2018. sze 30.

EMPATA VAGY

írta: Eszter 777
EMPATA VAGY

EMPATA VAGY

Az, hogy empata vagy, azt jelenti, hogy érzed a világban az egységet és az Univerzumban, ezért mindenkinek megbocsátasz, és eleinte mindenkinek mindent meg is engedsz. Mert tele vagy szeretettel és fénnyel. Harmóniával, és érzed magadban az igazi istent. Te is ten, én is ten, ő is ten. 
Mindenkit meg akarsz menteni, mert MEGMENTŐ PROGRAMMAL ÉRKEZTÉL a Földre. Nem érted, hogy mások miért nem akarnak megmentődni Miért nem értik, amit mondasz, hiszen annyira EGY-értelm-ű. Egy értelem Ő és Te, hiszed, de aztán rájössz, hogy NEM. Nem egy értelem, nem egy tudat. Mert ő NEM empata. Ő nem megmentésre lett programozva hanem pusztításra. Aztán vannak a "hibridek", akik félig ez, félig az és a kettős énjük között vívják az örökös harcot. 
Velük a legnehezebb, mert érzed bennük a fényt. 
Az, hogy empata vagy, nem csak azt jelenti, hogy folyton megbocsátasz, majd szeretettel elengedsz, hanem azt is, hogy kemény tanulási folyamatot vállaltál erre a reinkarnációra. Azt, hogy megtanulsz NEM MEGENGEDNI anélkül, hogy olyanná válnál, mint azok, akiknek eddig megengedted.
Empata vagy és ezért mindent és mindenkit érzel és szeretsz. Szerelmes vagy a világba, az Univerzumba - én már a Naprendszer összes bolygójába is, de a legnagyobb szerelmem a Naprendszerben a Jupiter  A kisfőni a Nap mellett - szerelmes vagy a Föld bolygóba, az összes szépségével és bánatával együtt, szerelmes vagy az emberekbe, a rosszakat is elfogadod - nincs rossz ember, csak úton lévő, mondta a Fényhozó tavaly ilyentájt - nincs jó és rossz, csak tanulási folyamat van, na igen. De van egy pont, ahol empataként meg kell látni, hogy te szerelmes vagy a világba, de a világ olyan, mint egy félig jó, félig rossz párkapcsolat, és párkapcsolatban áll Veled. Hol büntet, hol jutalmaz, hol tükröket tart, hol szeret, hol kitaszít. Te pedig megtanulod, hogy egy párkapcsolatban alkalmazkodni kell, sőt, ha te változtatsz a rezgéseden, a "párod", a világ is változtat. Ez megy is egy darabig és ez jól megy neked, mert szeretni nagyon tudsz, hiszen EMPATA vagy. Aztán jönnek a szokásos párkapcsolati pofonok. Lehullnak a leplek és rájössz, hogy párod, a világ nem olyan, mint amilyennek látszik... hanem maga a Földanya olyan, csodálatos és tökéletes, a Naprendszerrel együtt maga a teremtés csodája, de az emberek a Földanyán, nos ők olyanok, amilyenre nem számítottál. 
A párod, az emberiség részében megmutatja valódi önmagát és ettől megrettensz. Fel sem tudod fogni, hogyan lehet hazugságokra építeni egy életet, egy vállalkozást, egy házasságot, és amikor rájössz, hogy akár a te életedben is jelen van a hazugság, mert kisgyerekként lemásoltad a világot a jó és rossz részével egyaránt, akkor szembesülve összeomlasz. De te még mindig EMPATA VAGY, és az is maradsz, azonban most már kezded pedzegetni, hogy akár egy párkapcsolatban, az életben is eljön a pont, amikor meg kell húzni a határokat és nemet kell tudni mondani. Minden párkapcsolat tanít ugyebár, és a párkapcsolat leképezése az életnek. Fájó szívvel állsz életed romjai mellől és lassan megtanulod, az hogy EMPATA VAGY, az nem csak azt jelenti, hogy neked mindenkit szeretni kell. Azt is jelenti, hogy MEG KELL TANULNI ÖNMAGADNAK LENNI ÉS SZABADNAK. ÉRVÉNYESÍTENI A SZABADSÁGHOZ, IGAZSÁGHOZ VALÓ JOGODAT ÉS AZT, HOGY NEM MÁSOK ÉLETÉT ÉLED, NEM MÁSOK RABSZOLGÁJA VAGY, NEM HAGYOD, HOGY MÁSOK URALKODJANAK FELETTED, mert ugyanis a Földre nem csak MEGMENTŐ PROGRAMMAL JÖTTÉL HANEM SZABADSÁG PROGRAMMAL IS. 
És ekkor ébredsz rá, mit is jelent VALÓJÁBAN EMPATÁNAK LENNI. Azt, hogy az emberiség egy része végtelenül önző, nárcisztikus, labilis, ragadozó. A Földet Atlantisz bukásakor átvették a RAGADOZÓK, és a ragadozó életmódot erőszakolták rá az emberiségre. Ősanyáin és ősapáink sírtak, amikor meglátták az emberiség jövőjét. Azt, hogy letaroljuk az erdőket, hogy házakat építsünk. Kizsákmányoljuk Földanyát, a végsőkig, hogy fenntartsuk a mátrixot. Halomra, milliószámra tenyésztjük az állatokat, hogy megehessük őket. Még klónozunk is. Már embereket is. Mesterségesen esünk teherbe, mert nem fogadjuk el, hogy isten épp nem akar gyereket adni. Erőszakosan hozzuk le a lelket... Elkorcsosítjuk a szexualitást, áruljuk és pornót csinálunk belőle, annak minden mocskával együtt. Kitaláljuk a pénzt és ezért ölni is képesek vagyunk. Befogadjuk a világba a hamis istent, Jahvét, és ezért méginkább ölünk, csak hogy a másik elfogadja, amit mi hiszünk, és ha nem, hát felrakjuk a máglyára. Világháborúkat csinálunk a hatalomért és milliószámra öljük egymást. Érdekházasságok jönnek létre, az emberek CSOKért vállalnak gyereket. A gyerek már a születéskor traumán esik át, mert pénzért hozták létre... 
Hiteleket veszünk fel, mert nem fogadjuk el, hogy a teremtéshez idő kell, és elhitelesítjük a saját bőségáramlásunkat örökös mókuskerékbe zárva az életünket. 
Házasodunk agyba-főbe és összekeverjük a szexet és a szerelmet. A kapcsolatok a szexből születnek és a hormonok és a kényelem számunkra a szerelem... 
A hüllők uralják a Földet és mérgeznek minket, hogy tovább butítsanak. Az önzés, a nárcizmus, a pénzéhség, az elkorcsosoult értékrend a mérvadó. 
Az emberiség egy része ragadozó, egy része keveredik és tisztul belőle, avagy nem, egy része tiszta empata. 
A tisztulás zajlik és a mérleg lassan billen át, hogy akik le tudják tenni a ragadozó értékrendet, azok a fénybe jöjjenek. Astharék hatalmas harcot vívnak a segítségünkkel az emberiségért, hogy minél több lelket hozzunk át a fényoldalra, de ehhez meg kell érteniük, hogy kik ők. Empaták. Empatának születtek, de rájuk kényszerítették, hogy ragadozók legyenek. Ragadozó szülő empatából ragadozókat nevel... Terjed, mint a vírus, és veszélyesebb egy atombombánál.. a gyűlölet, a kihasználás ,a fekete mágia, a manipuláció, az önzés. 
Empata vagy és ez azt is jelenti, TANULJ MEG KÜLÖNBSÉGET TENNI. Ez nem ítélkezés. Ez a fényoldal egységbe hívása, hogy kialakítsunk EGY STABIL BÁZIST AZOKNAK, AKIK JÖNNI AKARNAK ÉS VÁLTOZTATNI. 
Aki nem akarja, hogy megmentsd, hanem energiát akar és hatalmat feletted, az előtt csapd be az ajtót. 
Aki eddig tönkretette, mérgezte az életedet és ó, tudom én, ahogy én is, úgy te is, ezerféle módon próbáltuk békésen, empata módon megoldani a helyzetet. Szeretettel, hálával engedtük el a legnagyobb ellenségeinket is, próbáltuk őket szeretni, tanítani, a fénybe vezetni és minél jobban próbáltuk, annál nagyobb pofonokat kaptunk tőlük. 
Merj úgy empata lenni, hogy tudd, mi a dolgod a Földön: kialakítani az emberiség számára a mátrixon kívüli új valóságot és egységbe hívni a fénytestvéreket, tanítani, gyógyítani, vezetni őket, mintát adni, példát mutatni. Bátorságból is. Megtanítani, hogy A KÜLÖNBSÉGTÉTEL IGAZ ÉS HAMIS KÖZÖTT AZ NEM EGYENLŐ AZ ÍTÉLKEZÉSSEL. 
Megmutatni, hogy azzal, hogy kizársz az életedből téged bántalmazó embereket, az nem egyenlő a megbocsátani nem tudással, hanem A SZABADSÁGHOZ VALÓ JOGOD. 
Maradj empata, fénytestvérem és légy szerelmes a világba, ahogyan én is, és alakíts ki a világgal egy éppoly valódi párkapcsolatot, mint amit a Társaddal. 

Szeretettel
Eszter

Szólj hozzá

SZERETET SZERELEM VILÁG IGAZSÁG RAGADOZÓK EMPATÁK ESEMÉNY EMPATA JÉZUSI ÚT ARANY KÖZÉPÚT