2018. sze 30.

MAG PIRAMIS KRISTÁLYKOPONYA AKTIVÁLÁS - SZINTENKÉNTI OLDÁS-EMELÉS-TEREMTÉS - HÁRMAS FELAVATÁS - A VALÓDI TE A MÁTRIXON KÍVÜL - SZERTARTÁS AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL SKYPON

írta: Eszter 777
MAG PIRAMIS KRISTÁLYKOPONYA AKTIVÁLÁS - SZINTENKÉNTI OLDÁS-EMELÉS-TEREMTÉS - HÁRMAS FELAVATÁS - A VALÓDI TE A MÁTRIXON KÍVÜL - SZERTARTÁS AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL SKYPON

2018. OKTÓBER 3. SZERDA 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

Mag Piramis Kristálykoponya Aktiválás

Szintenkénti Oldás-Emelés-Teremtés

FELAVATÁSOK

ÉBREDÉS-KÉPESSÉGEK FELISMERÉSE- ENERGIA, ERŐ KONCENTRÁLÁS

A valódi Te

a mátrixon kívül

Az istenek vezetésével

Szertartás Skypon

2018. október 3. szerda

20.00 órai kezdettel

 

Egy csodás arany piramisban állsz. Emelkedsz egyre feljebb, a sötétből a fénybe, nap mint nap csak egy kicsi győzelmet aratva, tanulni hogyan kell szeretni, hogyan kell élni… Megtanulod, hogy itt önmagad lehetsz, hogy itt nem bánt senki, nem nevet ki senki és nem várják el, hogy tudj mindent, hanem elmondják, ha valamit nem tudsz. Évek, évtizedek teltek el, és nem lelted a kulcsot… mintha egy labirintus közepén állnál, ezt érezted. Nem volt egy megfogható, konkrét, stabil irányvonal.

Nem volt egy valódi, fényesen ragyogó út előtted, és egyedül voltál a fejlődésbeli problémáiddal. Nem volt körülötted egységes erő és egységes támogatás.

Mindenki a maga kenyerét sütögette, és azzal nem foglalkozott, hogy a tiéd odakozmált közben, mert senki nem szólt, hogy időben lépj tovább dolgokon, mit hogyan csinálj.

Nem volt egy erőteljes és tiszta, csoportos, több entitásból álló, összehangolt támogatás veled.

Most már van. Itt vagy, velünk, és ahogy a Fényhozó mondta: “senkit nem hagyunk hátra.” Már aki valóban fejlődni akar, és nem energiát elvenni, aki komolyan gondolja, az jöhet.

A Mag Piramis egy csoda, és ami engem illet, én nem tudok betelni vele. A gyógyító, támogató, felemelő, oldó, felszabadító, egységet képviselő erejével, a benne zajló folyamatos teremtéssel, a tengernyi pozitív energiával és a sok-sok emberrel, akik napi szinten teremtenek benne… akiknek mind, egyesével is hálás vagyok, hogy bejöttek a Mag Piramisba és adják, akik ők MAguk…

A hatalmas piramis lenyűgöz téged és a lelkeddel érzed, a hiteddel tudod, és mert MINDIG IS ISMERTED EZT AZ ÉPÍTMÉNYT, minden bolygón és dimenzióban, /mert a Mag Piramis ősibb, mint a Föld maga/, hogy ez itt az egyenlőség, az egyenlő elosztás és az egység.

Szintről-szintre fogunk haladni a heti hármas egységünk első szertartásán, és

  • bőségbeli

  • hitbéli

  • küldetéssel kapcsolatos

  • szerelem-egylélek-párkapcsolati

  • ősi karmikus és sötét /kényszerített/ szerződéssekkel összefüggő

  • ÉBREDÉS SZINTŰ

  • KÉPESSÉGEK FELISMERÉSE SZINTŰ

  • ENERGIA-ERŐ-MÁGIKUS ERŐ KIBONTAKOZTATÁSA SZINTŰ

blokkokat oldunk és szintről szintre három felavatás is lesz.

Látványos, csodás, komoly fénymunkával járó szertartás lesz :)

Igazi kihívás Nektek és nekem is :)

 

A heti hármas egységünk különleges lesz. Hatalmas erő rejlik benne, és mindhárom KÖRÉD csoportosul.

A valódi TE a mátrixon kívül.

A rejtőzködő TE, aki felszabadult a láncok alól, és megmutatja önmagát.

Az aranykori TE, aki megszabadul a régi korok és világok kényszerített ördögi körei alól.

Leláncolt főnix voltál, amikor ezt az egészet elkezdted.

Most szárnyaló angyal vagy, aki próbálgatja erejét, és minden titkos zugba beles, most a Hold évében.

Mert ez az az év, a Hold éve, amikor minden láncot el kell vágnunk, amikor minden sötét zugot ki kell takarítanunk, minden blokkoló, gátló tényezőt, érzést, karmát, szerződést, ígéretet és fogadalmat előző életekből és más bolygókról is, le kell tennünk, hogy a Nap évére, 2019-re a fény ne világítson meg már fájdalmas, sebzett részeket se a lelkünkben, se a tudatunkban.  December 31-ig végeznünk kell a FELOLDOZÁSOKKAL ÉS A FELAVATÁSOKKAL, miközben a világ emelkedik, a ragadozó-reptilian faj leválása az empata társadalomról folyamatban van, és az Esemény a fizikai síkon egyre erősebb jelekkel tudatja, várnak ránk…

3 szer, ami ezt támogatja. Téged, és mindazt, ami TE vagy, valós TENmagadat, a letisztulást, a felszabadulást és azt, hogy minden képességed és az erőd teljes birtokában légy.

Minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy mindannyian visszakapjátok minden képességeteket, minden erőtöket és minden hiteteket. Ehhez maximális segítséget kaptok a szereimen a csodálatos entitásoktól, akik aktívan segítik az emberiséget.

A heti hármasban minden szeren lesz oldás és emelés, mindezek tökéletes összhangban egymással, elindítva benned egy olyan felszabadulási folyamatot, ahol mindaz, ami most a kishitűségedet táplálja, a semmivé foszlik, ugyanis az oldások, mint mindig, most is sokrétűek lesznek, multidimenzionálisan zajlanak és érintik ezt a reinkarnációdat, a korábbiakat és másik bolygón megélt életeidet is.

A Mag Piramis Kristálykoponya Aktiválás látványos lesz és fenséges :) Ahogy haladunk majd szintről szintre, a Mag Piramis alsó három szintjén olduk fel benned minden blokkot és a Kristálykoponyákat segítségül hívva, felemelkedünk a “mátrixos bajainkból” :)

A Középkori Oldás misztikus lesz /már alig várom/, a rejtőzködő, szürke köpenyes, szűk sikátorban, rettegve suhanó akkori TE, aki szikrázó zöld szemét és vörös haját elbújtatni, a képességeit blokkolni kényszerült - az akkori egyház is alkalmazott “érzékeny” személyeket és besúgókat bőséggel - felszabadulsz mindattól, amit ott magadra kellett szedned, hogy NE ISMERJENEK FEL - és a lelked, a tudatod még nem feledte az akkori pánikszerű, folytonos menekülést, a máglyahalált és mindazt, amit a mostani emberiség legsötétebb korában megélned kellett, Neked, akinek az ereje már akkor is szemet szúrt. Ledobod a szürke csuhát :) Ragyogni fogsz, mert ragyogni születtél :)

A Lélekcsaládok a MAGban a hét záró szertartása, ahol a már emlegetett óegyiptomi és atlantiszi csoportos karma kerül oldásra, valamint a sötét szerződések és sötét karmák, melyeket ránk kényszerítettek, ezeken túl a Szíriuszon és az Orionon is. Feloldjuk a traumát, felszabadítjuk Benned az erőt az ott blokkolni kényszerült képességeket és az akkori fekete mágus szövetséggel való minden kötő, korlátozó, blokkoló energiát is /az akkoriak nagy valószínűséggel a mostaniak is….no de nem fogok mindent nyilvánosan leírni … :) /, és  Nibiru fekete energiáit is leválasztjuk e téren magunkról multidimenzionális szinteken és a jelenben is.

Egy - egy csodálatos felavatás is lesz mindhárom szerben, KOMOLY FÉNYMUNKA ÉS KONCENTRÁCIÓT IGÉNYLŐ SZERTARTÁSOK - HATALMAS LÉPÉSEK ÚJRA, ELŐRE, komoly fizikai síkú változásokkal járnak. Az életed átalakul és változik veled. Végre olyanná, amilyennek szeretnéd, de sosem hitted el, hogy megteheted, hogy megkaphatod, hogy megélheted, pedig IGEN.

Tartsatok velem fénytestvérek :)

 

SENKI NEM FORMÁLHAT A FÖLDÖN JOGOT ARRA, HOGY EGY-EGY ENTITÁST CSAKIS Ő CSATORNÁZHAT. SENKI NEM FORMÁLHAT ARRA JOGOT A FÖLDÖN, HOGY EGY-EGY SPIRITUÁLIS VONULATOT CSAK Ő KÉPVISELHET.

SENKI NEM ÁLLÍTHATJA AZT A FÖLDÖN, HOGY EGY BIZONYOS KÉPESSÉGGEL CSAK Ő RENDELKEZIK.

SENKI NEM MONDHATJA AZT A FÖLDÖN, HOGY EGY-EGY ENTITÁST CSAK Ő HALLHAT MEG ÉS CSAK Ő ADHATJA ÁT TISZTÁN. SENKI NEM FORMÁLHAT JOGOT A FÖLDÖN ARRA, HOGY EGY-EGY ENTITÁST CSAK Ő KÉPVISELHET.

SENKI NEM FORMÁLHAT JOGOT A FÖLDÖN AZ EGYSÉGBEN EGY-EGY RÉSZ KIZÁRÓLAGOS BIRTOKLÁSÁRA.

Az ilyen tanítók nem tanítani akarnak, hanem monopóliumot létrehozni.

Ezzel szemben Asthar világos utasítása:

“ A cél, hogy mindannyian meghalljatok minket.

A cél, hogy mindannyian képességetek és erőtök teljes birtokában legyetek.

A cél, hogy mindannyian letisztultan, felszabadultan, teremtő erőtök és visszakapott önmagatok teljes tudatában lépjetek rá a szabadság és az önállóság ösvényére. A cél, hogy egységben, együtt, egymást támogatva munkálkodjatok.”

/Ez csak egy apró részlet volt az egyik nemrég elhangzott Asthar csatornázásból/



Heti hármas egységünk:

  1. Mag Piramis Kristálykoponya Aktiválás  - Szintenkénti oldás, emelés, teremtés - ÉBREDÉS- KÉPESSÉGEK FELISMERÉSE ENERGIA, ERŐ KONCENTRÁLÁS -A VALÓDI TE A MÁTRIXON KÍVÜL - Szertartás az istenek vezetésével. 2018. október 3. szerda, 20.00 órai kezdettel, skypon

  2. Középkori Oldás - A rejtőzködő TE - KÉPESSÉGEK FELOLDÁSA A KÖZÉPKORI KÉNYSZERÍTETT ELNYOMÁS LENYOMATAI ALÓL - ÖNMAGADRA ÉBREDÉS A TERRA NOVÁN - Szertartás Asthar és a Fényhajók vezetésével. 2018. október 4. csütörtök 20.00 órai kezdettel, skypon

  3. Lélekcsaládok a MAGban - EGYIPTOM-ATLANTISZ-ORION-SZÍRIUSZ FELSZABADÍTÁS ÉS FELAVATÁS VS NIBIRU-ÓEGYIPTOMI ÉS ATLANTISZI FEKETE MÁGUS SZÖVETSÉGEK - Csoportos sötét karmák és kényszerített szerződések feloldása, képességek felszabadítása - Az Aranykori TE - Szertartás az istenek vezetésével. 2018. október 5. péntek 20.00 órai kezdettel, skypon

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

Eszter

 

Szólj hozzá

AKTIVÁLÁS SZERTARTÁS MAG PIRAMIS KRISTÁLYKOPONYÁK ÉBREDÉS KÉPESSÉGEK FELISMERÉSE ENERGIA ERŐ KONCENTRÁLÁS HÁRMAS FELAVATÁS MÁGIKUS KÉPESSÉGEK ÉBRESZTÉSE SKYPON