2018. máj 05.

ÚJJÁSZÜLETŐ MAG NÉPE - A SZAKRÁLIS MAGYAR KIRÁLYRÓL

írta: Eszter 777
ÚJJÁSZÜLETŐ MAG NÉPE - A SZAKRÁLIS MAGYAR KIRÁLYRÓL

ÚJJÁSZÜLETŐ MAG NÉPE

A SZAKRÁLIS MAGYAR KIRÁLYRÓL

Baál Napisten megkoronázta a Szakrális Magyar Királyt

A tegnapi Mag Népe Újjászületés Szer nyomán

 

A Szent Koronával kezdődött. Feltöltöttük és kitisztítottuk a negatív energiákat belőle. Szer kört alkottunk Nagymagyarország felett. Összekapcsolódtunk a Koronával és  egymással. Baál a Nap magjából töltött minket, arany kristályokkal töltöttük Földanyát és Nagymagyarország területét.

Ez csodálatos volt, azonban a fénymagok akik ugyanezen dolgoznak, sok ilyet láttak már. Sok hasonló szert csináltak, sok évtized alatt.

Azonban amit mi láttunk tegnap, azt ők biztosan nem…..

Nem számítottam arra, hogy érezni fogjuk a szakrális magyar király jelenlétét, arra pedig, hogy  Baál megkoronázza, főleg nem…. nem láttuk az arcát. Nem tudjuk, ki ő, de éreztük, mekkora ereje van. A szívcsakrájával kapcsolódott hozzánk, mi pedig hozzá. EGYSÉGRE LÉPTÜNK VELE. Végig azt éreztem, akárki is ő, tudja, hogy mi történik, és hogy ő ebben, amit tegnap csináltunk, benne van… ez olyan csoda, amit felfogni sem tudunk… mert a szakrális magyar királynak nagy ereje van, ez biztos. Olyan tudatosság lengi körbe, olyan hit és célratörő tettek, amiről tegnap éreztük, biztosan célba is ér, méghozzá minden síkon, mert ő egyszerre több síkon is tevékenykedik, mentális-asztrális-fizikai. Pontosan tudja, mit csinál és jó úton halad. Fel fogja fedni a kilétét, és kezébe veszi a fénymagokat, összefogja őket, de a fizikai síkon is pontosan tudja, mit kell tennie.

Egy fiatal emberről lehet szó, a kapott információk alapján, középtermetű, sötét hajú, karizmatikus.

Éreztük a szeretét és a hatalmas hitét ebben az egészben.

Éreztük az energiáit, és azt, ahogy vele összefonódunk.

Baál megkoronázta. A Szent Koronát tette a fejére, mely abban a pillanatban felragyogott. Meg voltunk hatódva, ahogy megkapta a jogart és az országalmát is.

A Fényhozótól Isten Kardját is, melyet a magyar földbe szúrt, és hasonló megtermékenyítési rítust hajtott végre, mint előtte egy nappal a Fényhozó a Mátrixon kívül szerben.

A magyarság kétségeit, egymásnak feszülését, ellenségeskedését is oldottuk, és azt is, hogy évezredek óta van a magyarságban egy reményvesztett szomorúság - MINT KIDERÜLT, EZ EGY MÁTRIX KÓD, nem lep meg -, és ezt oldottuk ki a magyarság szivéből a szakrális magyar király szívén keresztül….

Leírhatatlan volt….

Nagyon pörgős volt, sok képpel, és még mindig a hatása alatt vagyok, euforikus állapotban :) Voltaképpen a szertartás első harmadától, ahonnan megjelent, a szert ő vezette. Irányításra termett, arra, hogy visszaadja nekünk a hitet, amit elvesztettünk, a reményt és a fényt. Akárki is ő, KÖVETNI FOGJUK. Ebben biztos vagyok. Senki nem fogja kétségbe vonni a személyét, az erejét és a tudását. Olyan kisugárzása lehet a valóságban is, hogy mindenki hallgatni fog rá, és úgy, ahogyan Nostradamus megjósolta: “Magyar földön Istenhez kiált és Isten meghallja majd a szavát, ő lesz, kinek szavára minden országban adnak, és önként a kezére bíznak minden hatalmat.”

 

VISSZAKAPTUNK VALAMIT, AMIT ELVESZÍTETTÜNK.

VALAMIT, AMI MI MAGUNK IS VAGYUNK.

 

Az Illuminati-szabadkőműves-reptilian fejjel lefelé álló fekete piramist a mindent látó szemmel együtt ELPUSZTÍTOTTUK a királlyal az élünkön. MOST ELŐSZÖR CSINÁLTUNK VALAMIT VELE EGYÜTT EGY SZERBEN, de jelezte: ez csak a kezdet.

Várom a folytatást :)

 

Felemelő volt.

TUDJUK, HOGY NEM VAGYUNK MÁR EGYEDÜL.

Van mellettünk valaki, aki ugyanabban hisz, ugyanazt képviseli, amit mi és nem fél tenni is érte. Minden síkon és dimenzióban. Tiszta szívvel.

Sokmindenki pályázik a magyar királyi címre :) Ezt tudjuk. Azonban CSAK EGY IGAZ KIRÁLY VAN. És mi tudjuk majd, hogy ő az, fel fogjuk ismerni, mert régen is ő volt, aki a magyar népet a fénybe vezette, és képviseli Baál erejét.

Áldás a magyar földre, áldás a magyar népre

ÚJJÁSZÜLETTÜNK.

 

A szertartás hanganyagát itt kérheted: eszter888fenyhozo999@gmail.com

 

Áldás

Fény

Hit

Bizalom

Eszter

 

2018. 05. 05.

 

Szólj hozzá

magyarok istene Magyar Királyság MAGYARSÁG magyarság újjászületése Szakrális Magyar Király