2018. nov 18.

ELVÁRÁSOK NÉLKÜL - MÁTRIXON KÍVÜLI HETEDIK DIMENZIÓS PÁRKAPCSOLATOK FELSZABADÍTÁSA ÉS FIZIKAI SÍKRA HOZÁSA - Az istenek vezetésével, Skypon

írta: Eszter 777
ELVÁRÁSOK NÉLKÜL - MÁTRIXON KÍVÜLI HETEDIK DIMENZIÓS PÁRKAPCSOLATOK FELSZABADÍTÁSA ÉS FIZIKAI SÍKRA HOZÁSA - Az istenek vezetésével, Skypon

2018. NOVEMBER 21. SZERDA, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

Elvárások nélkül

Mátrixon kívüli Hetedik Dimenziós Párkapcsolatok

FELSZABADÍTÁSA é FIZIKAI SÍKRA HOZÁSA

ESEMÉNY, FIZIKAI SÍK

AZ ESEMÉNY MI VAGYUNK:

A szabadon ébredő emberiség

Rejtett elvárások oldása

11.21. a Társak napja :)

Az istenek vezetésével

2018. november 21. szerda

20.00 órai kezdettel

Skypon

Egylélek-Egységélmény szer

 

Nem érted, hogy miért nem közeledik az, akiről úgy érzed, le tudnád vele élni az életedet. Nem érted, hogy miért tart tőled, miért nem tudja magát beleengedni az egységbe. Tengernyi miért nem és miért nem kattog benned nonstop, és csak arra tudsz gondolni, MIKOR JÖN MÁR, MIKOR VESZI MÁR ÉSZRE, MIKOR ÉBRED MÁR FEL…

Elvárások.. ezek mind azok.

Nem szabadon szereted őt, hanem megalkottál magadban egy IDEÁLKÉPET, egy illúziót, amibe őt mindenáron bele akarod tuszkolni. Sosem lesz olyan, amilyennek elképzelted. Sosem lesz tökéletes, és olyan, ami neked megfelel, mert ő PONTOSAN AZÉRT JÖTT, hogy KIVEGYEN TÉGED A MÁTRIXBÓL, a komfortzónádból, a megszokásodból, az eddig élt életedből, és újat mutasson neked, ahogyan te neki, ha fel tudsz szabadulni mellette: megmutatni, hogy ami te vagy, az őt tökéletesen kiegészíti, és fordítva.

Az Egylélek kapcsolatok a mátrixot írják felül. Semmi közük az elhíresült, illúziók mentén meglovagolt ikerlángosdihoz, mert ALAPJUK ÉS CÉLJUK EGYBEN A FIZIKAI KAPCSOLÓDÁS LÉTREJÖTTE, nem csak asztrál-mentál síkon zajlanak, nem valami olyasmiről szólnak, hogy ezt érzem, meg azt érzem, és erre meg arra várok, hanem arról, hogy ami fent van, az lent is tud létezni, de úgy, hogy a mátrixot átírva a mátrixon kívülre helyezzük a kapcsolódást, hogy abból kapcsolat legyen. Hogy mit jelent ez? Azt, hogy elengedünk minden korlátot, minden féket, minden gátlást, elfelejtük mindazt, amit belénk neveltek, ami a jelenlegi társadalmi normák szerint a helyes, ami mások szerint a normális és az “ennek így kell kinéznie, ennek így kell lennie, ennek így kell működnie’ dolgokat, mert az a szabály, hogy NINCS SZABÁLY.

Semmilyen földi norma, séma, hitrendszer, fizikai síkú párkapcsolati sémarendszer, földi törvény, földi szokás nem érvényes az Egylélek Kapcsolatokra, és távolról sem az illúzió mentén zajlanak, hanem az illúziók elengedése mentén, ÉS AZ EGYLÉLEK KAPCSOLATBAN A FIZIKAI SÍK ÚGY VAN JELEN, hogy ÖTVÖZI MAGÁBAN A MÁSIK KETTŐT. Egy Egylélek Kapcsolatban van történés, van esemény, vannak interakciók, van kommunikáció, kisebb-nagyobb kihagyásokkal, de van FIZIKAI kapcsolódás is benne, míg ezzel szemben, az ikerlángosdiban minden arról szól, hogy ha majd ez és ez az energia lejön fentről, meg ez és ez teljesül, meg ez és ez majd egységbe áll, meg ilyen meg olyan dinamika mentén majd minden tutis lesz, akkor együtt lesztek. Sok ikerlángod van, akik a lélekrészeidet hordozzák magukban, és te az övéiket, és addig fogtok kínlódni, míg ezeket vissza nem cserélitek, ugyanis egy Atlantisz bukása előtti léleklopás és sötét karma /csinált, erőletett, nem tanulási folyamat, hanem ősi arkhón csalás és módosítás / mentén létrehozták az ikerlángokat, akik tökéletesen vetítik az illúziót, hogy ők a másik feled. Nem azok. Lélekrészeid vannak bennük, és az ikerlángok a BETELJESÜLETLENSÉG ÖRÖKÖS ÁTKÁT hordozzák magukban, míg az Egylélek Párok a KAPCSOLÓDÁS BETELJESÜLÉSÉT. Hát ez a különbség dióhéjban az egylélek és az ikerláng között.

De térjünk vissza az elvárásokhoz. A beteljesülés benned van, belül kell keresni, neked kell magadban teljessé válni és a másik embert a maga tökéletlenségével, hibáival, félelmeivel, gátlásaival, teljes szeretetben elfogadni. Elengedni minden olyan megrögzött sémát a fejedből, melyek az eddig kapcsolataidban jelen voltak, mert a másik feled pontosan azokat a félelem - fájdalom gombokat fogja nyomkodni benned, melyet a kényelmes fizikai kapcsolatok nem hoztak ki belőled, ugyanis teljességgel MÁS, mint a többi.

Nem adja magát könnyen, és az elvárások elengedése nélkül nem is tudod magadat beleengedni, mert a kezdő sorok fognak a fejedben kattogni: mikor már, meddig még, miért nem.

Jóllehet, ezeket nehéz elengedni, no de éppen azért kaptuk ezt a szertartást, hogy megtegyük, ugyanis az elvárások sokkal mélyebben gyökereznek, az ezéletbeli, a tudatos, a tudattalan, a reinkarnációs, a másik bolygós és még sorolhatnám…

Érdekes, nagy volumenű, mindent átmozgató, lélek-tudat tornáztató szer lesz a szerdai :) 11.21. Szabadon szeretni, szabadon élni, felszabadultan nevetni, engedni a másikat, hogy olyan legyen, amilyen, mert semmi mást nem akar, mint hogy fogadd őt el :)



3 szer, hogy merj élni, nevetni, szabadnak lenni, szabadon szeretni, szabadon szárnyalni, és a magyarságodat szabadon, büszkén viselni. A következő hármas egységünk a Felszabadítás jegyében zajlik majd. Mind a három szertartás nagyon erős lesz, és más, mint a többi, mert AKTÍVAN KELL RAJTUK RÉSZT VENNETEK. Nem csak passzívan hallgatni engem, hanem ti is tenni fogtok közben. Jegyzetfüzetre, tollra és szakrális tárgyakra lesz szükség, ez utóbbi is mindenkinek van, egy angyalkaszobor, egy kő, egy kristály, egy kártya, inga, bármi megfelel, ugyanis a tárgyakat fel fogjuk avatni arra, hogy a szerek alatt lehozott energiákat stabilan tartsuk a fizikai síkon.

Érdekes hármasnak nézünk elébe, ráadásként még a dátumok sem akármilyenek. 11.21., 11.22…

Mindkét napra egy-egy egylélek felszabadító szert kértek tőlünk az istenek, mert a Hold évének utolsó másfél hónapjában a legrejtettebb blokkjainkat kell felszabadítanunk.

Mi lehetne a két legnagyobb mumus? Az elvárás és a szexualitás, melyek ugye gyakran még kéz a kézben is járnak, de alapvetően, külön-külön is mindig felbukkannak és kiesnek a szekrényből, mint egy csontváz, előkerülnek, amikor a legkevésbé számítasz rá, és amikor azt hiszed, már nincs elvárásod, ahogy Asthar mondta, de igen van.. :)

Az elvárások, mint ahogy minden pozitív és negatív érzelem, /érz-elem/, több rétegűek. Több rétege van a bizalomnak is, a haragnak is, a szerelemnek is, a gyűlöletnek is, az elvárásnak és az elfogadásnak is.

Ez a több réteg, mint a fekete, a szürke és a fehér ötven árnyalata, a tudatos szinttől egészen a tudattalan legmélyéig nyúlnak, az ezéletbeli általunk is ismert “hibáinktól” kezdődően az előző életből átjövő tudattalan félelmek által generált elvárásokig, minden szinten érvényesülnek, és ahogy fejlődünk, és a Női-Férfi Beavatás útján ledobjuk magunkról a tudatos szintet, eljutunk oda, amiről a hét első két szertartása szól: az elvárásokig és a szexuális blokkokig, mely utóbbiak szintúgy ezéletbeli és reinkarnációs szinteken, tudatosan és tudattalanul rejtőzködnek a tudattalanunkban.

Az Egylélek Párok között ez a két téma sorsdöntő: az elvárások elengedése minden tudatos és tudattalan szinten, és a szexuális falak elengedése.

A hét második szertartásában, a Szexuális Felszabadításban lesz szó az emberiség egy újabb nagy titkáról a szexualitást illetően, melyet a lehető legjobban elnyomtak, lévén A SZEXUALITÁS A LEGNAGYOBB TEREMTŐ ERŐVEL BÍR. Nem csak a titkot tudjuk meg, hanem egy ősi szexuális kollektív, az emberiség egészét érintő blokkot és MÓDOSÍTÁST is feloldunk, valamint az Egylélek párok közötti szexuális falakat leromboljuk.

A hét harmadik szertartása az Ősmagor Egységbehívás a nemzeti ÖN-TUDAT-unkat fogja felszabadítani, mert LÉGY BÜSZKE, HOGY MAGYAR VAGY, légy büszke arra, amit képviselsz, és ne akarj kimenekülni vállalt sorsod elől oda, ahol nem találsz megnyugvást, ne szidd a magyarságot, ne szidd a múltunkat, ne keseregj a történelmünkön, hanem TEGYÉL VALAMIT, ahogy mi is teszünk.

A Trianoni fájdalmat is kioldjuk a magyarságból, valamint TRIANON ÖSSZES KÖVETKEZMÉNYÉT, minden síkon és dimenzióban, továbbá az ősmagorságon lévő átkokat.

Tehát, a következő hármasunk  FELSZABADULÁSról fog szólni.

Szabadnak születtél, akkor legyél is az.

Tartsatok velem fénytestvérek, a szerelem-eredet-küldetés-szabadság útján.

 

Heti hármas egységünk:

  1. ELVÁRÁSOK NÉLKÜL - MÁTRIXON KÍVÜLI HETEDIK DIMENZIÓS PÁRKAPCSOLATOK FELSZABADÍTÁSA - A rejtett elvárások oldása - Egylélek Egységélmény Szer, az istenek vezetésével - 11.21. a Társak napja :) 2018. november 21. szerda, 20.00 órai kezdettel, Skypon ESEMÉNY, FIZIKAI SÍK, AZ ESEMÉNY MI VAGYUNK, a szabadon ébredő emberiség

  2. SZEXUÁLIS FELSZABADÍTÁS - ÖnMAGod Magja és Kelyhe egységben - Jin-jang a 3D-ben - AZ EMBERISÉG REJTETT SZEXUALITÁSA - A szexualitásra tett külső módosítások és belső blokkok feloldása, az Egylélek párok közötti szexuális falak lerombolása - Baál, Balora, Jézus, Mária Magdolna vezetésével - 11.22. a SZEKSZ /Szerelem-Eredet-Küldetés-Szabadság, az Esemény négy lova/ napja :) 2018. november 22. csütörtök, 20.00 órai kezdettel, Skypon, ESEMÉNY, FIZIKAI SÍK, AZ ESEMÉNY MI VAGYUNK, a szabadon ébredő emberiség

  3. ŐSMAGOR EGYSÉGBEHÍVÁS SZER- NAGYMAGYORSZÁG VS TRIANON - A nemzeti öntudat és a ősmagorság - Ősmagország felszabadítása - A Magyarország körüli szakrális blokkok és a magyarság feletti átkok feloldása, az ősmagorság helyreállítása a Földön és a Terra Nován, Ashtar és a Csillagközi Flotta, Baál és a Fényhozó vezetésével, 11.23. a Magyaro napja :) 2018. november 23. péntek, 20.00 órai kezdettel, Skypon, ESEMÉNY, FIZIKAI SÍK, AZ ESEMÉNY MI VAGYUNK, a szabadon ébredő emberiség



A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

 

Eszter

 

Szólj hozzá

IKERLÁNGOK ESEMÉNY ELVÁRÁSOK ELENGEDÉSE HETEDIK DIMENZIÓS KAPCSOLATOK EGYLÉLEK KAPCSOLATOK