktól. Nincs elég önbizalmuk, magukba vetett hitük ahhoz, hogy önmaguk erejéből építsenek fel valamit, hogy a bőséget maguk teremtsék, hogy ne másoktól függjenek. Alszanak. A Torony romjain.

 

Mi éberek vagyunk, és még éberebbek leszünk.

Csodákat teremtünk magunknak és másoknak, és csodákat kapunk és adunk. A szer után letisztultság van. Nyugalom. Béke. EGYÉRTELMŰSÉG.

Mert már tudjuk, ami a mátrixon kívül van, AZ AZ EGYETLEN IGAZSÁG, ÉS MI ÉLÜNK VELE.

 

Áldás

Eszter

2018. május 4.

 

A szertartások hanganyagait kérheted, illetve a szerekre jelentkezhetsz és időpontokat kérhetsz az új emailcímemen tőlem: eszter888fenyhozo999@gmail.com




Szólj hozzá

igazság Mátrix fordított világ Illuminati