2018. sze 30.

MÁGIKUS RABSZOLGÁSÍTÁS

írta: Eszter 777
MÁGIKUS RABSZOLGÁSÍTÁS

JELEK, HOGY VALAKI VALAHOL A MÁTRIXBAN KÉSZÜL VALAMIRE

 

MÁGIKUS RABSZOLGÁSÍTÁS - az egyik közismert formája 
Az igazi fekete mágiás támadás ismérvei - amikor "embertársad" /a 33 ellenséges faj közül az egyiket képviseli a Földön / leül fekete mágiázni, Telihold éjjelén és gyertyát gyújt /általában feketét/, égeti a képedet, vagy szétvagdossa és közben nagyon erőteljesen rosszat kíván neked, PARANCSOKAT, UTASÍTÁSOKAT AD A FELSŐBB ÉNEDNEK

Vannak előjelek.
Órákkal előtte nyugtalan vagy és rosszul érzed magad. Megérzed, hogy valaki valahol a mátrixban, készül valamire. 
Majd amikor elkezdi: 
- hirtelen fellobbanó negatív érzések sorozata, mintha megsoroznának vele, és nincs oka, nem történik éppen semmi különös. Harag, fájdalom, félelem, szorongás. Az asztráltested védekezik a támadás ellen. Ekkor még nem tudatos nálad, hogy védekezel valami ellen, de bekapcsolt a védekező rendszered.
- dekoncentráltság, nyomottság, azt érzed, hogy el tudnál aludni állva is, valami húz lefelé a fekete végtelenségbe és te ezt tudod, érzed, látod - ekkor már pedzegeted, hogy támad valaki a mentális-asztrális energiáival - ELVÉGRE EZ ITT EGY ÚJ VILÁG. Mindenki másképp érzékel, régen nem a hagyományos 3D-ben vagyunk, sajnos "megszokott" a jelenség, ahogyan megszokott az is, hogy nem csak a 3D-t látjuk, már régen nem csak azt.
- a korábban meghozott szilárd döntéseid megkérdőjelezése
- akikhez kötődsz, akiket szeretsz, azokat hirtelen rossznak látod /ugyebár embertársad égeti a képeket, vagy fekete viaszt csöpögtet rájuk/
- az érzéseid egyszercsak eltűnnek a semmibe - szeretik elvenni az érzéseket, mert ezzel tudnak magukhoz hasonlatossá tenni, mivel az ennyire súlyosan megszállt, zavarodott személyek az érzelmeket csak MEGJÁTSZÁK. Szerintük ez a normális és nekik az a jó, ha te is így viselkedsz ezután. 
- falakat érzel magad körül, és szorít a mellkas - a szívcsakra, a torok - fojtogat vele a másik, mindazzal, amit rád akar nyomni erőszakkal. 
- erősödik a fájdalom, érzelmekben jelentkezve, mivel a szívcsakrában a lélekmagod védekezik a támadás ellen és érzelmekkel jelez, ez pontosan olyan, mint ahogy a tested, amikor megsérül, fájdalommal jelez. 
- indokolatlan haragot érzel olyan emberek iránt, akik nem bántottak meg semmivel, mégis úgy érzed, megbántottak, és ehhez gondolatokat is kapsz, igen, sajnos KAPOD őket, besugározzák. Ugyanekkor másokat is rossznak, negatívnak, veszélyesnek látsz, akik szintén nem azok, de a világodat MEG AKARJÁK FORDÍTANI AZOK AZ ERŐK, MELYEK ÉPPEN TÁMADNAK. 
- elválasztanak, elszigetelnek, asztrális börtönbe akarnak zárni.

Ha ez mind együtt van, és ennek tetejébe még érzed is, hogy vissza akarnak húzni, valamint akár jelentkezik is az, aki támad - könnyen elárulja magát ezzel - akkor biztos lehetsz benne, hogy a fekete mágia eszköztárához nyúlt és ezen a szinten ne kergess illúziókat - pontosan tudja, hogy mit csinál, mert aki ennyire erős fekete mágiát tol a másikra, az szándékosan és fizikailag csinálja a fekete mágia eszközeivel. 
A démoni energiák lenyomatait a Földön ma oldjuk ki az energiatérből, amikor a Mag Piramisokat Univerzális szinten aktiváljuk. Bízom benne, hogy leállítjuk játszadozó embertársainkat, akik azt hiszik, mi azért vagyunk, hogy őket szolgáljuk.

Sajnos a fent leírtak, tegnap éjjeli személyes tapasztalat, de ez már fél éve megy így, ennyire erősen. Előtte azt hittem, jól megedződtem és már semmi sem lep meg. 
Még egy fontos info ehhez: amit te kapsz, azt a társad is, amit a társad kap, azt te is kapod. 
Van a kezünkben eszközrendszer védekezni ez ellen, pl a Mag Piramis Magjában találtok védelmet, de erről még fogok írni. 
Nem támadunk vissza, nem küldjük vissza az energiát a feladónak. Nem megyünk le az ő szintjükre.

Kitartás
E

Szólj hozzá

JELEK FEKETE MÁGIA WOODOO TÜNETEK