2018. sze 30.

SÁMÁNASSZONY

írta: Eszter 777
SÁMÁNASSZONY

SÁMÁNASSZONY

Az égi anya és a földi anya. A mágikus nő és a fizika nő. Mely Benned összeér, mert közvetítő oszlop vagy ég és föld között. Királynő, anya, szerető, a holdvilággal játszó főpapnő, az arany fényekben örvénylő mágikus nő, a napfénynél doboló, Őstent szólító sámánasszony, aki egyetlen szavával népeket gyógyít meg. 
Tudja. Érzi. Hiszi. Ezen múlik minden. 
Szer-elemben áramló szívvel gyógyít meg mindent, ez táplálja, élteti. A Szer. Nem kell hozzá kábítószer által okozta bódulat, sem fizikai Férfi, mert a szer-elem a szívében magvat vetett ősi hitében rejlik, melyről TUDOMÁSA VAN. 
Szólítja Őstent, a dob a tenyere alatt lüktetve kel életre és a levegő is másképp rezeg körülötte. Tanítványai körbeülik, és kapcsolódnak hozzá, aki éppen most, ebben a pillanatban mindenkinek Anyja. A tanítványoké, de azoké is, akik hátrébb állva hallgatják, és azoké is, akik távolabb teszik a dolgukat, és anyja a hegyeknek, a völgyeknek, a folyóknak és a tavaknak, az erdő vadjainak és termő gyümölcseinek, a mezők kalászainak és a férfiak vágyainak is. Táplálja a házi tűzhelyt, de táplálja népe tüzét is, hogy a magor vér ne aludjon ki soha. 
Majd behívja égi mását, Balorát, aki lágyan megsimítja haját, és zöld szemében ott van az Univerzum. Kezébe adja a Kelyhet, melyet őrzött számára eddig, és melyet a sámánasszony szívével nyit meg. A Kehely, melyben ott az ősi tudás, a NŐK tudása, melyet a világ oly sok ezredévig elutasít majd ezután, hogy MOST, visszaemlékezvén Rád, a doboló sámánasszonyra, a világ újra kérjen TÉGED:
SEGÍTS. ADD MAGAD. ADD A SZÍVED. ADD AZ ERŐD. ADD AZ ANYASÁGOD. ADD A NŐISÉGED. ADD A HITED. ADD A BIZALMAD.
SEGÍTS A VILÁGON.
Ragadd meg a Férfi kezét, akit szeretsz úgy, ahogyan a sámánasszony voltod ragadta meg Ősten kezét és vezette ki népét a káoszból. 
Fogadd el a Férfi, a Sámán, feléd nyújtott kezét, ahogy akkor, az ősmagyar korban a sámán ragadta meg asszonya kezét, miután démonokkal viaskodó hosszú útjáról hazaérkezett, és népe kőbe véste a szavait. 
Fogadd be a Férfit magadba, ahogyan sámánasszonyként tetted, és légy te a földi anyja és az égi anyja egyszerre a simításodra vágyó, gyengéd férfiszívnek. Öleld át a lelkét, csókold le a könnyeit az arcáról, mert csókod mágikus és Örök. 
Érezze a csókodban az elfogadást és a szenvedélyt egyszerre, és azt, te az övé vagy, mert mered adni magad. 
Érezze a hitedet, melyet belé magként vetettél az idők kezdetén, mely egyezik a világba vetett hiteddel, mert a világ fizikai része neked Ő, Ő, aki megteremti, amit megálmodtál odafent Balora istennővel. 
Kezében a kezeddel sétáljatok ki a hegyek alá, és rengessétek meg a Földet. 
ITT VAGYUNK. OLY SOKÁ VÁRTUNK, DE ELJÖTT A MI IDŐNK.

Ha te vagy a Sámán, ha Férfiként olvasod a szavaimat, gyere be a varázskörbe, melyet asszonyod készített elő számotokra, ahol megszenteli a szerelmeteket.
Fogadd el a szerelmét és a kezét bátran vedd a kezedbe. 
Vigyázz rá. 
Mutass neki utat.
Mutasd meg neki a világot, melyet nem ismert, míg várt rád.
Mutasd neki meg, mit terveztél, mit álmodtál népeddel meg.
Majd mondd el neki, a szíved vágya utána és a szerelem, amit érzel iránta, felemelt téged a csillagok közé, de most itt vagy, láttál, tanultál, tapasztaltál, és tudod, a szerelmetek egy közös kiküldetés felé visz titeket. 
Mondd el neki, hogy álmodjon melletted tovább, álmodja a népetek sorsát, majd reggelente a karodba bújva mondja el, mit látott, te pedig 
MEGVALÓSÍTOD. 
MERT TUDOD, HOGY TE KI VAGY. TUDOMÁSOD VAN RÓLA. 
TUDOD, HOGY VELE EGYÜTT ELHÍVATVA VAGY IDE.
TUDOD, HOGY ADOD VELE MAGADAT, ÉS MINDAZT, AMI TI VAGYTOK, VILÁGOKAT MOZGAT MEG. 
MERT HISZED, ÉRTED, AKAROD, LÁTOD, AZ ERŐTÖK ÖSSZEFONÓDVA RENGETI MEG A HEGYEKET A CSILLAGOK ALATT, ÉS NÉPEK ÁLLNAK MAJD ELŐTTETEK, ÉS HALLGATJÁK MAJD SZAVATOKAT. 
TI ADJÁTOK A KÖVETENDŐ MINTÁT. 
Te vagy a király, a sámán, az apa, a szerető, a bölcs és a mágus. 
Az égi apa és a földi apa, Benned ég és föld Egy, közvetítő fényoszlopa vagy a világmindenségnek. 
Együtt legyetek hát MAGatok Magja. 

Eszter

Szólj hozzá

SÁMÁNASSZONY SAMAN