2018. máj 06.

ÖNFELOLDOZÁS SZERTARTÁS SKYPON

írta: Eszter 777
ÖNFELOLDOZÁS SZERTARTÁS SKYPON

2018. MÁJUS 9. SZERDA, 20.00-22.00

Önfeloldozás Szertartás

A LÉLEKMAGBAN REJLŐ UTOLSÓ KERESZT FELOLDÁSA

MIHÁLY ARKANGYAL KÉRÉSÉRE

Skypon

2018. május 9.

20.00-22.00

 

A heti hármas egység alapvonulata a Feloldódás, Helyrekerülés, Teremtés folyamata.

Három olyan csodálatos fény-szertartás, amely ezt követi, tökéletes pontossággal. A dátumaik is magukért beszélnek: 05.09., 05.10, 05.11.

Egy feloldódás, egy helyrekerülés, egy teremtő új kezdet.

Az égiek mindig pontosat és gyönyörűt alkotnak velünk együtt :)

Az Önfeloldozásnál OLDÁSI TECHNIKÁKAT FOGTOK TANULNI Gábriel modellező készsége mentén, és persze fel is oldozzátok magatokat bármi alól, amiről úgy érzitek, a ti “bűnötök” - holott tapasztalás volt.

A Szent Grál Szertartás már a nevében is olyan, amire felkapjuk a fejünket. Amikor megsúgták a címét, úgy éreztem, ez hatalmas megtiszteltetés. A Szent Grál Szertartáson a Földön és Univerzumban lévő elnyomott női energiát állítjuk méltó helyére, ÉS EGYSÉGBE HÍVJUK A férfienergiával. A Szent Grál minden nő méhében van, de van egy nagyobb, egy EREDETI, ahonnan a nőieség ered, EZT AZ EREDETIT FOGJUK KISZABADÍTANI ugyanúgy a láncok alól, mint a Főnixet tettük.

A Magyar Királyság  Szertartás pedig….. azt hiszem, a Mag Népe Újjászületés Szer után sejtitek… :) A Szakrális Magyar Királlyal együtt megteremtjük a magyar egységet, ÉS FELOLDOZZUK A MAGYARSÁGOT AZ ŐSI  ÁTOK ALÓL.

Lesz hát dolgunk :)

Fénytestvéreim, tartsatok velem :)

 

A heti hármas egységünk első szertartása az Önfeloldozás  Szertartás. Valami mélyen a lelkedben vár feloldozásra. Ezt a képet, a lelketek mélyén rejlő feleslegesen cipelt KERESZTET Mihály Arkangyal mutatta nekem és kérte, oldjuk fel magunkban. A Fényhozó kérésére Gábriel ön-oldási technikákra tanít titeket, ami sokat segít majd a mindennapokban. Mindaz, amit feloldozunk magunkban, nagyon előre fog vinni minket, újabb hatalmasat dob a fejlődésünkön. Csodálatos út ez, még ha nem is könnyű, de legalább igaz :)

Az Önfeloldozás Szertartást természetesen Jézus vezeti, jobbján Mihály Arkangyallal.

 

A heti hármas egység:

1. Önfeloldozás Szertartás Skypon, A LÉLEKMAGBAN LÉVŐ UTOLSÓ KERESZT FELOLDÁSA MIHÁLY ARKANGYAL KÉRÉSÉRE - 2018. május 9. szerda 20.00-22.00

2. Szent Grál Szertartás Skypon, AZ EREDETI ELSŐ SZENT GRÁL FELSZABADÍTÁSA, A NŐ ÉS FÉRFI EGYSÉGBEHÍVÁSA AZ UNIVERZUMBAN - 2018. május 10. csütörtök 20.00-22.00

3. Magyar Királyság Szertartás,  A MAGYARSÁG FELETTI ÁTOK FELOLDÁSA - Skypon, 2018. május 11. péntek. MINDENKIT VÁROK, AKIK A MAG NÉPE ÚJJÁSZÜLETÉS SZEREN RÉSZT VETTEK, MIVEL TI VAGYTOK ERRE KIVÁLASZTVA :)

 

A szertartások hanganyagait kérheted, illetve a szertartásokra jelentkezhetsz, valamint időpontot kérhetsz tőlem itt: eszter888fenyhozo999@gmail.com

 

Áldás a fénymunkátokra

Hála

Eszter



Szólj hozzá

feloldozás Jézus Mihály