2018. máj 15.

11 JEL, HOGY A FÉNYOLDALON VAGY

írta: Eszter 777
11 JEL, HOGY A FÉNYOLDALON VAGY

11 JEL, HOGY A SÖTÉT OLDALON VAGY

11 JEL, HOGY A FÉNYOLDALON VAGY

 

  1. Elkezded visszakapni azokat a dolgokat, és értékes embereket, akiket elveszítettél. A szerelmet is, ha elvesztetted, a bőséget is, a küldetéshez egész eszköztárat raknak eléd az istenek.

  2. Állandóan támad a sötét oldal, megállás nélkül. Edzenek, hogy ha jön az Esemény, képben légy, és tudd, mi a teendő, MERT OTT EZREKET KELL NAPI SZINTEN EMELNI A FÉNYBE PUSZTA ENERGIÁVAL.

  3. Éjszaka is harcolsz, nem csak nappal, álmodban jönnek a furcsa képek, furcsa események, és tudod amikor reggel felkelsz, hogy éjszaka egy másik dimenzióban a Fényért harcoltál.

  4. A dolgok lassacskán, de beindultak és érzed, hogy gyorsul az idő, és a tér szinte megfoghatatlan, tehát AMI LASSAN INDULT AZ GYORSAN FOG FOLYTATÓDNI.

  5. Egyre többször vagy libabőrős és napközben látomásaid vannak, neked, aki saját bevallása szerint nem LÁT :)

  6. Érzékeled a testetlen lényeket, legyenek jók vagy rosszak, és egyre több olyan ember talál meg, akik szintén “paranormális” eseményekről számolnak be.

  7. Egyre jobban érdekel a világ spirituális oldala, és minden írásból azt veszed le, hogy még tanulnod kell, és minél többet tudsz, annál jobban érzed, mennyi mindent nem tudsz még:)

  8. Egyre többször érzed a hálát és az alázatot, a vallás a maga legszebb formájában úgy talál meg, hogy mintha ötvöződne a világ összes vallása benned, mert megérted a vallás lényegét, és kialakult benned az ELFOGADÁS.

  9. Folyamatosan több síkú létezést érzékelsz magadban, és ez így is van.

  10. Felismerted a Társadat, vagy tudod, hogy hamarosan érkezik, ezért ELKEZDTÉL FELKÉSZÜLNI.

  11. Érzed, hogy a fény győzedelmeskedik és a világ megérett az Újjászületésre

 

11 JEL, HOGY A SÖTÉT OLDALON VAGY

/akasztást, máglyán égetést nem kérek:) /

 

  1. Semmi sem sikerül, de te még mindig másokat okolsz érte.

  2. Cinikusan szemléled a világot és úgy érzed, megérett a pusztulásra. Minden hitedet elveszítetted MINDENBEN.

  3. Nem érted, miért beszélnek mások Fényről meg Újjászületésről, Egységről meg Társakról, TE EZEKBEN MIND NEM HISZEL, SŐT ISTENBEN SEM HISZEL, CSAK MAGADBAN - de bizony tévesen hiszel magadban, mert MAGADAT SEM LÁTOD TISZTÁN. Csak azt hiszed, hogy igen, de A MÁTRIXBAN VAGY.

  4. A világ számodra tele van haraggal, hazugsággal, és irigyled azokat, akiket bőség vesz körbe, biztosan ellopták másoktól, azokat pedig mindennél jobban gyűlölöd, akik boldogok, biztosan hamar véget ér a boldogságuk és rájönnek, hogy A SZERELEM CSAK ILLÚZIÓ ÉS ROMLÁSBA DÖNTI AZ EMBERT.

  5. A pénz újabban még fontosabb lett számodra, mint korábban bármikor, és ennek ellenére SEM JÖN a pénz. Bármit csinálsz, nincs  pénzed. VAGY HA VAN, HÁT NEM TESZ BOLDOGGÁ, MERT FOLYTON ATTÓL FÉLSZ, HOGY ELVESZIK.

  6. Az emberek szerinted idióták mert nem látják, hogy az emberiség halálra van ítélve és nincs remény. Legjobb lenne kiszállni és egy másik bolygón landolni. Eleged van, DE AMÚGYSEM FOGSZ SOKÁIG ÉLNI -SZERINTED.

  7. Lelkiismeretfurdalás nélkül nyúlsz szerelmi kötések, rontások után, és nem baj, ha démoni alku is van benne, ÚGYSINCS FEKETE MÁGIA, CSAK A SZÁNDÉK A LÉNYEG UGYE, A TE SZÁNDÉKOD MEG JÓ, MIÉRT NEM LÁTJA MÁR BE XY, HOGY HOZZÁD TARTOZIK ÉS VISSZA KELLENE JÖNNIE HOZZÁD.

  8. Úgyszintén lelkiismeret furdalás nélkül BEFOLYÁSOLSZ MÁSOKAT, HOGY ELÉRD A CÉLJAIDAT, mert a manipuláció egy jó játék és amúgyis MINDEN EMBER CSAK EGY SAKKBÁBU EGY SAKKTÁBLÁN, A VILÁG MÁR CSAK ILYEN, NEHOGY MÁR TE LEGYÉL A KIVÉTEL, AKI NEM MOZGATJA ŐKET.

  9. Szerinted nem létezik olyan, hogy összetartozó  párok, csak olyan, hogy egy férfi és egy nő fejlődik egymáshoz, és kész. Ha meg nem passzolnak, max szétválnak, kit érdekel. Téged úgyis csak az érdekel, hogy aki melletted van, AZ AZT CSINÁLJA, AMIT TE AKARSZ. /ez benned persze nem tudatos, te csak azt látod, hogy vannak a világban a szolgák és az urak és te nem a szolgákhoz akarsz tartozni, DE NEM LÁTOD, HOGY AZ VAGY! EGY HATALMAS, GLOBÁLIS JÁTSZÓTÉREN EGY HATALMAS SAKKTÁBLA EGYIK MELLÉKES FIGURÁJA VAGY ÉS AKKOR LÖKNEK FÉLRE, AMIKOR AKARNAK, HA AZ UTUKBAN ÁLLSZ. Mindezt persze úgy értelmezed, hogy MÁSOK rosszak. Te nem hibáztál. Amíg ezt így látod, és nem nézel magadba, addig az életed ugyanolyan pokol lesz, mint amit eddig is CSAKIS MAGADNAK TEREMTETTÉL./

  10. Mindig vársz valamire, de soha nem jön el az a valami vagy valaki. Te pedig vársz tovább és közben PRÓBÁLOD AZ IDŐT ÉS A TERET MEGGYORSÍTANI /MANIPULÁLNI/, hiszen amúgy sincs Isten, rá nem számíthatunk, itt hagyott minket, miután látta, hogy a Föld egy elb...ott kísérleti telep és befuccsolt a kísérlete/. Amíg várakozol, addig MÁSOKAT BÜNTETSZ. MAGAD HELYETT.

  11. A múltban élsz és a múltadban is mindenkit okolsz, a jelenedben és a jövődben is. Mindenki hibás, csak te nem vagy az. Annak érdekében, hogy jelenlegi poklodból kitörj, BÁRMIRE KÉPES VAGY ÉS BÁRKIT ELTIPORSZ. Egy valamire nem vagy képes: önmagaddal őszintén elbeszélgetni és nem azt nézni, ki mit csinált körülötted, hanem hogy te mit csináltál másokkal. Amitől a legjobban félsz: ha egyszer is szembenézel magaddal, rájössz, hogy nem vagy olyan, amilyennek magadat hitted, se menő, se macsó, se kemény, se okos, csupán EGY ELVESZETT LÉLEK…

 

Hát ennyi.

Áldás

Eszter

2018. május 15.

 

elérhetőségem és időpontfoglalás: eszter888fenyhozo999@gmail.com

Szólj hozzá

11 jel hogy a fény oldalon vagy 11 jel hogy a sötét oldalon vagy