2018. júl 22.

JÉZUS ELHÍVATÁS SZERTARTÁS - RESTART I. KRISZTUSTÓL - JÉZUS VS JHVH - SKYPON

írta: Eszter 777
JÉZUS ELHÍVATÁS SZERTARTÁS - RESTART I. KRISZTUSTÓL - JÉZUS VS JHVH - SKYPON

2018. JÚLIUS 25. SZERDA, 20.00-21.00 :) ELSŐ ÚJJÁSZÜLETÉS

Jézus Elhívatása Szertartás

“TEDD LE A KERESZTET MERT NEM VAGY BŰNÖS”

Jézus vs JHVH

RESTART I.SZ. KRISZTUSTÓL

A keresztre feszítés meséjének végleges kikódálása a mátrixból

és az életedből

A hamis isten rémuralmának vége

Eseményben - Szer-elemben

ÉBRED A MAG

BEVETÉS ANGYALOK:)

AZ ESEMÉNY MINTÁINAK LEHOZATALA

Skypon

2018. július 25. szerda

20.00-21.00

ELSŐ ÚJJÁSZÜLETÉS

 

A jövő heti hármas egység túlzás nélkül eget-földet rengető lesz. Nem akarok hülyeségeket írni a bolygóállásokról, amelyek 27-én lesznek, mert nem értek hozzá :) - de mint mindig, most is beletrafáltak az istenek :)

Az Esemény mintáit hozzuk le mindhárom szerben, ráadásul nem is akárhogy - három nagyon fontos HAZUGSÁGOKON ALAPULÓ TRAUMÁT FOGUNK ELTÖRÖLNI AZ EMBERISÉG KOLLEKTÍV TUDATÁBÓL, melyek mind a mai napig nagyon erős hatással vannak az emberiség mindennapi életére, viselkedésmintázataira, hiedelemrendszereire és számtalan káros séma mentén épültek fel ezekre eleve elrontásra ítélt életek.

Az első egy egyetemes egyház által terjesztett hazugság, mely szerint Jézust keresztre feszítették, és ezáltal - teljesen logikátlanul - megváltotta az emberiség bűneit. Ebben olyannyira hisznek az emberek, hogy egész életükben tudat alatt bűnösnek érzik magukat és az egyház még azt is hozzákapcsolta, hogy JHVH /az “Isten”/ megbüntette ezért az emberiséget.

Nem.

JHVH azért büntette meg az emberiséget, mert uralkodni akart, minden más isten kiutasítva a Föld körüli asztráltérből, és Jézust meghazudtolva, Jézus szavait meghamisítva “Biblia - Szentírás” néven kiadott egy könyvet, melyet ha ügyesen olvasol, még az igazság is benne van, hiszen, mint tudjuk, a tökéletes illúzió a valóság legtöbb elemét tartalmazza. JHVH azért büntette meg az emberiséget, mert az emberiség nem akart szolga lenni, ellenállt, ragaszkodott ősi hitéhez, és ahhoz, hogy megtörjék a szabad akaratunkat, el kellett hitetni velünk, hogy miattunk feszítettek keresztre egy csodálatos tanítót és gyógyítót, aki egyébként abban a korban nem egyedül jött le a Földre.

A GLOBÁLIS BŰNÖSSÉGÉRZÉST fogjuk eltörölni, melyből annyi de annyi minden, fájdalom, harag, félelem származik az emberek életében, amit még a sajátodban sem fedeztél fel, de biztosan ismered azt az egész életedet végigkísérő érzést, hogy “bűnös” vagy.

Jézus nem kevesebbre vállalkozik, mint szembemegy velünk együtt JHVH maradék erejével és maradék sleppjével, hogy végleg kiűzze őket a Földről, és eltörölje a hamis hitet, a hamis prófétákat, pont úgy, ahogyan felborította a piaci árusok asztalait dühében - ez igaz volt.

AMI NAGYON FONTOS MÉG EZEK MELLETT IS, AZ, HOGY A JÉZUSI TÖRTÉNETET VÉGIGNÉZHETJÜK ÉS MEG FOGJUK TUDNI AZ IGAZSÁGOT, MELYET EZÚTTAL EGY CIKKBEN MEG IS FOGOM OSZTANI AZ EMBEREKKEL.

Az emberiség második traumája az emberiség jelenlegi korában Atlantisz elveszítése volt, mely ráadásul még csak nem is ebben a korban volt, hanem az emberiség negyedik korában, és az emberiség negyedik bukása Atlantisz bukásához fűződik.

A GLOBÁLIS TEHETETLENSÉG GYÖKERE ITT REJTŐZIK, ugyanis Atlantiszban fagytunk le annyira, hogy nem tudtunk reagálni arra, hogy ellenségek érkeztek az Univerzumból, hiszen el se tudtuk volna képzelni, hogy bárki bántó, ártó szándékkal érkezhetne a Földre.

Hagytuk, hogy mindent elvegyenek tőlünk, és a Földet a jelenlegi korra, az emberiség ötödik korszakára ÁTVETTÉK TŐLÜNK A RAGADOZÓK.

Ennek ezer és ezer jele és ténye van a jelenlegi életünkben is, de most nem kifejezetten a ragadozókkal fogunk szembemenni, /az csak egy aprócska része ennek a szernek/, hanem a tehetetlenséggel, mely ráadásul a bukás miatti bűnösséggel párosul, és emellé még az is el van hitetve az emberiséggel, hogy amikor Atlantiszt elbuktuk, utána olyan kemény karmát kaptunk a nyakunkba, amit a mai napig vezeklünk. EZ NEM IGAZ!!!

Atlantiszban nemcsak, hogy leigáztak és elpusztítottak minket, hanem HAMIS SÖTÉT SZERZŐDÉSEKRE KÉNYSZERÍTETTEK A RAGADOZÓ REPTILIANOK, ARKHÓNOK, DRAGONOK, és ha karma, hát az innen jött és sötét karma, nem valódi. Azért, mert nem támadtunk vissza, még nem vagyunk bűnösök, csak naivak, de ebben az életben éppen a jelenkor ragadozóival, szociopatáival, labilisaival és nárcisztikusaival tesszük le a tehetetlenség érzését.

Biztosan emlékszel az érzésre, amikor LEGYŐZTED A FÉLELMEDET ÉS SZEMBEMENTÉL ÉLETED EGYIK KEMÉNYEBB, AGRESSZÍVABB RAGADOZÓJÁVAL.

Képzeld csak el, mi lenne, ha az oroszlán elől az antilopcsorda nem futna el, hanem szembemennének vele? Húsz antilop szarvakkal,  patákkal, nagy tömegben egy oroszlán ellen?

Az állatvilágban mindennek tökéletes egyensúlya van, az antilopcsordának nem kell szembemennie az oroszlánnal, mert az így van jól, de az emberiségnek szembe kellene mennie a sötétség uraival, méghozzá egységben.

Nem csak a tehetetlenséget oldjuk fel a heti második szertartásban, ATLANTISZ RESTART, hanem a széthúzást és a félelmet is kikódoljuk az emberiség kollektív tudatalattijából, és nem hagyjuk magunkat többé legyőzni.

Amivel mi győzni fogunk, az nem a mindenáron győzni akaró uralkodó keménység és harc, hanem a szer-elem és az egység ereje, mely a sötét oldalból alapjaiban hiányzik.

Az emberiség már elbukott, egy bukott korban élünk - mondta Nimród a pénteki /július 20/ szertartáson, - nem a bukás jön, hanem az újjászületés. E szavaknak a jelentősége nagyobb, mint el tudnád képzelni: hiszen ez azt jelenti, hogy a bennünk néha felbukkanó bukás iránti félelem valójában nem valós, a közelgő Apokalipszis nem a sötétségről fog szólni - ahogyan azt a “Szentírásban” írják, hanem az ellenkezőjéről.

A hét harmadik szertartása lesz a legerősebb.

Mint írtam, nem mennék bele a bolygóállások taglalásába, az az asztrológusok dolga, de azt tudom, hogy az Eseményre és az Egylélek Párok Fizikai Egységére konkrétan illeszkedő bolygóállások lesznek éppen július 27-én pénteken, és ahogyan egyikőtök mondta annyira szépen az egyik szertartás után: július 27-én este éppen SZER-BEN LESZÜNK ÉS ÁRAMLÁSBAN.

Bizony abban:)

A Restart energiája óriási, nem tudom szavakban kifejezni, a fizikai síkon látható egyéni és globális szinten, és mint mondtam is a szerek alatt, a restart soha nem azt jelenti, hogy eltöröljük a múltat, mert azt nem lehet, sem a tanulási folyamatainkat, hanem a blokkokat oldjuk fel, melyek a jelenlegi életünkre a múltból - a mi mostani reinkarnációnkban és régebbi korokból, egyéni és globális szinten hatnak.

A Restartot szabadalmaztatni kellene:)

A pénteki szertartáson az Univerzum minden humanoid egylélek párja ismét a segítségünkre lesz, a plejádi anyahajók, a szíriuszi-orioniak és a csillag alakúak is, be fogunk állni ék-alakzatba:)

Amiről a pénteki szól, az a fajta EMBERISÉGET ÁTHATÓ TRAUMA, hogy MINDANNYIAN ÁLLANDÓAN HAZA AKARUNK MENNI. Azért akarunk hazamenni az anyabolygónkra, mert érezzük, hogy hamarosan haza is fogunk…

De előtte lehozzuk az Eseményt a Földre, MELYET MINDEN KORÁBBI KORBAN MEGAKADÁLYOZTAK. Most nem fogják.

Biztosra megyünk :)

És nagyon-nagyon kell hozzá szeretni egymást, támogatni egymást, fogni egymás kezét, nagyon kell szer-elemben lenni és egységbe állni és ezt csináljuk :)

Aki nincs ott a szereinken, az nem tudja, hogy a szerek mekkorák most már, és milyen kacagás, jókedv előzi meg, egymás húzása, viccelődés, mindenki imádja, legszívesebben örökké szerben lennénk, és hát abban is vagyunk :) Mindenki segít mindenkinek, olyan csodálatos kis közösséget építettem ki veletek, melyért minden nap hálás vagyok:)

Ha valaki “leesne a nyúl üregébe”, hát kihúzzuk onnan.

Az elszakadás traumája nem csak az anyabolygótól való elszakadás, hanem a társunktól, a Teremtő Anyától is, és hogy levetítsem a jelenlegi életedre: amikor megszülettél, ugyanilyen elszakadás traumát éltél át. Hát ezért Újjászületés Szertartás a pénteki.

A kényszerítés pedig.. nem voltunk kényszerítve, hogy lejöjjünk, de úgy éreztük, mert a fizikai test, a fizikai sík naturalitása sokkolhatott minket.

Arról nem is beszélve, hogy belenyúltak a DNS-ünkbe, a fizikai testünkbe, törölték az emlékeinket, amelyek létfontosságúak lettek volna, és egyáltalán nem arra szerződtünk, amit a Földön az utóbbi pár száz reinkarnációban csinálnak velünk! ALAPOSAN BECSAPTAK MINKET, és ők is biztosra mentek…

De mivel már EMLÉKEZÜNK, de még mennyire, már tudjuk, mit kell tennünk. RESTARTOLNI, ELTÖRÖLNI MINDEN TRAUMÁT, MINDEN HAZUGSÁGOT és végre átlépni az összes határunkat, eldobni minden korlátunkat és UGRANI a szabadságba, a boldogságba, fejest ugrani a fénybe.

“Nyisd ki a tudatodat és ugorj. Elsőre mindenki leesik, aztán megtanulunk repülni” mondta Morpheus a Mátrixban - akkora alapmű, hogy nem győzöm hangsúlyozni, nekünk is vannak ám “Szentírásaink”, mint a Mátrix, az Avatar és a többi csodálatos alkotás, amely elvezetett minket a valóság útján, és mint minden nagy dolog, megelőzték a korukat, jócskán, évtizedekkel ezelőtt nem értettük őket, de most már igen :)

A pénteki szerben nem kevesebbre vállalkozunk, mint egységbe hívjuk az emberiség avatarjait, hogy elindulhassunk végre előre, miután kikódoltuk belőlük a kényszerítés és az elszakadás érzését.

Hatalmas szerek ezek, ti már tudjátok :)

El vagyunk fáradva, de bírjuk és nagyon szeretném, ha tovább is jönnétek velem az úton, NEM ÁLLHATUNK MEG A VÉGE ELŐTT.

Tartsatok velem Mag Népe:)

 

Tehát heti első szer.

Jézus korának felfedése, restartolása, az igazság teljes felfedése és Jézus győzelme általunk, velünk, az istenek által, az emberiség és a több milliós szabadon ébredő fénymag - kritikus tömeg - által, a hamis isten felett, és mivel az erőnk és a képességeink lehetővé teszik, valamint ezt a csodálatos lehetőséget mi kaptuk, hogy megtegyük, hát megtesszzük. Jézus nem az igazság miatt megy szembe Jahvéval, hanem a rémuralom miatt, mely mint méreg mélyen beleette magát az emberek szívébe.

Az Esemény mintái mindig meglepőek, fontosak, másak, szembemennek a jelenlegi mátrix mintákkal, kitágítják a határainkat, kiröpítenek minket a komfortzónánkból.

Szabadnak születtél. Akkor legyél az.

MÉG EGY FONTOS DOLOG: HA MEG VAGY KERESZTELVE, AKKOR LEZÁRTÁK A HARMADIK SZEMED ÉS A BŰNÖSSÉGET SZÓ SZERINT RÁDOLVASTÁK, MOST AZONBAN MEGBÍZÁST KAPTAM JÉZUSTÓL, HOGY EZT LEVEGYEM RÓLATOK. /én nem vagyok megkeresztelve, bölcs édesanyám azt mondta, én meg az öcsém majd eldöntjük, mit akarunk. Hát én eldöntöttem :) És ha már John Lennon boldog akart lenni kiskorában, és az is lett, amikor engem megkérdeztek, mi akarok lenni, amikor felnövök, azt mondtam: angyal :)/

 

A heti hármas egységünk:

  1. Jézus Elhívatás Szertartás - JÉZUS VS JHVH - Restart i.sz. Krisztustól - A keresztre feszítés meséjének végleges eltörlése az emberiség kollektív tudatából, kikódolása a mátrixból és az életedből - A hamis isten rémuralmának vége - ESEMÉNYBEN-SZER-ELEMBEN ÉBRED A MAG - AZ ESEMÉNY MINTÁINAK LEHOZÁSA - 2018. július 25. szerda, 20.00-21.00, Skype

  2. Atlantiszi Szent Tűz Szertartás - RESTART ATLANTISZ - Baál és Nimród Szertartása - Az atlantiszi bukás végleges kikódolása a mátrixból, eltörlése az emberiség kollektív tudatából és az életedből - AZ EMBERISÉG TEHETETLENSÉGÉNEK VÉGE - ESEMÉNYBEN-SZER-ELEMBEN ÉBRED A MAG - AZ ESEMÉNY MINTÁINAK LEHOZÁSA - 2018. július 26. csütörtök, 20.00-21.00, Skype

  3. Szíriusz-Orion-Vénusz-Mars EGYütt-LÉT- Egységben az Univerzum Szertartás az istenek vezetésével - Az elszakadás és a kényszerítés végleges kikódolása az életedből, az emberiség kollektív tudatalattijából és a mátrixból - ESEMÉNYBEN-SZER-ELEMBEN ÉBRED A MAG - AZ ESEMÉNY MINTÁINAK LEHOZÁSA - 2018. július 27. péntek, 20.00-21.00, Skype

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

 

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Eszter

ÁLDÁS, BŐSÉG, EGYSÉG, SZER-ELEM, A FÉNY GYŐZELME





Szólj hozzá

Jézus vs JHVH