GÁBRIEL MENTÁLIS KÉPZÉSE ÉS FELAVATÁSA - ESEMÉNYRE FELKÉSZÍTŐ TELEPATIKUS SZAKASZ SKYPON
2018. május 20. írta: Eszter 777

GÁBRIEL MENTÁLIS KÉPZÉSE ÉS FELAVATÁSA - ESEMÉNYRE FELKÉSZÍTŐ TELEPATIKUS SZAKASZ SKYPON

2018. MÁJUS 23. SZERDA 20.00-22.00

Gábriel Mentális Képzése

ESEMÉNYRE FELKÉSZÍTŐ

Telepatikus Szakasz

Skypon

2018. május 23. szerda

20.00-22.00

TANULJ MEG TISZTA INFORMÁCIÓKAT KAPNI

Gábriel Felavatása

A SZERTARTÁS-KÉPZÉSRE MINDENKIT VÁROK, KEZDŐKET IS, AKIK MÉG SOHA NEM VOLTAK A SZEREKEN ÉS AZOKAT IS, AKIK RENDSZERESEN RÉSZT VESZNEKAhogy ígértem, a héten képzéssé alakultak a szerek, pontosabban kettő a háromból. A szerdai Gábriel mentális felkészítése az Eseményre: megtanít titeket tiszta információkat lehozni, tisztán kommunikálni telepatikusan, PONTOSAN HALLANI, KRISTÁLYTISZTÁN a bejövő információt és MEGKÜLÖNBÖZTETNI AZ IGAZAT A HAMISTÓL.

A csütörtöki MAGOR MÁGUSOK döntő fontosságú képzés lesz Jézustól és a Fényhozótól: megtanítanak titeket tisztán teremteni úgy, hogy végre “becsapódjon” az asztrálsík és a teremtő erőtök jelentősége, elég erős legyen a hitetek ahhoz, hogy a láthatatlanból láthatót hozzatok létre. Megtanít hatásos védelmet létrehozni, és a képességeiteket avatja fel arra a szintre, ahol használni tudjátok. Hatalmas áttörés. Jézus és a Fényhozó asztrális felkészítése az Eseményre.

A péntekihez talán szavak sem kellenek. Egylélek Felavatás. Az összetartozó párok FELKÉSZÍTÉSE EGYMÁS FOGADÁSÁRA A FIZIKAI SÍKON, ÉS  AZ ESEMÉNYRE.

Mindhárom szer külön-külön is értékes, de egyben a legütősebbek: mentálisan, asztrálisan és egylélek szinten is az Eseményre készítenek fel.

Minden egyben :)

Érezhető, hogy fogy az időnk, de megoldjuk, amint látjátok, minden eszközt és áldást megkapunk. ÉPPEN IDŐBEN.

 

A hét első szertartása tehát Gábrielé :) Őt nagyon megkedveltük, a töretlen jókedve, kedves humora és célratörő szituáció-teremtő képessége miatt. Olyan helyzeteket teremt Nektek szerdán, ahol először nem élesben megtanuljátok megkülönböztetni a mentálsíkon beáramló igaz és hamis információkat. Így fogalmazott nekem most: “A jó, a rossz és a csúf.” A jó információ, mely kristálytiszta és igaz, angyali, éteri, telepatikus és ember-ember, valamint önmagaddal való belső párbeszéd szinten is. A rossz információ, mely fertőzött és féligazságokat tartalmaz, majd a csúf információ, melyet MEGTANULUNK HÁRÍTANI.

Nemcsak a szavak szintjéről van szó, hanem a képek szintjéről is, az igaz látomások és a besugárzott látomások.

Gábriel mesteri lesz megint :) A mentális képzést GÁBRIEL FELAVATÁSA ZÁRJA.

 

Heti hármas egység:

  1. Gábriel Mentális Képzése és Felavatása - ESEMÉNYRE FELKÉSZÍTŐ TELEPATIKUS SZAKASZ - Skypon, 2018. május 23. szerda, 20.00-22.00

  2. Magor Mágusok - A Fényhozó és Jézus Asztrális Képzése és Felavatása - ESEMÉNYRE FELKÉSZÍTŐ ASZTRÁLIS SZAKASZ - Skypon, 2018. május 24. csütörtök 20.00-22.00

  3. Baál és Balora Egylélek Felavatása  - AZ ÖSSZETARTOZÓ PÁROK FELKÉSZÍTÉSE AZ ESEMÉNYRE - Skypon, 2018. május 25. péntek 20.00-22.00

 

Jelentkezés a szertartásokra-képzésekre-felavatásokra, valamint a hanganyagokért itt: eszter888fenyhozo999@gmail.com

A szertartásokon való részvétel, és a hanganyagokhoz jutás feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

 

Áldás, Hit, Összetartás

Béke, Tisztelet, Hűség, Egység

Eszter

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr8913984404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.