2018. máj 17.

MÁTRIXON KÍVÜL AZ ESEMÉNY ELŐTT

írta: Eszter 777
MÁTRIXON KÍVÜL AZ ESEMÉNY ELŐTT

TANULSZ, TÖLTŐDSZ, FEJLŐDSZ, EMELKEDSZ. MAG KÖZÖSSÉG.

MÁTRIXON KÍVÜL AZ ESEMÉNY ELŐTT

 

Az emberiség nagy része mélyen alszik. Mindössze maroknyinak tűnik az a néhány millió ember, aki ébren van. Aki ébren van, már felfogta a helyzet súlyát, de azt is tudja, hogy az Emelkedő Teremtő Ember mire képes.

Mindenre.

Sokkal nagyobb erők birtokában vagyunk, mint hinnénk. A fizikai sík most nehezebb, mint bármikor, mert a lelkünk már kiáradt, a tudatunk már kinyílt és néha a fizikai síkot bagatellnek érezzük ahhoz képest, amit látunk és érzékelünk így, öntudatra ébredten, kinyílt és tudatosan használt képességekkel.

Érezzük, hogy a Fény körbevesz minket. Aki jól lát asztrálon, az egész nap többdimenziós létezést él át. Az idő és a tér másként viselkedik körülöttünk, MERT MÁR RÁNK REAGÁL.

Nem mi az időre és a térre.

Nem vagyunk többé sem az idő, sem a tér rabjai oly mértékben, mint eddig, de azért még a rabjai vagyunk, csak már másként bánunk ezekkel. Nem engedjük, hogy a mókuskerékbe kényszerítsenek minket.

Aki közületek alkalmazott, ugyanúgy egyre szabadabb még beosztottként is, mint eddig, mert az egészet másként fogja fel. Ez a másként felfogás persze nem mindig tetszik másoknak :) Csodálkoznak azon például, hogy te miért nem félsz, mint ők, hogy a munkahelyedet elveszíted. Miért nem rettegsz a pénz hiányától. Miért nem futod ugyanazokat a köröket, mint ők.

Mindig vannak, akik lenéznek és elítélnek téged ezért. Mások azonban segítséget kérnek és te meg is adod nekik. Észre sem vetted, hogy már egy ideje a küldetésed útját járod. Szerinted mindent ugyanúgy teszel, mint eddig, csak kicsit több lett a feladat, és több dolog okoz örömet. A küldetésed azonban a képességeidnek megfelelően irányba állított.

A Földet és az emberiséget elérő Esemény után minden sokkal egyértelműbb lesz, mint eddig. Az a fajta kétely, bizonytalanság, ami néha még mindig elővesz téged, eltűnik. Kristálytiszta lesz a valóságod és az emberek, akik körbevesznek, tisztán láthatóak mentál-asztrál szinten is. Engedd bele magad a Változásba, ami már elindult egy ideje ugyan, de most felgyorsult.

Megváltoztál és már nem engeded, hogy manipuláljanak. Kiállsz az igazadért. Átlátsz a hamis szavakon, a játszmákon. Nem értik, hogy miért reagálsz másként te, aki korábban mindent megengedtél. Ellenállást szül bennük a viselkedésed, de vannak, akik vissza fognak térni hozzád, mert fel fognak ébredni. Rájönnek majd, hogy te miért lettél más, és ők miként viselkedtek eddig, valamint, hogy az ellenállásuk csupán az egójuk játéka volt. Lesznek, akik elmennek örökre. Nem hallasz róluk többet. Nem fogod megtudni, mi lett velük. Meglehet, hogy rátalálnak az útra másként, meglehet, hogy örök sötétségben maradnak. Vannak, akik jönnek most utánad. Te, akinek szavára eddig senki nem adott, most azt tapasztalod, hogy csillogó szemekkel hallgatnak az emberek. Ezernyi kérdést tesznek fel neked, és pontosan tudják, hogy te tudod a választ. Olyan válaszokat adsz, melyekről fogalmad sem volt, hogy benned vannak. Tényleg tudod a választ.

Vannak, akik energiát vesznek el tőled, mert éppen emelkedőben vannak, és szükségük van rád. Emeld őket, ameddig ez  nem a te károdra megy, ameddig bírod. Ha már nem bírod, mondj nemet.

Vannak, akik fej fej mellett haladnak veled, és akikkel jó megbeszélni azt, amit csak ti értetek, mások még nem értenék. Minden szó egymásnak visszaigazolás.

 

GYÓGYULSZ.

A TESTED IS, nemcsak a lelked és a tudatod. Kezdesz végre egységben lenni a te hármas létezésedben: test-lélek-szellem. Már érzed a lelkedet és érted a tudatodat. A tested jelzéseit is, és rádöbbensz, mennyi minden jön asztrálsíkról és mentálsíkról, a tested pedig érzi ezeket. Kezded érezni a testedet, MÁSKÉNT. Már nem ő irányít téged, hanem te a testedet.

 

FEJLŐDSZ.

Minden olyan helyzetre másként, érettebben reagálsz, mint eddig. Nem borulsz ki egyhamar, és nem az egóval vágsz vissza, ha próbákat pakol eléd az élet. Sokkal tovább tudod megőrizni a belső fókuszodat. Látod is magadban a négy elemet magába integráló arany fénygömböt a szívcsakrában, mely úgy tartja egyensúlyban a hármas egységedet /test-lélek-szellem/, mintha egy labdát látnál magad előtt a hullámzó óceánban: valahogy mindig újra és újra egyensúlyba kerül.

 

TANULSZ.

Mindent. Minden érdekelni kezdett, és azt sem tudod, hol kezdjed. Leteszed az egyik leckét - fizikailag is értendő :) -, és már veszed is kézbe - fejbe - szívbe a másikat. Nap mint nap tanulsz hagyományos módon is, az élettől is, és a spirituális síkon is. Akár a téged ért állandó támadásokból is.

 

EMELKEDSZ.

Ezen a szinten már minden napod egy blokkoldás:) Magadtól ráadásul. Tudsz már pár technikát, és ösztönösen alkalmazod őket. Jó érzés, hogy a MAGad ura vagy. Úgy pöccinted le a fekete entitásokat az aurádról, ahogy egy legyet szokott az ember. Úgy hántod le az érzelmi-gondolati blokkokat a csakráidból, mintha levennél egy ruhát.

Vannak nehezebb feladatok, de ehhez már megtaláltad a megfelelő embereket, akik segíteni tudnak. Egymást is felszabadítjuk. Mindig.

 

TÖLTŐDSZ

Hálával és szeretettel, majd mindezt ki is adod. Nap mint nap adsz valamit másoknak és az egész világnak. MÁR A PUSZTA LÉTEZÉSED IS VONZZA ÉS FENNTARTJA A FÉNY REZGÉSÉT.

 

Tegnap, amikor összekapcsolódtunk a Föld magjával és a Teremtő Anyával, majd gyógyítottuk az emberiséget, az állat- és növényvilágot, Földanya sebeit, amikor elűztük a Földről a gonoszságot, irigységet és kapzsiságot, oldottuk az emberiség félelmét, könnyek szöktek a szemembe a hálától, hogy mi erre képesek vagyunk. Mi is gyógyultunk, érezhetően, ahogy gyógyítottunk mindent, mindenkit, a MINDENT ÉS AZ EGYET.

Nem volt különbségtétel, például, hogy a nárcisztikusokat, hüllőket ne érje el az energia, meg hasonlók. Mindenki kapott belőle, kérdés, hogy be tudták- e fogadni. Nem mindenki tudta befogadni, és én ezt sajnos tudom. Akik a sötétségben élnek, nemcsak félnek a fénytől, mert az megvilágítja a valódi arcukat, hanem hárítják is azt. Mindazt, ami fény, nekik élhetetlen.

Ahol leginkább éreztem, hogy az általunk áramoltatott Mag Mágia Gyógyító Energia átment, az az állatvilág, a növényvilág és a gyermekek voltak. Ők befogadták és hálát küldtek nekünk vissza.

Sok minden mást is csináltunk, de már nem adhatok át minden információt, mivel azon a szinten, ahol most mi vagyunk, szemet szúrtunk azoknak, akik ellenünk vannak. Még mindig nem jöttek rá, hogy amikor ellenünk vannak, maguk ellen is vannak, mert őket is gyógyítottuk, értük is teszünk. Nem csak emberek hanem maga a sötétség is akadályozni próbál minket, de éppen e támadások elkerülése végett kérték az égiek tőlem az információáramlás blokkolását.

Ma ismét olyan szertartás lesz, amiről egészen biztosan egy szót sem írhatok holnap :) NAPVALLÁS SZERTARTÁS - AZ ŐSI ISTENEK A HELYÜKRE KERÜLNEK…

Hát igen. Amikor a Fényhozó energia a helyére került, azt a világ is megérezte, a változás még jobban felgyorsult, a világ megmozdult a szabadságáért és az igazáért, amit a Fényhozó képvisel. Most nála nagyobb entitásokat teszünk a helyükre, mint pl Baált.

A tegnapi szertartás egy részében /Jézus és a bot, valamint a Nap magjánál Baállal/ már előkészítették a mait.

Ma erőteljes volt a tisztulás, és ahogy Jézus is mondta tegnap a szer végén, délutánig tart a nehéz szakasz. Nagyjából most van vége.

Tartsatok ki fénytestvérek :)

A Mag Közösség jól halad.

 

Áldás, hála, köszönet

Eszter

2018. május 17.

 

A Földanya Gyógyítása, Emberiség Gyógyítása, Önmagad Gyógyítása szertartás hanganyagát, valamint a korábbiakat kérheted, illetve a további szertartásokra jelentkezhetsz /jövő héttől a szertartások képzésekké és felkészítésekké alakulnak át, ezeket a képzéseket olyan entitások fogják vezetni, mint Jézus, Mihály, Baál és Balora, a Fényhozó és Thot. / eszter888fenyhozo999@gmail.com

 

A szertartásokon való részvétel és a hanganyagokhoz jutás feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Szólj hozzá

Jézus Esemény Emberiség Gyógyítás Földanya MOST Baál Mátrixon kívül Fejlődsz Emelkedsz Tanulsz Töltődsz