2018. sze 25.

IBOLYALÁNG SZER - SÁMÁNISZTIKUS SZERELEM SZER A SZER-ELEM FÜGGETLEN FELSZABADÍTÁSÁVAL BENNED - SKYPON

írta: Eszter 777
IBOLYALÁNG SZER - SÁMÁNISZTIKUS SZERELEM SZER A SZER-ELEM FÜGGETLEN FELSZABADÍTÁSÁVAL BENNED - SKYPON

2018. SZEPTEMBER 28. PÉNTEK 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

IBOLYALÁNG SZER

Balora és Mária Magdolna

égi anya és földi anya

Baál és Jézus

égi apa és földi apa

PÁRKAPCSOLATI EGYENSÚLYTEREMTÉS

SÁMÁNISZTIKUS SZERELEM SZER

A SZERELEM FÜGGETLEN ÖNÁLLÓ LÉTEZŐ

MELY ÖNMAGÁÉRT VAN

Az Egylélek Párok globális energetikai segítése

2018. szeptember 28. péntek

20.00 órai kezdettel

 

Heti hármasunk különleges záró szertartása.

Segít neked felismerni, mit jelent az, hogy független szer-elemmel, szabadon kapcsolódsz kényszer és akarás, elvárások nélkül, és a szerelem születik meg először benned, majd ehhez kapcsolódik a fizikai világban megtestesülve egy másik ember. A szertartás egyszerre lesz sámánisztikus és égi-földi, varázslatos és lényegre törő, tükörtartó és tanító, felszabadító és gyógyító egyszerre.

A valakire rávetítést is megállítja benned és fejbe vág az igazsággal, ha még mindig nem érted a szer-elem lényegét, melyre a másik ember csupán válaszolni tud a 3D-ben.

Komoly szavakat fogok átadni Nektek e témában Jézustól és Mária Magdolnától, valamint felszabadító teremtés lesz Baállal és Balorával.

Segít még jobban megérteni azt, hogy a benned lévő női-férfi egységre reagál egy másik ember férfi avagy női testben megjelenve az életedben és a benne lévő férfi-nő kapcsolódik hozzád, az egység pedig akkor tökéletes, ha szabad.

A Föld Eseményben emelkedő Egylélek Párjainak is megfogjuk a kezét ezen a csodálatos, könnyfakasztó szertartáson, ahol megérzed a szíved lényegét :)



A heti hármasunk három külön-külön is nagyon erős szertartás, és szinte kívánságlistásan teljesíti mindazt, amire most igényetek van. A Teremtésre, és annak erősítésére, a Mag Piramis Aktiválása Szerrel, a Képességek Fejlesztése és Hasznosítása három kedvencetekkel, Gábriellel, Mihállyal és Astharral, és egy gyönyörű egylélek-egység-szerelem-szeretet-sámánisztikus-égi-földi női-férfi párkapcsolódási energia aktiválás az Ibolyaláng Szeren pénteken.

Az első két szert élőben hallottátok, ahogy megsúgja nekem Asthar a pénteki szertartás utáni beszélgetés közben, a harmadikat maga Balora küldte le nekünk és kérte, hogy vegyük a kezünkbe a Föld fejlődő egylélek párosainak segítését energetikailag.

3 szer, mely a képességeidet előhozza,

mely a teremtésed csodáját mutatja meg,

mely a szerelem FÜGGETLEN ENERGETIKÁJÁT TÁRJA ELÉD ÉS ÉRTETI MEG VELED LÉLEK ÉS TUDAT SZINTEN IS.

 

Heti hármas egységünk:

  1. Mag Piramis Univerzális Aktiválás Szer-Kör, A Fény istene és a Csillagközi Flotta vezetésével 2018. szeptember 26. szerda, 20.00 órai kezdettel skypon

  2. Képességek Fejlesztése és Használata Gábriel-Asthar-Mihály vezetésével, Képzés-Szer, 2018. szeptember 27. csütörtök 20.00 órai kezdettel skypon

  3. Ibolyaláng Szer , SÁMÁNISZTIKUS SZERELEM SZER, AHOL MEGÉRTED A SZERELEM FÜGGETLENSÉGÉT ÉS EGYSÉGÉT Balora és Mária Magdolna égi anya és földi anya, Baál és Jézus égi apa és földi apa, A SZERELEM FÜGGETLEN ENERGETIKÁJA, AZ EGYLÉLEK PÁROK SEGÍTÉSE GLOBÁLIS SZINTEN 2018. szeptember 28. péntek 20.00 órai kezdettel skypon



A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

 

Eszter

 

Szólj hozzá

SZERELEM JÉZUS SZABADSÁG EGYLÉLEK ESEMÉNY BAÁL BALORA MÁRIA MAGDOLNA IZISZ OZIRISZ