2018. júl 22.

NŐI TITKOK-NŐI BÖLCSESSÉGEK - A KIRÁLYNŐK BIRODALMA

írta: Eszter 777
NŐI TITKOK-NŐI BÖLCSESSÉGEK - A KIRÁLYNŐK BIRODALMA

BIZONYOS SZINT FELETT NEM MEGYÜNK BIZONYOS SZINT ALÁ

Női titkok
Női bölcsesség 
A "Királynők" birodalma
Egy bizonyos szint felett nem megyünk bizonyos szint alá

Egy nő, amikor hisztiző, követelőző kislányból önnön női beavatásának útján Királynővé érik, akkor már egy jó ideje folytat egy bizonyos életformát, ameddig a hozzá való Férfi meg nem érkezik, és ezt az életformát nem szinglinek nevezném, ugyanis a szinglik pasiznak. Mindenhol, és keresik is azokat a helyeket, ahol lehet. Partyznak, vadásznak, szelfiznek.. tudjátok, ismeritek jól a jelenséget. 
A királynők nem szinglik, hanem egyedülállóak, mi mindannyian, és nem azért, mert olyan szerencsétlenek vagyunk, hogy nem találunk partnert, hanem mert nem állunk le akárkivel. 
Ez nem azért van, mert túl magasan lenne a léc - távolról sem! -, ezen a szinten már nincsenek elvárásaink, tisztában vagyunk önmagunkkal, és ezért elvárásaik sincsenek. 
Ez azért van, mert habár lehet minket kinevetni, idealistának nevezni, mi akkor is tudjuk, hogy van EGY férfi. FÉRFI. 
Ha már ismerjük is, akkor a női beavatásunk útján rájöttünk, hogy ez az a férfi, akire ÉRDEMES VÁRNI. 
Ha még nem ismerjük, akkor pedig tudjuk, hogy megérkezik.
Akármelyik is a mi esetünk - ismerjük vagy nem -, akkor sem megyünk el a "lovagokkal"  
Bizonyos szint felett nem megyünk bizonyos szint alá - ha már tudjuk, kire, mire van szükségünk, mit akarunk, milyen férfire vágyunk, vagy akár konkrétan kire, aki már akár egy "kicsikét" még fel is bukkant, nem fogunk az ő és a mi szintünk alá menni. Lehet, - sőt biztos -, hogy korábban nem volt ekkora tartásunk és gyávák voltunk, kapcsolatfüggők, magánytól rettegők, de már nem vagyunk azok, mert nem csak megtanultunk egyedül élni, hanem már hónapokkal az igazi megérkezése előtt megérezzük Őt, és ez kitölt kívül-belül, egy nő a megérzései mentén mindenképpen megérzi az igazit. Ha még nem ismeri, akkor is megérzi, hogy jön, ha pedig már igen, akkor minden kétséget kizárólag azt, hogy visszajön. 
Lehetünk néha bizonytalanok, érezhetjük a társunk félelmeit, féltékenységét, lehetünk mi kétségekkel tele, de akkor sem rohanunk az első lovag karjaiba, mert nem akarunk mást, mint a társunkkal leélni az életünket. 
Nem érdekelnek mások minket. 
Ennyire egyszerű.
Egy nő, ha eljut erre a szintre, nem önsanyargatásból, illúziókergetésből nem pasizik, hanem azért nem, mert királynővé érett, a legnemesebb értelmében a szónak, és nincs szüksége sem felesleges körökre, sem semmitérő kapcsolatokra.
A flörthelyzetekre nem reagál, a viberen a barátnőjével cseveg, és nem pasikkal, méghozzá általában éppen a szerelem témát vitatja meg a királynő az udvarhölgyeivel  Mi nők már csak ilyenek vagyunk  csicsergünk észveszejtően fontos dolgokról, de ez nem egyenlő a pletykával, sem a férfiak kibeszélésével, a mi érzéseinkről írunk hasonlóan érett nőtársunknak, és egymást segítjük át a nehézségeken. 
Egy érett nő, ha idáig eljut, számára sértés, ha a Férfi még mindig nem bízik benne, még mindig azt hiszi, hogy nem várta meg, még annak ellenére sem, hogy a Nő ennek ezer jelét adta már. A Nő büszkeségének határán táncolva nyitja ki mindig a szívét, és minden nyitás előtt megküzd önmagával, éppúgy, mint a Férfi. 
Szép ez a tánc, ez a dal, mint egy gyönyörűen megtervezett szimfónia. A Nő, ha érzi a társát, nem fog menni sehova. Nem néz vissza, ha egy férfi őt bámulja az utcán, akármennyire is ragyog. 
A Nőt a Férfi ragyogtatja, MÁR JÓVAL AZELŐTT, HOGY AZ AJTAJÁBAN ÁLLNA, mert érzik egymást, és két összetartozó ember között az energia eleve kizár minden mást. 
A Nő ösztönösen bízik a Férfiben, és ha a Férfi féltékeny, akkor még mindig nem bízik magában eléggé. A Nőt a férfi tartja karjában, emeli fel, a Nő tőle ragyog, tőle boldog, miatta, általa mosolyog, miatta és érte és magáért járta be a női beavatás útját, mert A NŐ A FÉRFIÉ, AZ EGYé.
Az érett nő ráadásul azt is tudja, hogy minden nem méltó férfi nyomokat hagy a testében, a lelkében és az életében, és megtisztul tőlük, ehhez pedig idő kellett. Nem ülünk egyik fotelből a másikba  
A Nő, ha érzi a Társát, a szer-elemben lebeg és létezik, és bízik a Férfiban annyira, hogy tudja, a férfi majd akkor lép, ha itt az ideje mindennek. A Nő várakozása itt már nem nyomás a Férfinek, hanem közös öröm, közös izgalom, ahogy egymást nézegetik egy chatfelületen és pont egyszerre lépnek be... 
De nem írnak, még nem 
Ez a legszebb része egy kapcsolat kezdetének, az izgalom, a várakozás a beteljesülés előtt  
Ezt a Férfinak meg kell élnie, meg kell neki hagyni a maga részét, a Nőnek pedig csak ragyogni, ragyogni és ragyogni 
A Női szív titka a női tartásban rejlik, és mi Nők egyáltalán nem vagyunk bonyolultak. Tudunk szeretni EGY Férfit az idők végezetéig is, és már jóval azelőtt szeretjük, hogy bekopogtatna hozzánk, mert az érett női szív csak társa szívére nyitott.

 

Áldás
E

Szólj hozzá

NŐI TITKOK