2018. júl 29.

SZAKRÁLIS SZERELEM SZER - EGYLÉLEK PÁROK AZ ÚJ FÖLDÖN - SZAKRÁLIS VEZETŐ SZERTARTÁS II. - FELVÁLLALÁS - FELSZABADÍTJUK A SZERELMET A RABIGA ALÓL - A SZERELEM HOGYANJA :) A HOGYAN, AMIRE ANNYIRA VÁRTÁL :) - SKYPON

írta: Eszter 777
SZAKRÁLIS SZERELEM SZER - EGYLÉLEK PÁROK AZ ÚJ FÖLDÖN - SZAKRÁLIS VEZETŐ SZERTARTÁS II. - FELVÁLLALÁS - FELSZABADÍTJUK A SZERELMET A RABIGA ALÓL - A SZERELEM HOGYANJA :) A HOGYAN, AMIRE ANNYIRA VÁRTÁL :) - SKYPON

2018. AUGUSZTUS 2. CSÜTÖRTÖK 20.00-21.00 :)

Szakrális Szerelem Szer

Egylélek Párok az Új Földön

Jézus és Mária Magdolna

Szertartása

Szakrális Vezető Szertartás II.

FELVÁLLALÁS

Skypon

2018. augusztus 2. csütörtök

20.00-21.00 :)

A Szer-elem Fény-hullámhosszán

LEVESSZÜK A KATOLIKUS ESKÜVŐK SZERELMI KÖTÉSÉT IS JÉZUS ÉS MÁRIA MAGDOLNA SEGÍTSÉGÉVEL

FELSZABADÍTJUK A SZERELMET A RABIGA ALÓL

A SZERELEM, AMIT ANNYIRA VÁRTÁL :)

 

A hét második, immáron legszebb, hófehér paripája lép eléd ezen a szeren :) de nem herceget hoz ám magán, de nem ám :) Hanem nyergén magával hozza neked a szerelem felszabadítását, azt, hogy MERJ VÉGRE SZERETNI SZABADON.

Ne félj attól, hogy vége lesz.

Ne félj attól, hogy elveszíted.

Ne hidd azt, hogy nem érdemled meg.

Ne lásd illúziónak a valóságot.

Ne lásd valóságnak az illúziót.

Merj hinni a szerelemben… :))

Én merek.

Az Egylélek Párok Szakrális Felavató Szere.

Áldás Jézustól és Mária Magdolnától Nekünk.

 

A heti NÉGYES egység már igazán a táltosparipák közé csap, de nem is akárhogy:)

A SZAKRÁLIS VEZETŐK KIKÉPZÉSE ELKEZDŐDÖTT

Ez semmiképpen sem klasszikus irányítást, uralkodást és vezetést jelent, hanem szolgálatot, küldetést, jövőt, életet, fizikai síkú egységet és egységbehívást, fizikai síkú VALÓDI MÁTRIXON KÍVÜLI ÉLETET ÉS ANNAK HOGYANJÁT, HOGY HOGYAN ADD ÁT A TUDÁST ÉS A FÉNYT MÁSNAK IS. MÁSOKNAK IS. SOKAKNAK.

A heti négyesfogattal végre a kezedbe veheted a Hogyant.

 

Ez nem kevesebbet tesz, mint annyit, hogy mindenki, aki a mag népe Nimród vérvonalhoz tartozik, ezen belül pedig a szakrális magyar királyság fénymagjához, az EGYSÉGBE LESZ HÍVVA. Mindez a Mag Piramison belül fog zajlani, hatalmas fényerők és a Csillagközi Flotta segítségével.

A szertartások címeiben csak a legtöbbet megszólaló entitásokat írtam ki, de MIND A NÉGY SZERTARTÁST AZ ISTENEK FOGJÁK VEZETNI.

Sokan vannak a Mag Piramisban úgy, hogy nem tudnak róla. Elég csupán fényben lenni hozzá :) Fénnyel teli lélekkel, szeretve tenni, nap mint nap adni, és máris a Magban vagy :)

A Mag Piramis, a magyarság egyik áldása döntő szerepet fog játszani a jövő heti négyes egységünkben. A Mag Piramis már magában foglalja a Naprendszert, és minden bolygó be van kapcsolva a magba, a hétszintes aranypiramis tetején lévő gömbbe. Ez azt jelenti, hogy folyamatosan transzformálja a bolygók pozitív energiáit, magába olvasztva őket, tökéletes elegyként átadva nekünk, és azt is, hogy mi magunk a magban egységben vagyunk Mag-unkkal és EGY-mással. A Mag Piramisban szilárdan és stabilan a fizikai síkra vannak kódolva az Esemény családi, párkapcsolati, bőség és küldetésmintái, valamint az unverzális tudat, a Vízöntő-rezgés, az Új Asztrálsík, az Új Mentálsík, az Új Fizikai Sík, az Új Föld ökoszisztémája, és az Egylélek párok fizikai síkú egysége.

Stabilan, arany karokban tartva.

Nem hatolhat be semmi, és a Föld rezgése elérte azt a szintet, hogy

KÉSZ AZ ESEMÉNY BEFOGADÁSÁRA.

Ezért kaptam utasítást az istenektől, hogy képezzük ki a szakrális vezetőket. Mindenki, aki benne van a Nimród körüli 13-akban, szakrális vezető. Mindenki, aki a külsőbb körökben van, azaz valakit képvisel a Földön, úgyszintén az, tovább minden ÖNTUDATRA ÉBREDT tanító, gyógyító és fénymágus is.

A szakrális vezetők kiképzése azt jelenti, hogy átadjuk a technikákat az emberek összefogására fényben, szeretetben, segítjük egymást felemelkedni kellő rezgésre az ÉLETFELADATOD BEFOGADÁSÁRA.

Nagyon nehezen lépitek át a küszöböt a régi és az új életetek között, de az istenek minden segítséget megadnak most nektek erre.

Ne ijedjetek meg a szerek címeitől, és ne higgyétek azt, hogy áhh ez nektek biztos nem szól!

ELŐSZÖR IS, VÁROK MINDENKIT A SZEREKRE, AKI EDDIG IS VELEM TARTOTT.

MÁSODSZOR MINDENKIT, AKI ÚJ ÉS ÚGY ÉRZI, ITT A HELYE A MAGYAR SZAKRÁLIS MAG NÉPÉNEK MAGJÁBAN A MAGYAR KIRÁLYSÁG FÉNYMAGBAN.

HARMADSZOR MINDENKIT, AKI SZERETNE VÁLTOZTATNI AZ ÉLETÉN ÉS MAGAS REZGÉSŰ, FÉNY-EGYSÉG-MAG- BEAVATÁSOKAT ÉS OLDÁSOKAT SZERETNE KAPNI, MERT ÚGY ÉRZI, AZ ÉLETE - BÁRHOGY FEJLŐDIK IS -MEGREKEDT EGY PONTON.

NEGYEDSZER - CSAK MERT HÁROM A MAGYAR IGAZSÁG, ÉS EGY A RÁADÁS :) - VÁROK MINDEN EGYLÉLEK KAPCSOLÓDÁSBAN LÉVŐT A MAG NÉPÉBŐL, OLYANOKAT IS, AKIK MÁR EGYÜTT VANNAK, ÉS OLYANOKAT IS, AKIK MÉG NEM.

Erős négyesfogatunk jön, igazán felnyergelve, mint egy igazi táltos hintó :)

A hét első szertartása éppen augusztus 1-én fejedelmi kezdetként a szakrális magyar királyság beavató szertartása. Ennél többet nyilvánosan még nem árulhatok el, de annyit hozzátennék, a magyar szakrális királyság a harmadik dimenzióban van, és EZ EGY FIZIKAI SÍKÚ BEAVATÁS LESZ, PONTOSAN OLYAN, MINT AMIKOR JÉZUS LEVETTE RÓLATOK A KERESZTELŐKOR KAPOTT KERESZTET. Jogosultságot és belépést kaptok valahová.. :)

FELSZABADÍTJUK A MAG NÉPÉT A RABSZOLGASÁGBÓL.

A hét második szertartása igazi szerelem szer lesz, szintén fizikai síkú felszabadítással Jézustól és Mária Magdolnától, A KATOLIKUS ESKÜVŐK SZERELMI KÖTÉSÉT IS LEVESZIK RÓLATOK - hiszen tudjátok, hogy a katolikus esküvő egy klasszikus szerelmi mágia. Fekete mágia, ráadásul esküvel megspékelve. A Föld legcsodásabb Egylélek Párja megszabadít titeket az évezredes, a szerelmet gúzsba kötő rabigáktól. A SZERELEM RABSZOLGASÁNAK VÉGE.

A hét harmadik szere egy csodálatos megkoronázási szertartás lesz, méghozzá NEKTEK. A korona alapvető egyik funkciója mint tudjuk az, hogy segítsen lehozni a rajta lévő szakrális jelképekkel az égi energiákat és a tudást, a tudáskódokat tulajdonosának.

A koronázási szertartás ERŐS ÖSSZEFÜGGÉSBEN LESZ A KRISTÁLYKOPONYÁKKAL, és mint tudjuk, nem csak 13 van, hanem mindenkinek van egy kisebb, és van a 13 nagy, fizikai síkon, melyeket vissza kell adni a Mag Népének. Illetve van a legnagyobb, az asztrális, a 14. Baál és Balora kezében. A hét harmadik szertartásán a fizikai síkon FELSZABADÍTJUK A KÜLDETÉSEDET A RABSZOLGASÁGBÓL.

A hét negyedik szertartása egy mély-űr utazás lesz az ősmagyarság Teremtő Eredetéhez a Teremtő Anyához, a Forráshoz, hogy onnan elhozzuk mint lángoló csodás szabadság-szerelem-igazság fáklyát a mag népének az EREDETI MAG MINTÁKAT, melyek az Eseménybe tökéletesen illeszkednek :) A mintákról pontosan még én sem kaptam információt, csak annyit, hogy ezek létfontosságúak A MAGYARSÁG NAGY TÖMEGŰ ÉBRESZTÉSÉHEZ, valamint A GLOBÁLIS ÖNTUDATRA ÉBRESZTÉSHEZ IS. A mátrix már elég gyenge ahhoz, hogy ezeket a kincseket és áldásokat átadhassuk a Mag népének és magunknak is.

Az idő és a sors kerekét Nimróddal és az újjáélesztett Kronosszal fogjuk forgatni.:) Van mit MEGINDÍTANI… :) A Tükör Földre is ellátogatunk, és összehozzuk a miénkkel. Mindent a maga idejében.. ennek most van itt az ideje.

Mind a négy szertartás erősen érinti a hétköznapi életed minden területét, és olyan mintákat, beavatásokat, oldódásokat és felemelő energiákat ad át, melyek segítségével most már AKADÁLYMENTESEN TUDSZ VÁLTOZTATNI AZ ÉLETEDEN.

A rabláncokat verjük le gyakorlatilag, négy nagyon erős szertartáson keresztül, és én, a fényharcos, már alig várom :) Nagyooon szeretek Nimróddal együtt fény-tűz nyilakat lődözni a sötétség uraira, és eltakarítani őket oda, ahonnan jöttek.

Mind a négy szertartás a SZAKRÁLIS VEZETÉS FÉNYÉBE EMEL TÉGED, és ez most nem mint klasszikus vezetés értendő, hanem mint szolgálat, mint küldetés, mint szerelem, mint fény, mint ÉLET, mint JÖVŐ és azt, hogy

EGYSÉGBEN AZ ERŐ.

 

A jövő héten mind a négy táltosparipa übergigamega lesz:)

 

A heti NÉGYES diadalszekér fogatunk:)

 

  1. Magyar Királyság Beavatás Szertartás - Baál és Balora szere - SZAKRÁLIS VEZETŐ SZERTARTÁS I. - skypon - KEZDETI ELŐKÉSZÍTŐ SZAKASZ, 2018. augusztus 1. szerda, 20.00-21.00:), FELSZABADÍTJUK A MAG NÉPÉT A RABIGA ALÓL. A MAGYARSÁGOD HOGYANJA.

  2. Szakrális Szerelem Szer - Egylélek Párok az Új Földön - Jézus és Mária Magdolna Szertartása - SZAKRÁLIS VEZETŐ SZERTARTÁS II. - skypon - FELVÁLLALÁS - 2018. augusztus 2. csütörtök, 20.00-21.00:) FELSZABADÍTJUK A SZERELMET A RABIGA ALÓL

  3. Szakrális Magyar Királyság a 3D-ben -TETTEK -Szakrális Fény-megkoronázási Szertartás minden fénymag-munkásnak, tanítónak, gyógyítónak, fénymágusnak - Nimród és Diana Szertartása - SZAKRÁLIS VEZETŐ SZERTARTÁS III. - Globális Fizikai Síkú Teremtés - 2018. augusztus 3. péntek - 20.00-21.00 :) FELSZABADÍTJUK A VALÓDI MAG-ÉNEDET A RABIGA ALÓL.

  4. Utazás a Mag-Eredethez - Az Esemény -Mag -Minta lehozása - A TÜKÖR FÖLD ÉS A 3D FÖLD ÖSSZEOLVASZTÁSA EGYSÉGBEN -  MEGINDULÁS - SZAKRÁLIS VEZETŐ SZERTARTÁS IV. - A Sors és az Idő kereke a Mag Népének kezében - Kronosz és Nimród szertartása - 2018. augusztus 4. szombat 20.00-21.00:)

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

 

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Eszter

 

Áldás a magyarságra és a mag népére, áldás a Földre és az Univerzumra, áldás mindenre amely élő és magja van :)

 

Szólj hozzá

EGYLÉLEK PÁROK MAGYARSÁG MAG NÉPE SZAKRÁLIS SZERELEM A FEHÉR LÓ