2018. júl 15.

MEGCSINÁLTUK :)

írta: Eszter 777
MEGCSINÁLTUK :)

Megcsináltuk 
A Baál Elhívatás Szert.
Mindenkit támadtak közben, és az első felvonásban félig tudtuk lehozni, a másodikban egészen.
ÜZENEM A SÖTÉT OLDALNAK: 
Ami belőletek hiányzik, és bennünk megvan, azt sose fogjátok elérni: FÉNY ÉS ÖSSZETARTÁS, EGYSÉG, FELTÉTEL NÉLKÜLISÉG. Lehettek kitartóak, lehettek "erősek" - démoni összelopkodott energiákkal, hazugságokkal felvértezve, alkut kötve a Sátánnal, aki már menekül a Fény Új Birodalmából -, de soha nem fogtok összetartani, egymást is eláruljátok két forintért, egy kis energiáért, bármiért, nem tudtok töltekezni, nincs honnan, mert nem tudtok kapcsolódni az ősforráshoz, Földanyához, a Szíriuszhoz, a Plejádokhoz, hanem hozzánk akartok kapcsolódni, de mi ledobunk titeket magunkról. 
Harcolhatunk, ha akartok, mi élvezzük, minden csatával erősebbek leszünk, minket tesztek erőssé, amikor támadtok a gyerekes trükkjeitekkel. Már nem félünk tőletek, rég, már megtanultuk használni az erőnket és a képességeinket.
Mindez rég meg volt tervezve, és a terv alapján amikor végeztetek a tanításunkkal, távoznotok kell a Naprendszerből, nem csak a Földről, és a dualitás helyett belép újra ide az EGYSÉG.

Szóval megcsináltuk.
Duplán, mert az első után jött a ráadás.
KÖSZÖNÖM A VERHETETLEN KIS CSAPATUNKNAK.
A LEGFONTOSABB SZERTARTÁS VOLT EDDIGI PÁLYÁM SORÁN, AZ ELSŐ FELVÉTEL EGY ÓRA HÚSZ PERC, A MÁSODIK 35 PERC. 
ÖSSZETARTÁS VAN ÉS EGYSÉG, SZOROSAN FOGVA EGYMÁS KEZÉT.

Toljátok a támadást nyugodtan, sötétség gyermekei, mert minket a harc csak feldob  Imádtuk Nimróddal együtt lődözni a tűz-fény nyilainkat. 
Baál büszke a magyarság összeálló fénymunkásaira, a kialakuló egységre. 
A tegnapi hangsúlyos napban részt vett a fényoldal, rengeteg fénymag világszerte dolgozott a lehozandó egységenergiákon, és részt vett a sötét oldal, a kis halaktól a nagyokig - LÁTTUK  - szóval a fény-sötétség harcában az izgalmas súrlódás mentén létrejött a fényrobbanás és a MAGFÚZIÓ. 
BAÁL ÜZENETE A FÉNY GYERMEKEINEK: A csatát megnyertük, de a háborút még nem. 
A SZAKRÁLIS MAGYAR KIRÁLY ÜZENETE A FÉNY GYERMEKEINEK: ne adjátok fel, erre születtünk, ezért jöttünk ide, és tudtuk előre, hogy meg fogjuk valósítani. A fény mindig erősebb, a sötétség a fény árnyéka csupán.
Áldás
Mindenkinek
Eszter /és Baál, valamint a Fényhozó/

Szólj hozzá