2018. okt 09.

A Mérleg

írta: Eszter 777
A Mérleg

A Mérleg

Az Igazság van az előtérben, és sem az nem nyugodhat most, akit igazságtalanság ért, sem az, aki az igazságtalanság okozója. Az élet kemény tükröket tart elénk, és nem tudunk többé homályosan látni. 
A hazugságok derülnek ki: melyeket magadnak hazudtál és melyeket mások hazudtak neked.
Ha tetszik, ha nem, a kép össze fog állni. Magadról, és arról, mit hoztál össze eddig az elmúlt években - mennyi benne az igaz, mennyi benne a hamis, és a mérleg helyre fog billenni. Kiegyenlítődés jön, megállíthatatlanul. 
Ahogy a Fényhozó mondta: "Mindent megkaptok, akkor is, ha nem akarjátok".
Ez a mai nappal kezdődött - Újhold van, játszogató önjelölt mágusgyermekeink is aktívak, elővették a nevetséges eszköztárukat - de ne feledd, a fekete mágia csak tanítás, és addig tart, amíg a leckét meg nem tanulod. 
Az Igazság és a Felismerések hónapja ez, és még nincs vége, jön a Skorpió, aki fél lábbal a fényben áll, fél lábbal a sötétségben, és novemberben a mélységes mély titkok és szőnyeg alá söpört, elfojtott érzések is előtörnek. 
Nincs megállás.
Minél jobban elnyomsz egy érzést, a végén annál jobban fog maga alá temetni a cunami, ami az érzések árjával végre megváltoztatja azt a jól körülbástyázott komfortzónádat.
Minél jobban elfojtasz egy gondolatot, mondván, áh ez úgysem igaz, a végén annál jobban fog előjönni az igazság róla, és fejbevág, ha túl sokáig vársz a felismeréssel. 
Végül decemberben a Nyilas már nem hagyja tovább folyni az illúzió mentén felépített önhitegető mozikat: rendet tesz, és a Tornyok, melyek még állnak, összeomlanak.
Nem vagyok asztrológus, leírtam, amit Uriel diktált nekem. 
Nem értek a csillagjegyekhez, csak minimális szinten, sem a bolygóállásokhoz, de ez fog történni - vegyétek jóslatnak.

Áldás
E

Szólj hozzá