2018. júl 13.

TANÁCSOK AZOKNAK, AKIK BENNE VANNAK A SLAMASZTIKÁBAN

írta: Eszter 777
TANÁCSOK AZOKNAK, AKIK BENNE VANNAK A SLAMASZTIKÁBAN

TANÁCSOK AZOKNAK, AKIK BENNE VANNAK A SLAMASZTIKÁBAN

Kijöttünk sokan, nagyon sokan a sötétből a fénybe. 
Várunk TITEKET. 
Gyertek. 
Addig nem megyünk tovább, amíg mindenki be nem érkezik. 
Ahogy a Fényhozó mondta az Új Magyarság Szerződés Szeren: senkit nem hagyunk hátra. 
Úgyhogy igyekezzetek, mert a ti időtök megy, a miénk nem...
Amikor már majdnem kitörtél és eltervezted, hogy ezt és ezt fogod csinálni, akkor felhív
1. a labilis: "Segíts nekem, meg akarok halni, nincs mit enni, nincs mit inni /hmm hát nem vizet, az biztos.../, mi lesz velem nélküled, MOST AZONNAL GYERE IDE. - javallott reakció: csapd le a telefont és TILTSD LE A SZÁMÁT. MINDENHOL. MINDENT. Nem érdekes, hogy ő mivel jön, mert ő a másik feled, meg a nem tudom kid. Mindegy. SEMMIVEL DE SEMMIVEL NEM TARTOZOL NEKI! SOHA NEM IS TARTOZTÁL!
2. a nárcisztikus: "Óriásiiii üzleti ajánlatom van a számodra, csak itt, csak most, gyere, lépj be az MLM rendszerembe, /emelem a kalapom annak, aki ezt mégegyszer beveszi/, gyere most azonnal, mert kihagyod életed legjobb ajánlatát, a hugom testvérének a nőjének az anyjának a legjobb barátnőjének az uncsitesója is belépett és képppppppppppppppzeld, már milliomos, egy nap alatt." - javallott reakció: FINOMAN ELUTASÍTANI, MAJD KÖZÖLNI, HOGY KÜLFÖLDRE UTAZOL, ÉS BELÁTHATÓ IDŐN BELÜL NEM JÖSSZ VISSZA, ÉS A TELEFONOD SEM MŰKÖDIK, SŐT A NETED SEM, MAJD TILTOD. ÉS NO CONTACT. Kit érdekel a milliós üzlete, amellyel ismét lerombolná az életedet. Vagy a hatalmas áttörése bármi másban. Vagy az énképépítő motivációs biznisze. Az nem te vagy, hanem Ő. Minden Ő, Ő Ő Ő.... NO CONTACT!!
3. a paranoid: "Ezt muszáj tudnod, hatalmas aszteroida közeledik a Föld felé, és még ma be fog robbanni, gyere MOST AZONNAL, és figyelj, mert lehallgatják a telefont, úristen, már le is hallgatták, le kell tennem, valaki követ, figyuzz már, akkor majd személyesen dumcsi, kék csillag bár lónyai sarka este nyolc, légy ott! Az életed múlik rajta!" - javallott reakció: finoman, okosan, nyugodtan és higgadtan közöld vele, hogy nem érsz rá este nyolckor, de intergalaktikus bolygóközi meditációban tuti tenni fogsz az ügyért, hogy az aszteroidát megállítsd, viszont most menned kell és a telefonodat lekapcsolod, mert ugye lehallgatják  NO CONTACT!
4. a ragadozó: "Szia édesem, gyönyörűm, drágám, átjövök ma hozzád, este hétkor ott leszek. Vegyél fel őrületes csipkerucit, mert le akarlak fotózni. /hogy kirakja a netre, vagy azzal zsaroljon és diktafon is lesz nála/. Hiányzol. ... ennyi??? nem mondasz semmit??? na jó tudod mit, te tudod." - javallott reakció: már a hívás kezdetekor szakítsd meg a hívást. Ha odajön, mert mondjuk tudja a címedet, ne engedd be, otthon se vagy. Vagy ne legyél otthon. Semmivel de semmivel, egyetlen szóval ne támogasd az energiáit. Semmivel. Nem hallgatod végig, és nem dőlsz be. NO CONTACT! TILTÁS. ERŐ! A ragadozó az erővel szemben meghátrál, valójában csak nagynak akar látszani, de igazából nem az. A nagyság nem itt kezdődik! Nem kell felvenni a csipkerucit és elhinni, hogy ezúttal tényleg de tényleg megvalósul a nagy szerelem, mert itt semmi szerelem nincs, ez egy gyönyörűen kivitelezett illúzió! HA VELE ÉLSZ, MOST AZONNAL TERVEZD A KÖLTÖZÉST! AHOGY BÁRMELYIK MÁSIKKAL IS! NE HALOGASD! OKOSAN!

Amikor már úgy érzed, a dolgaid révbe értek, a négyesfogat egyike tuti fel fog hívni. Ha még mindig fel tud hívni, akkor azon bizony változtatni kell! Ha magánszámról hív, mert amúgy letiltottad, akkor azonnal csapd rá a telefont! Ha megjelenik a házad előtt, ki se menj! Ő NEM LÉTEZIK TÖBBÉ , A MÚLTAD RÉSZE ÉS RAJTAD ÁLL, HOGY AZ IS MARADJON! 
HA NAGYON BENNE VAGY A SLAMASZTIKÁBAN, AKKOR KÉSZÍTS TERVET, HOGYAN MENEKÜLJ KI BELŐLE. MENNI FOG!

Mi várunk, hogy beérkezz. 
Minden energiánkkal támogatunk. 
NEM VAGY EGYEDÜL, DE AKARNOD KELL! ITT ÉS MOST!!!

A reptilianok, akik ezekben az emberekben vannak, csak a kiszolgáló egység, felettük még vannak ellenséges fajok, akik irányítják őket emberi testben. Ha magukra hagyjuk őket, akkor a veszélyességi skálán elhelyezkedésük mértékéhez viszonyítva kapják vissza mindazt, amit velünk tettek " A GLOBÁLIS BÜNTETÉSVÉGREHAJTÁS ELKEZDŐDÖTT" /a Fényhozó/. 

E

 

elérhetőségem: eszter888fenyhozo999@gmail.com

Szólj hozzá

bipoláris nárcisztikus pszichopata ragadozó labilis szociopata paranoid borderline skizofrén