2018. júl 12.

SZERELMI KÖTÉS

írta: Eszter 777
SZERELMI KÖTÉS

AZ ALATTOMOS, VESZÉLYES ÉS HIÁBAVALÓ

 

SZERELMI KÖTÉS

Alattomos. Úgy érkezik, hogy szerelemnek érzed. Azt hiszed, megtaláltad a nagy Őt.. ÉS TÚL HIRTELEN. A semmiből. Mindig akkor, amikor le vagy gyengülve, amikor ÉRZELMILEG KISZOLGÁLTATOTT VAGY. Soha nem akkor, amikor jól vagy.
Amikor valaki, vagy egy helyzet a padlóra küld, és a félelmeid illetve az ego jön elő benned... amikor az életed rossz irányt vesz.. és a semmiből érkezik valaki, AKI MÁR RÉGÓTA FIGYEL.
Az érzés fantasztikus. Igazi illúzió. 
Nincs benne semmi valós. Aztán, ahogy a kötő a markába kaparintja a megkötöttet, elkezd vele játszani. Manipulálja. Ráveszi dolgokra, amiket magától nem tenne meg soha. Egy idő után azonban eloszlik a rózsaszín köd. A megkötött pedig kezd ébredezni. Főleg arra, hogy fáj neki valami. A szabadság és a szabad akarat elvesztése, és az, hogy nem önmaga. 
Aki köti nem csak azért kötheti, hogy a szerelmét vagy a testét szerezze meg, hanem anyagi érdekekből is alkalmaznak szerelmi kötést. A legkomolyabb fekete mágiákkal kötnek, az emberiség évezredes gyakorlatával. Ha a tét nagy, démonokkal is alkut kötnek. Mert aki köt, annak mindegy, mi lesz később. Ő a mának él és annak, hogy megkapja, amit akar. Bármi áron. Minden áron.
Semmi nem drága. Minden pénzt megér. JÓ BEFEKTETÉS. 
És megér minden energiát. UGYANIS A KÖTÉS FENNTARTÁSÁHOZ ÚGY HISZEM - mint érintett, akit évekig kötöttek, és tudja milyen érzés - ISZONYATOS NAGY ENERGIA KELL. Folyamatos koncentráció és manipulatív agymunka. Hatalmas meló. 
A szerelmi kötésnek vannak alfajai is, eddigi tapasztalataim alapján szexuálmágiát is tesznek bele és bőségmegkötést is, sőt a sorsot is más irányba forgatják, valamint az összetartozó emberpárokat szétválasztják. 
Amikor az első ébredés eljön a kötés alól, az fáj. Ráébredni, hogy valami nem stimmel, elkezdeni összerakni a valóság mozaikdarabjait, úgy letaglóz, amiből nehéz felállni. Majd jön az erő és a szabad akarat. Ámde nem ilyen egyszerű, mert az, aki ennyi energiát fektetett beléd éveken át, nem fogja csak úgy feladni.. MAXIMUM MEGPIHEN. 
Újult erővel támad ismét és érzed, hogy amire már ráébredtél, amiben már biztos vagy, abban elbizonytalanodsz...és kezdesz visszacsúszni. NE ADD FEL! Újra és újra emlékeztesd magadat arra, amire rájöttél, és TUDD, HOGY IGAZAD VAN!
A kötés is egy út, a megkötött számára. Kőkemény, fájdalommal teli, mint amikor egy kanyargós sziklaösvényen kapaszkodsz felfelé, és többször félrecsúszol, lezuhansz, összetörsz, majd újra mászol fölfelé, mert tudod, hogy fel kell érned...
És amikor felérsz, és körbenézel az új életedben... jön a lelkiismeret... jön a sok felismerés, és már emlékszel. Mindenre. Összeáll a kép, a nagy kirakós. Tudod, hogy mi az igazság, és semmi nem tántoríthat el tőle. 
Mert már szabad vagy. Még érzed, hogy támadnak, de nem tudnak visszarántani. Az igazság úgy igazán veled van és még valami, vagy valaki.. akit valaha szerettél és valaha szeretett, akivel még van közös út, az ugyanúgy felkapaszkodik a másik oldalon, a sziklaösvény zegzugos útjain, és mivel ugyanoda tartotok, odafent találkoztok, a fényben, de mégis itt, a Földön. 
A szerelem újjáéled, mert ami igazán mélyen van, és örökkévaló, az még életben van odabent a szívetekben...

E

Szólj hozzá

SZERELMI KÖTÉS CSAK EGY KIS SZEMEZGETÉS AZ IGAZSÁG ÖSVÉNYÉN